Awesomeness

Det är onsdag kväll OCH JAG MÅR SÅHÄR BRA JUST NU:
Cd4a32b6ede13dbb0c4d2e9d9622fe3a694b9f56_m_large
helt sjukt SQUIDWA(WESOME)RD
 
Igår åkte jag och far till Linde och hämtade ut mitt körkort, och efter det köpte vi min alldelesalldeles eegna volvo. Röd och grann är den och det är världens bästa bil (kommerångradetta, skatilljobbet05.30imorgonochdenkommerintestartabaraförattjagärsåjäklanöjdikväll)
lovar.
 
Mi and mi caar.
 
OCH när jag är på väg hem ringer min kömpis och frågar amanda vill du ha jobb? Tänkte inte ens, ja ba JAAAH. Men var tvungen att klara ett säkerhetsprov med massa svåra frågor innan jag fick börja. Pluggade hela kvällen igår och idag, kände mig som the queen of tallhöjden när jag fick 97% fel. HAHA bara skoja, fick 97% rätt och 80% var godkänt. MVGMVGMVG. Förlåt, men unnar mig att skryta och känna mig överjordiskt amazing.
 
Så på fredag börjar jag mitt nya jobb, men har kvar grisarna lite sådär på sidan. Klarar mig nog inte utan dom. SÖTAST IDAG var bäbisarna i typ box 25 som är helt fantastiskt fläckiga, villtamedhem. OCH när Monica fick SMS från sin systerdotter där det stod "esemesa när du åker hit". Grät söt-tårar. OCH när jag och Monica kände på 505:s mage och kände smååå små sparkar. Är så jäkla lycklig där.
 
Är lycklig här och nu. Jobbar imorgon med, och i helgen. Älskar att jobba!
 
HA DET SÅ HIMLA BRA DEER RIDERS

Jag rullar

HAR BLITT MÄ VOLVO! puss, kanske hörs ikväll.

Utfärdar en varning

Har en jävla Hades-menksvärk. Känner för att slå i varje vägg jag passerar. Har ständigt Paramore's For a pessimist, I'm pretty optimistic i skallen. Åh mens åh!!
 
qx0BUZ
Lycka haha.
 
Hade fe(s)taste helgen i alla fall, i lördags hade Jennifer sin 20-års fest. Så wunderbaaaert det var att träffa människan igen. Jag, SPH och Johanna fick spontanhjärnattack och bestämde oss att åka och dansa efter några timmar, så vi tog bilen (JAG VA NYKTER OBS OBS) till bistro. Sedan sov vi hos SPH i hennes sagorum och fick våfflor till frukost. Finkänsligt av mig och Johanna att vakna vid 9 och inse att SPH gick upp 8 och förberedde våfflorna...
 
Lyssnar på Paramore nu. Gud i helskotta vad längesedan det var sist. Levde för dem en gång i tiden, sedan hoppade josh och zac av och allt sög. Var ledsen i hemlighet, och sedan hamnade dem i skymundan. Men jag kan ändå inte hjälpa att jag blir lite glad och 15 år igen när jag lyssnar på de gamla skivorna.
Tumblr_mhakobxm1z1qbb8vyo4_250_largeTumblr_mgbzrwvbrp1s2q99fo1_500_large
Tumblr_mgkz6epd7e1qgady8o1_500_large
Det här saknar jag.
 
NU ska jag dricka kaffi. HEJJ!

All your sanity

Hej deer riders, här är jag en dag i januari då mitt hår frös. Till och med mustaschen fick sig en törn. Gött, sverige, gött.
 
Sitter hos mummo och ukki, har fikat. Innan det var jag på SPHs jobb och där bjöd hon på kaffe. Min mage kommer döda mig. Var en sväng till Erikshjälpen också, hittade en slev och en fin lykta med en uggla på. Det finaste är att SPH har en preciiis likadan fast en grön, min är röööd.
 
Ikväll ska jag på 20-års fest hos JENNIFER, (var på helles 20års fest igår, det var så bra! kramade sönder saknade kåmpisar) Tillvaron kan ju få sig en fet puss.
 
Vi hörs & puss & och hej.

There is a light

God kväll. Är helt död, jobbade idag och har mest knallat omkring här hemma efter hemkomsten.
 
Igår tog jag körkort. Det är helt jävla konstigt och obegripligt. Jag kunde ta bilen till bion på kvällen helt själv och bara åka genom mörket. Lyssnade på den låt jag lovat att jag skulle lyssna på när jag åkte iväg själv för första gången. There is a light and it never goes out med The Smiths. Om och om igen lyssnade jag. Jag kände mig så jääävla fri.
 
Jag och SPH såg Les miserables, den var himlans bra. Fin Eddie Redmayne och VIVE LE FRANCE, dåndimpen.
Tumblr_mgyw94k7db1rmweswo2_500_large
AND I'M AMANDA.
 
Tumblr_leckq5juw51qc4g8vo1_500_large
alltsåherremingud
 
Nu när jag har körkort vill jag ha en sådan här. Säljer min själ billigt.
http://data.whicdn.com/images/13150354/tumblr_lp48dlbiDJ1qkvaqqo1_500_large.jpg
Tack och tack.
 
Ska sova nu, läsa 1Q84 under täcket och må så bra. PUSS

E ful

Mår så skrutte idag. Drömde mardrömmar inatt, men vaknade bland ruliga lakan av fina meddelanden i fåånen. Mådde lite bättre då, så jag smög upp och drack te med pappa. Försöker jaga bort känslan i magen med kanelbulle i håret. Ska ha´t jämt.
hehe ler.
 
Har så tråkigt, jag har plockat tvätt och dragit igång en ny tvättmaskin, översorterat på rummet OCH i garderoben. Samtidigt som mina ben är i princip obrukbara, balett dödar haha.
 
Pösss!

Äppelfilosofin

God hej kväll.
 
Baletten idag alltså. Svettas fortfarande tror jag, och mina vader upplever någonting som liknar vasaloppet och digerdöden på samma gång. Vi tränade enkla (enkla???) baletthopp rakt upp i luften samtidigt som man ska ha tusen andra saker i skallen som rak rygg och att hoppa geeenom foten, och jag svettades till en pöl. DOG. Ska aldrig mer fira jul och nyår, aldrig mer dricka alkohol eller äta fet mat eller överhuvudtaget pausa i träningen. Jag bli ju tamejtusan ett kolli.
 
Äter därför äpple. Dä ä nyttigt.
xkXlEo
Ah tjena jag är en ballerina. Het.
 
Deer riders, lev livet.

kanelbulletisdag

hej & tjena! Mitt hår blev ascoolt, helt onormalt. Slingor hit och dit. Mångkulturellt som mamma kallar det. Gjorde en ful gif.
JD2kjG
ser så tråkig ut. waah. Efter det gjorde jag kanelbullar i håret och drack glögg med systra mi.
 
Ska, återigen, knata ut till vägen i sibiriska vargavintern (vad är felet världen, -16! huh? HUH?) köra bil, och sedan ska jag till örebro. Baletten börjar idag, ohfuckyeah.
 
Häjdå!

Helt vanlig måndagsångest

Idag är jag glad.
Tumblr_mb8notu3lc1qe4uxgo1_500_large
Typ såhär, Wednesday när hon är som gladast.
 
Måste medge att jag dock vacknade imorse bland blommiga sängkläder och hela kroppen utbrast VÅÅÅÅR.
hPIH6L
När jag blinkat färdigt slängde jag ett öga mot fönstret.
hj
snö och grått och fy. Dog i själen.
 
Så jag hopp i säng igen. Sa fuck it.
hopp
Like a boss. Vet ej varför jag blev grå i ansiktet. Antar att jag speglar vädret.
 
Jag samtalade med min ständiga sängkamrat. J.Bieber. Fick honom i födelsedagspresent av Johanna. Hon tyckte hon var kul. Jag typ dafuqqq. Hon vet vad jag tycker om Bieber, men är en god okristen och låter honom sova bredvid mig.
b
Amanda Bieber. Nä fan, glöm det.
 
vink
Vink vink. Sedan trotsade jag min egna pessimistiska Wednesday och drog på kaffe. Tänkte kom ihåg att le, även om du bara ska elda upp någon. Wednesday-style.
 
Ska färga håret idag. Läskigt. Om det blir rabiatfult tänker jag bli Wednesday på heltid. So watch out.
Herrå.
 

I'll always be by your side

Sov hos min vapendragare inatt (SPH). hon bjöd mig på chailatte dogvadgottdetvar. På förmiddagen gick vi på promenad med hennis päron.
Yoggiiiiie.
Här är katten. Så fin. Katter är tamifan livet.
Chailatte. Hon är fin, SPH.
 
Nu väntar jag på att min ukki ska komma och hämta mig, sedan ska vi till Örebro och se vad de nu har hittat på. Det talas om en ny körverksamhet för finländarna i detta land. Kan bli göött.
 
puss&hej&då

Helgsbestyr

Häj! Igår sydde jag ett mega fint förkläde. Ska ha det när jag flyttar, är världens största kladd-amanda när jag lagar mat.
Mä ficka. Avancerat, jag vet. Gos blev den i alla fall.
 
Idag ska jag iväg och skriva kontrakt med hyresvärden, sedan till farfar som fyller år idag. Min fina gubbe! Kanske ska köpa hårfärg också. Men vad det blir är en hemliiis. Även för mig själv haha. hemska hår.
 
Måste säga. Drömde att jag och SPH var i Thailand. Vi bodde på samma hotell som jag gjorde i september. Alltså det var puuuuure happiness. Kollade i arkivet och fann en bild på oss från den ljuva skoltiden.
Tumblr_mdm6lx6zcr1rjius7o1_400_large
Fint.
 
Pöss ha det bra och allt annat.
 
 

Everybody's somebody's fool

God morgon!! Har haft lugnaste morgonen, målat lite, dragit igång tvättmaskinen, druckit kaffe med mor osv.
 
Är galen i Mad Men. Missbrukar serien på Netlfix, lyssnar på musiken, kollar på bilderna. Dajjjing.
6a00e54efdf1128833013483b7ad75970c-800wi_largeMad-men-s5-finale-jon-hamm_large
Tumblr_m44dnvzzhf1qhky8vo1_500_large
Tumblr_lpecjdgljr1qiwrijo1_500_largeGritty-jon-hamm_largeTumblr_kx10jw6r4x1qa9iozo1_500_largeTumblr_m2g9goqjqx1qgcra2o1_500_large
http://data.whicdn.com/images/38989147/budget_large.gifBerry-break-22-2_large
Joan Holloway. Är kär i na.
Tumblr_m67qpytizh1r28j6ro1_500_large
Don Draper verkar dock vara ett svin, men sanslöst het. Måste. Se. Mer.
 
Det snöar ute, slutar det aldrig? Nu vaknade systra mi.
Pussss!

Avgörande

Morsning. Ligger i sängen och dör typ, är mest trött och har lite huvudvärk. Värre var det med kära Jonna som bad mig skjuta henne när jag vaknade vid hennes sida och glatt utbrast MORGON! Men efter pizzafrukost blev livet liite lättare.
 
Bakade paj igår, med körsbär och hallon.
pie
Alltså jag börjar bli huslig på riktig. Ska bli hemmafru.
 
Idag får nog bli en jäkla lugn dag. Ja, så får det bli.
 
Puss deer riders.

syster & bror

OadcMs
Hej vi är Amanda och Adam. Om ingen märkt så är vi syskon. Knäppa sådana.
 
Nu ska jag iväg, puss!!

Ma deer riders

MORGON!
title is required
jag ser så awkward ut. Vart tog Wednesdays bitchighet vägen? Bortblåst.
 
Vaknade halv sju av plogbilen, svenska livet. Man går i sin löjliga fantasi och tror att det ska bli vår i januari. Glädjande är dock att SPH blev moster inatt. Hur mysigt????
 
Ska fortsätta måla på bordet idag, det blir ganska feint vill jag säga. I'll show you lajtör dear readers. Deer riders? Det ska jag kalla er. Ni är mina deer riders. Tumblr_mf8qf0acdk1rlg2qmo1_500_large
Hahaha! jag tror jag kolar.
 
Äh men, ikväll ska jag till jonna och dricka vin. Planerar inte att dricka rödvin dock, inte redo. Och jag tänker försöka komma i säng lite tidigare än 6 denna gång. Livet som rockstjärna som Jonna är duktig på att kläcka ur sig. dagens ungdom.
 
Ha det asgött deer riders. puss.
 

Wait.

Ah hej! Jag sitter helt själv i stora huset och dricker kaffe. Ro lite rooo. Om några timmar ska jag gå ut till vägen i sibirisk snöstorm, fika med Elin och köra bil. Det är ju i princip bara Elin jag ser fram emot. Snöstorm och övningskörning kunde jag fan klarat mig utan. Men man får vara glad ändå. Så glad det går när man är nyvaken och kaffet är så varmt så tungan smälter av.
OIfo79
Jag ser ut som en yrvaken Wednesday. (ni vet hon i Addams Family...)
Tumblr_m8jtou9sor1qhwi0mo1_500_large48f50a4c6f58d7d4ade1e2b32a20f8c3_original_large
SEE? Mitt alter ego. Hon har tagit bitchigheten till heelt nya nivåer. 
 
Nu ska jag dricka upp kaffet om det går.
Puss!
 

This winter so cold

Hej idag är det Måndag. Det spelar ingen roll när man är arbetslös ju. Jag har i alla fall målat mer på bordet, samt sytt upp en kjol. Blev så arg på den ett tag, den bara krånglade och krånglade. Men tillslut blev den ok.
Den är ganska hög, och rör sig sig så himla fint. Även denna köpte jag på Myrorna för två år sedan.
 
Igår läste jag klart 50 nyanser... och hoppade direkt på Murakamis 1Q84.
jag vet, det är spegelvänt och mina läppar speglas i bokryggen. cUULT.
 
Jag tände varenda ljus och och typ dog av mys-overload. 9OlrH_
Boken verkar redan så himla bra. Har bara läst några sidor om en kvinna som sitter i en taxi och oroar sig över att komma försent till ett möte. Murakami har lyckats med inledningen när bara det får mig att vilja sluka hela boken.
 
Nu ska jag kanske duscha, sedan fortsätta måla.
Pussssh.

50 onödigt nödvändiga

 

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? Eh. Peggy. Stackars tös, jag väät.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? Kärlek utan sex, probably.

3. Vilken var den senaste filmen du såg? 1408 igår bakom en kudde. Bland det bläigaste jag vet.

4. Har du bra självförtroende? Ärligt talat är det bättre än någonsin tidigare. Jag tror det har lite med mognad att göra. Jag insåg att det inte är en jävel förutom jag som ältar över hur jag ser ut, och då blev jag bara gladare över att vara just Amanda. Fast jag inte är riktigt klok ibland.

Your image is loading...

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? Vara i ett varmt land med SPH och dricka drinkar till frulle. Det lilla livet.

6. Nämn tre saker på din att-göra-lista? Måla om soffbordet, flytta hemifrån och skaffa ett nytt jobb.

7. Beskriv ditt drömutseende! Och nyss satt jag och skrev hur nöjd jag var med mig själv. Men jag vill se frisk och glad ut. Men jag är galen i Lana del Rey. Eller Madonna när hon var yngre. Eller Ellie Goulding, gaash. Hon är så vacker.

Tumblr_mgjtzb5f2m1r677v1o1_500_largeTumblr_m412zdecqv1qj85doo1_500_largeTumblr_md1goc8j0x1r9ipqio1_500_large

8. Skriv namnet på någon du ser upp till! Alltså klyschigt, men mamma. Och jag såg upp till vissa lärare på Kvinnersta.

9. Någon du har kysst. Det låter som jag går på stan och delar ut kyssar. Men det har väl varit pojkar lite då & då.

10. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, mest pojkkläder. 

11. Den du senast sov över hos - Jonna i tisdags.

12. Vem skrev du senast med på Facebook? Rigo. Han var arg på mig.

13. Är du nöjd med din profilbild på Facebook? Skulle typ aldrig ha en bild jag inte var nöjd med. Jag menar inte att jag är skönast i landet, men jag kan leva med den. 

14. Vad väljer du, godis eller chips? Båda, fast äter inte godis i nuläget (obs dock choklad), är inne i en inteätagrisdeärminavänner-period. Tanken på gelatin får mig att...eeew. 

15. Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögonfransar.

16. När var du senast superglad? IGÅR! Jag fick, för en gångs skull, bestämma musik hemma när vi lagade mat. Så det blev mycket 60-tal, alla hackade grönsaker, mozzarella och spontandansade emellanåt. Det kändes som att alla var lite nykära ungefär. 

Your image is loading...

17. Har du rykten efter dig? Inte vad jag vet. Visserligen har jag knallar runt på ICA efter jobbet, osandes av grisdoft. När folk tänker på mig tänker de kanske på en stinkande krabat.

18. Din absolut sämsta egenskap? Jag tycker synd om mig själv ibland, fast jag vet att jag inte borde. 

19. Din bästa egenskap? Jag lyssnar gärna när någon vill prata, och jag är duktig på att tvätta. (?haha, det kommer jag nog långt på)

20. En låt du är beroende av? En återkommande låt som jag lyssnar på när jag känner mig lite sådär fint vemodig är Snowflake av Kate Bush. Alltid. Men i nuläget lyssnar jag konstant på JJ-Let go.

21. Vad stod det i ditt senaste sms? Nu är ditt kaffe slut haha :( 

22. Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? Nej, det kan vara lite dumt.

23. Kan man vara vän med sitt ex? Ja det tycker jag, men det beror helt på hur relationen såg ut när man gjorde slut. Gjorde man slut för att ingen var kär i den andre längre så why not? Då är man kompisar.

24. Har du kysst en kompis? Ja det har jag.

25. Längtar du tills någonting? Tills jag skaffar ett nytt jobb, åker utomlands och tills mitt gudkaramellbarn kommer :')

26. Vad är din åsikt om droger/folk som tar droger? Fine. Kom inte och gnäll sedan. Alkohol är visserligen en drog, minst lika farlig som mycket annat, men man får allt lära sig kontrollera det.

27. Vad hatar du? Allt jävla snack om rasism i detta land. Utalar mig inte ofta om det för det gör mig så fruktansvärt upprörd. Jag vill bara att varje människa ska ha det bra. Jag skiter i hur man ser ut. Skiter. I. Det.

28. Hade du kunnat ha distansförhållande? Har aldrig provat, men jag tror jag skulle klara det. Älskar att träffa en person man saknat sönderrrr.

29. Vad handlade din senaste dröm om? Åh varför minns jag aldrig?

30. Vad väger du? Typ 68 kilo kanske?

31. Hur lång är du? Är du nöjd med det? 168 centimeter och jag har ingen anledning att klaga.

32. Vilken är den bästa svenska filmen? Sunes sommar.

33. Vad gör dig glad? Mina galna katter, böcker, grisar, balett och kompisar.

34. Vilken väljer du, Harry Potter eller Twilight? Måste jag välja??? Skoja ba. HP, no matter what.

35. Ditt humör för tillfället? As bra.

Your image is loading...

36. En vacker person? Elin Viberg.

37. Accepterar du okända som vänner på Facebook? Nej, inga som jag inte har någon som helst relation till. Har vi gemensamma vänner tänker jag över det.

38. Vem kramade du senast? SPH.

39. Vem träffade du senast? Adam, vi dansade till Gogol Bordello.

40. Har du någon konstig fetish? Jag älskar ryggslut. ÄLSKAR

41. Någon du vill träffa? Dumbledore. Synd att han är död.

Tumblr_mdwl9jwdyf1ql68mpo1_500_large

42. När grät du senast? Hm, ett par dagar sedan kanske.

43. Sminkar du dig varje dag? Nej guu nej.

44. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? Pappas flicka.

45. Är du helsvensk? Nah. Olen suomalainen.

46. Den bästa bloggen? Läser Niotillfem och Underbaraclara typ.

47. En artist du inte gillar? Justin Bieber, hatar honom inte. Men jag gillar honom inte.

48. En artist du gillar? Brigitte Bardot är fin och sjunger fint. Fint.

Tumblr_mf6m9rlbfo1rydwamo2_500_large

49. Vad är det bästa som hänt dig? Wow, detta var djupt. Svårt att säga. Familjen och sådant är ju givet. Men ibland när jag går hos grisarna tänker jag att detta är fan livet. Haha, det finns säkert massa annat. Kommer inte på något annat bara.

50. Vad vill du bli när du blir äldre? Jätte glad typ. jag vill inte drabbas av otäck åldersnoja eller sådant, jag vill bara leva och må bra.


Det eviga hårtjatet

Idag var jag till Erikshjäpen med mamma, mummo och SPH. Jag köpte mest köksgrejer och ett himla festligt soffbord för 130 kronor. Ska måla det vitt och sedan kommer det bli så fiiint.
 
jag är så ruttet trött på hår. Nog för att det börjar bli långt nu, som jag önskat en längre tid, men jag kan aldrig komma på vilken färg jag vill ha på rusket. Ändrar mig i samma takt som dagarna skiftar. Just nu är det brunt med en groteeesk utväxt. Känner för att göra såhär :
let it fall let it fall letitfall.
 
Det bruna är ju fint ibland...
...ända tills utväxten blir alldeles för påtaglig.
 
Blondt är ju fint ibland...
...tills det blir helt tråkigt.
 
Rött är ju galet fint ibland...
...ända tills det blir blackt och fult efter en vecka.
 
Gah blir galen.
wxYZrl
 
Nu ska jag vänta på tvättmaskinen. (hurfanskajagklaramigutandennärjagflyttar??)
Puss.
 
 

Gulligt.

Haha (HAHAHHAHHAHA) jag förstår om jag nu förlorar större delen av min inte så stora läsarskara, pga min nya design. Men den tilltalade mig, jag gillar balett och jag gillar grisar. So why not.
 
ska äta kinamat. Där satt den!

Hur kan något så fel bli så rätt?

Startade dagen såhär:
Med en sådan här fin start på dagen orkade jag rota igenom garderoben (igen) och sydde om en skjorta. Fast nä, jag sydde bara upp den. Men det låter lite proffsigare att säga jag sydde om... Nu ser den ut som en skjortbolero.
Inte så märkvärdigt, men jag kommer antagligen använda den mer nu än vad jag gjorde tidigare.
 
Sedan ringde jag min chef. Pratade om framtiden. Vi kom väl inte fram till så mycket, men jag sa att jag älskade att jobba hos grisarna men att jag kan inte gå och vänta allt för länge. Och han sa att de kunde ju så klart inte paxa mig inför framtiden. Men det känns skönt att vi pratat om det i alla fall.
 
Efter det drack jag te och mådde väldigt bra.
http://makeagif.com/media/1-11-2013/cTnkAY.gif
 
Nu klappar jag på Kasper fast han hatar det. Tvingar honom. Det är kärlek ha ha.
 
pööössh.

simply pink.

Tumblr_lzp6h35xh21qapzm0o1_400_large
Tumblr_mgfnq0wswb1r49kqoo1_500_large
curls
alltsåå, sådant här hår kittlar min fantasi. klicka på bild för källa.

I'll bake you apple pies

I brist på bättre sysselsättning letade jag fram en kjol idag som jag köpt på Myrorna för två år sedan, och som jag tänkt sy upp under lika lång tid. Jag visste inte riktigt vad jag gjorde när jag började klippa i den, men resultatet blev faktiskt över förväntan. (med varning om fåniga hej-här-står-jag-framför-spegeln-bilder.)

Såhär såg den ut innan jag tog till saxen.
(waah, kolla Max ögon, Supernatural Lazerrr dog at your service typ)
koooort. Nu kan ju våren komma. Gillar lilla svansen som tröjan skapar, fint..

Alltså jag vill jobba. Har varit ledig i typ 4 dagar och längtar ihjäl mig efter att få jobba. Och jag kommer antagligen få vara mindre hos grisarna eftersom Karin kommit tillbaka. Vill bara jobba med grisar ju. Jobba jobba jobba.
 
Längtar till vår, och utomlands med SPH, och vinkvällar utomhus tills det blir morgon igen. G e m i g.
 
Puss :'*

Baby we were born for fun, or maybe to sleep in the sun

Alltså konstiga dagar. Blir helt slut när så mycket nytt händer. Igår kom mamma hem och sa att hon träffat en gammal kompis till mig som skulle flytta ifrån sin lägenhet, och undrade om jag var intreserad. No shit tänkte jag. Läskigt som attan. Men jag åkte dit igår kväll och kollade på den. Är typ galen/kär/allt i den. Det är en liten fin etta med sovalkov och gammal spis. Jag såg min säng där, alla mina finaste saker och så jag själv. Problemet är att jag inte har fast jobb, men om jag inte provar kommer jag må så pissigt. Och då bryter jag mitt nyårslöfte.
Såhär känns det (speciellt när jag tänker på hur fint jag skulle kunna ha det där, men samtidigt grät mamma igår. Och sen min syster. Då blir jag också ledsen. Fina familj)
lgUe3u
 
Dock måste jag vänta tills april. Å andra sidan finns då gott om tid att vänja sig vid tanken, samt leta alla grejer som fattas. 
 
När jag kollat på lägenheten gick jag till Jonna som hade vinkväll, det var trevligt. Så trevligt att vinkvällen blev blev vinnatt och vi somnade vid 6. Idag mådde vi inte lika bra. Men efter pizzafrukost blev tillvaron lite lättare. Jag åkte hem och tog en tokvarm dusch och sedan läste jag. Nu sitter jag här och lyssnar sönder JJ-Let go. Den lämnar inte min skalle.
 
Hoppas ni har det fint. Och lite kaotiskt. Det är nyttigt ibland.

jag är lycklig suuupah lycklig.

God kväll. Jag sitter i min säng på rosa randiga lakan och är så jävla lycklig. Min vapendragare SPH åkte för ungefär en timme sedan. Min kärlek för den människan växer för varje gång jag träffar henne, speciellt nu när tiden då jag träffade henne varje dag är för alltid förbi. Jag klamrar mig fast vid varje tillfälle och tror jag ska gå sönder varje gång hon lämnar mig. Det är så barnsligt jag vet, men sant. Hon är som jag fast tusen gånger bättre.
 
varje gång jag träffar henne blir jag såhär:
Tumblr_meq1lxivgw1rgbtigo1_500_large
 
Människan hade med sig TVÅ pajer som vi glufsade på medan vi såg Förälskad i Rom. Helt sjuk var den, men helt wönderful att känna igen så många platser. När filmen var slut bestämde vi att vi ska åka till Sicilien, bara sådär impulsivt. Helt ok. 
 
Jag och SPH i somras.
 
Nu lyssnar jag på Ellie Goulding och typ dansar i blodet. Det är lite läskigt när inget känns jobbigt.
Och förresten ska jag bli gudmor till karamellbebisen. Serrrrioust? Jag väntar bara på att taket ska ramla in och bryta hela min kropp, det känns inte verkligt att må såhär bra. Sist var måndagen den 17 december. Är det illa att ha koll på det? Jag bryr mig inte.
 
God natt fina läsare! (sa jag så?)

All I want is to go back

Ma göörl is coming home. Vad passar inte bättre en dag efter jobbet att min Sophia kommer hit med en limepaj? Klagar inte. Och så ska vi kolla på Förälskad i Rom och antagligen lida av en smula hjärtesorg och saknad. Bilden är från en av de fina dagarna i Rom.
 
pusssse.

Myser sönder.

Slöa dagar är oförskämt underskattade. Det fina med att jobba helg är att man har lite tid över efter jobbet, jag brukar läsa och dricka te och ha rosa raggsocker.


Alltid lika pigg. (zzZz, somnarklockanåttavarjekväll)
 
Jennifers teckning hänger numera över min säng. Dåndimpsfin.
 
Nu ska jag äta mat. Hörsss.
 
 
 
 
 

Januarifrenesi

Alltså kvinna.
 
Har nyss druckigt kaffe. Lyssnar på fin musik. Kollar på resor. Vill åkaaa.
 
gris imorgon!!! Kärlek.
Puss!!

hej puss hej

Tumblr_m8aj9kzqve1qz4d4bo1_500_large
fint.
 
Jag och Tuva åt upp en till mögelost tillsammans med kex och vin och annat fint. Vi såg klart American Horror Story, pratade om hur det känns när det börjar bli vår, och sedan somnade vi.
 
Imorgon ska jag jobbaaaa. Puss.

Hej då 2012

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Tog studenten, pluggade på universitetet, sådant.
 
Your image is loading...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har du några nyårslöften? Ha ha, nej. Att må bra bara, oavsett vadsomhelst. Jag är duktig på att tycka synd om mig själv. Det sämsta med min personlighet, enligt mig själv.
 
j38VZm
 
 Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, men om lite mer än en månad kommer en karamell-baby. Superrrr pepp.
 
Vilka länder besökte du? Finland (tre gånger...), Thailand och Italien.
 
 
Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 8:e juni och 25:e september.
 
Vad var din största framgång 2012? Att jag vågade börja dansa balett. Hade haft största grälen med min skalle innan jag bestämde mig. Men jag gjorde det. Och det visade sig vara underbart.
 
 Bästa köpet? Italien-resan, en stickad tröja från Monki som jag bär när helst, alla böcker, min säng.
 
 
Största misstaget? Gillar inte denna punkt. Jag anser att ett misstag kan leda till något bättre i slutändan. Men vissa delar av hösten var jobbig. Vet inte varför. Samt att jag inte gick till doktorn för min mage tidigare, vilket resulterade att jag knappt kunde äta. När jag väl gick så blev det bättre.
 
Vad spenderade du mest pengar på? Resa och böcker.
 
 Gjorde någonting dig riktigt glad? Åh, massa. Att läsa engelska på universitetet var så kul, att dansa balett, att packa väskan och se fram emot ett annat land för en stund, att umgås med fina människor som verkligen passar mig, och att sjunga i ukkis kör. Det har verkligen gjort mig lycklig.
 
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Get free - Major Lazer, Video games - Lana Del Rey, White Foxes - Susanne Sundfor, Angels - the xx. Typ.
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? 2011 var ett så jäkla bra år. Men samtidigt hände så mycket bra 2012 så jag var definitivt inte ledsnare 2012.
 
Vad önskar du att du gjort mer? Jag önskar att jag hade rest massa mer.
 
Favoritprogram på TV: Jag kollar inte så mycket på tv, men med familjen följde vi Allt för Sverige och Så mycket bättre ganska så duktigt.
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Jag fick paket på morgonen, sedan åkte jag på balett och efter det kom farmor och farfar och fikade regnbågstårta.
 
 
Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Mycket bättre än ALLA andra år tidigare.
 
Den bästa nya personen du träffade? Jag träffade Tuva. Himla glad för det. Hon avgudar vinkvällar lika mycket som jag. 
 
Vad hoppas du ska hända under 2013? Att jag tar körkort, reser, förhoppningsvis flyttar hemifrån. Jag skulle gärna vilja inse vad jag vill göra med mitt liv också.
 
hoppas ni har det fint. puss!

RSS 2.0