A short one

Hade prov idag, ber om välfärd! Både på provet och i livet. Ber om lugn i huvudet. Ska inte röra en pinal som har med skolan att göra ikväll. Ska försöka läsa, har så mycket böcker att läsa nu så jag blir alldeles rusig av glädje. Så som det ska vara!

Himla fint!

la tour eiffel

Sitter med Ruth i knäet, hon sover eller vill promt klättra upp och lägga sig på mina axlar och kurra i mitt öra om vartannat. Men risken är att hon ramlar ner. Hon kanske har bebisar i magen, både jätte spännande mysigt kul underbart men också jätte jobbigt och sorgligt. Om någon vill ha en kisseunge så vänligen vänligen säg till. Kan inte leva med om vi måste ta bort alla. Slår vad om att det är de bästa kissarna i världen. Om hon nu har några i magen.
Idag fick jag ett paket hem i lådan. Det var från SPH och  innehöll ett fint brev och en bild på fina djur, men också chokladpraliner som hon och jag vann i fredags på fonetiktävlingen och ett alldeles eget eiffeltorn som jag kan ha på rummet! Ett helt eget i väntan på att få se det riktiga! Fina sophia! Sånt borde man få oftare!
Ska försöka plugga lite nu på kvällskvisten! Hej då!


Brittiskt och jätte fint






Downton abbey har slutat gå på tv, men första säsongen kommer snart ut på dvd. Då finns den nog hemma hos mig inom kort!

En hyllning till mitt forna hår





sista bilden är den finaste, utan tvekan! Jag lockade mitt hår igår och det satt kvar över natten. Som man ser så skiftar det i alla tänkbara färger! Praktiskt. Men nu har mamsen klippt det till en frisyr som hon tycker om. Jag måste finna mig i det. Men det växer ju ut igen. Har ingen bild för just nu har jag massa pippilotter eller rullar eller vad man nu kallar det. Typiskt 50-tal och så himla fint. Hoppas jag det blir i alla fall.

Vacker vackrast


åh åååhå åh ååhåhååå!

ska diska nu!

My body is a cage

Ursäktar mina oinspirerande och monotona inlägg. Försöker överleve och leva lite. Kallt är det ute. Trodde min kattflicka var död (eller åtminstånde borta för alltid) igår. Men i morse visade hon sig med världens snyggaste kattpojke. Typ Johnny Depp fast en katt.

Jack_sam_large
Fin.
3_b_large
alain delon var fin en gång i tiden.

Fin. Såna skor vill jag ha.

.la douleur exquise
weheartit

Lite snabbt sådär

Skrev ett inlägg igår men internet lade av precis när jag skulle publicera det.

x Fick tillbaka min svenskaberättelse (den utan inspiration) och min lärare tyckte det var en fin berättelse. Mycket fint!
x Ruth kan inte längre sova på mina axlar, hon är för stor. Lite jobbigt, för det är så mysigt.
x Går runt och nynnar på Billy Boyds bit av The steward of Gondor. Home is behind, the world ahead. Så himla fin.
x Snart är all snö borta. Måste säga att det känns otroligt bra.
x Ska äta pannkakor, fint i mage.

Lilla dyrgrip

Igår på erikshjälpen köpte jag en balalaika. Den är så ful och fin på samma gång. Har fått ont i halsen igen, blev nyss frisk känns det som. Magsjuk i januari, förkyld i februari och samma visa i mars. Jippie.


Balalalalalaika. Ska dricka kaffe och ta hand om halsen, hej hopp!

All the trumpets play whoa whoa

Sitter och lyssnar på finsk radio. Tjockman (frasse) öppnar toadörren själv. Han är så himla tjock! Min fina katt! Ska tvätta lite senare också! Har lyssnat på the knife och ryckt upp mig, precis som jag lovade! Och det känns så otroligt extraordinärt med helg!

Jag ska pilla på gitarr.

Hade ett fint halsband på mig idag för att det är fredag. Min engelskalärare trodde jag skulle på "date".

Min tjocka katt vart sur när jag la bort matpåsen. Han ville riva upp den. Måste kila!

Fröken vill ha det lite såhär

Lyssnar lite på paroles och bara känner för att spricka för att den låten är så fin. Vill ha fina hattar och klänningar. Jag äter ägg. Har varit hos Amanda B och fikat och det var mysigt. Hon vill dra med mig på tältresor. Det låter jätte roligt, men vi måste vänta till sommar. Tvättar lite kläder, det har nu blivit ett beroende på riktigt. När jag kommer hem så är det det första jag tänker på. Jag behöver ett liv. Provet idag gick bra/dåligt/hyfsat. Tänker inte säga något. Trött på snö och is. Blir lite deprimerad. Åh. Det liksom brister lite hela tiden och så får man ont. I rumpan.


dalidaaa

Gotta cheer up now

Har prov imorgon, är himla nervös. Tycker inte om den här tiden, mellan vinter och vår. Man vill bara så himla mycket då så att man nästan spricker. Känner mest för att gå i dvala en stund. Vänta in bättre tider. Måste plugga sönder nu. Hoppas jag överlever!

Fina bilder. Håller mig levande.








Lite aj-mitt-hjärta-musik. It's good for you. Jag ska rycka upp mig, jag lovar.

Jag har skuggat dig i kylan en hel dag

Jag vet inte vad felet med mig är just nu. Jag känner mig inte sjukt, men lustig på något sätt. Idag har jag mest agerat knäpp. Tvättat, diskat, läst och så vidare. Är ledig imorgon och det känns väldigt bra!
Tumblr_lh5g5rchtk1qflgd3o1_500_large
Jag känner mig lite som Luna. Helt knäpp. Fast hon är fantastisk i alla fall.

You you YOU you you You


Idag har jag läst en massa, suttit på altanen och spelat kort, druckit te och haft klänning på mig. Snaart är det riktig vår!

Mö min Mö!


MAMMA blir 41 idag! Hon fick kaffe och paket imorse, och nöjd var hon allt!♥

3

Fredag! Har varit till Helvi-mummo och fikat och myst! Min mummo, Ukki och Kai kom nu på kvällskvisten och åt tårta för att min mor fyller 41 imorgon och inte kan infinna sig då! Fin fredag, ska zumba lite med systra och mamma snart. Kanske bastar också. Sen ska jag nog bara ta det lugnt och ta helg. Så härligt så!

Såg en filur på bussen som såg ut som Moto Boy. Döööör.


2

Things I do for money, things I do for free


MARBLE HOUSE - THE KNIFE

Min mamma sade att hon började bli lite orolig för att jag lyssnade på så konstig musik. Det var ganska skönt att höra! Jag tvättar lite, går lite i skolan, (kollar på film imorgon på engelskan och sen hem), sen pluggar jag lite och drömmer om paris. Fint som snus, hej hej!

1

x Just nu vill jag äta och vara glad.
x Just nu har jag inget att äta och är inte glad.
Img_3204_large
åhaa, macarones...

Dag 25 – Min favorithögtid

JUL helt klart. Kort svar, sista punkt på listan. I MADE IT! Hej då!

En vacker dag

Paris
Eiffel_tower_by_bucz-d3b140f_large

Tumblr_lhqbsksgjn1qbz8bbo1_400_large

Tumblr_lhpvh8k3ms1qd94g8o1_500_large

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför


För att det är sjukt kul helt enkelt!

Livsnödvändigheter

Idag på min lediga dag så åkte jag och SPH in till staden för att umgås och spendera pengar! Jag har blivit duktig på det, mitt köpfria år har gått i stöpet. Men jag köpte present till mor, skivor, böcker och annat livsnödvändigt! Jag kom över Silmarillion, Överenskommelser (!!!äntligen), Borta med vinden, Pernilla Andersson-skiva och The knife-skiva. Åh fina saker! Pernilla är besthest, skamligt att hon inte vinner hela mellobajset. Men hon får spelas hemma hos mig i alla fall. Nu ska jag duscha och sedan ägna mig åt top model, sen sover jag troligtvis!

Dag 23 – En låt som får mig att gråta

Kent - Noll

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln



hehehe!

Fever ray

http://www.musiknyheter.nu/wp-content/uploads/2009/09/fever-ray.jpg


KARIN DREIJER

Alea iacta es

Har suttit på altanen och pluggat. Det var minst 20 grader där ute och jag svettades ungefär ihjäl, men klagar inte än i alla fall! Är sjukligt sugen på mango och annat trevligt. Ser fram emot måndag också, dock ska jag inte till skolan ( produktiv har jag varit för en gångs skull!) Jag ska göra annat!

För övrigt börjar mitt hår bli en katastrof igen, det växer snabbare än tidigare! Kul det kanske, men utväxten är mindre charmig. Är sugen på ljusare toner... Järnspikar, jag som var trött på att vara ljus i skallen. Man blir aldrig nöjd!

Yes!
Åååh så himla mysigt!

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan



Min syster är fotograf och jag tror bestämt att jag befinner mig i Gävle sommaren 2009.

Dag 20 – Min favorit film

Alltså det här är så himla svårt att svara på! Men jag antar att jag måste svara LOTR och les amour imaginaires. Lite olika genrer kanske...




Miss Moss

Tumblr_lhd51bmmbu1qbtzpdo1_500_large

Tumblr_lhappskjxn1qd94f5o1_500_large

Tumblr_lh3rhd7vdm1qf0w0qo1_500_large

Tumblr_lh8ghs7pqs1qd94f5o1_500_large

Camera,kate,moss,train-342fb8c414ba4b5695ad975a0af6a979_h_large
Monster och vara så snygg.

Paroles paroles


Jag fullkomligt missbrukar den här låten. Dalida överhuvudtaget. AH vad fin den äääär.

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast


Shoes...och sen det andra som jag köpte på Erikshjälpen!

Alla platser som sommarsolen svek













I’ll put you in a frame and hang you on my wall. p.s. That didn’t sound creepy at all. 
.la douleur exquise.

SERIÖST det här är sånt här jag lever på just nu. Fina bilder och saker. Allt står liksom en aning still. Väntar på våren. Hej hej !


Dag 18 – Vad jag åt idag

Jag åt ris och köttfärs/majs gryta i skolan, och mango när jag kom hem. Åh vad intressant!


Mango tango!

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför



Levande: Florence, helt klart. Utan tvekan! För hon är inte som någon annan, och jag skulle vilja veta vad som rörde sig i hennes huvud.

MA
Död: Marie Antoinette, dock innan hon vart halshuggen... Skulle vilja traska runt i en fransk trädgård i en vacker klänning och komplicerad håruppsättning. Och prova vara drottning. För en dag liksom.


RSS 2.0