The gravy of your soul

Min mobil följer med vart jag än går. De här har varit finaste stunderna den senaste tiden.
Det här är hemma hos farmor och farfar. Det bästa vi har är varandra.
En kväll var världen himla spöklik. Men fin. Promenerade rakt genom en  svart skog. HELT SJÄLV.
Angelica med sin portabla avlastningsbänk.
De nyktra 2 posar med Johannas och mina drinkar.  finaste kvällen.
På krogen hittade jag människor med fina tatueringar.
Myskväll. har välkomnat mörkret på bästa sätt.
Älskar visa ord på väggar. Speciellt dessa. Vin <3
Idag gick jag till bussen och var lycklig över allt grått var borta. Äntligen kan jag vara lite glad över att bo i detta land. Nu är det smått storm ute. Myseee.
 
Jag fyller om 5 dagar. 19 år. Aj oj.
 
Och om en vecka har jag skrivit upp för körkortet. Alltså. Jag måste måste måste klara det. Annars kommer jag aldrig kunna se på mig själv igen i spegeln.
 
Gris i helgen!!! Hoppas allt är super fint!
 

I wish I was on top of the world

Haha. Hej. Jag betalar dyra pengar om någon kan ge mig tillbaka min fina tillvaro. Tänkte inte blogga, satt med Skriv inlägg rutan uppe i en kvart, loggade ut, lyssnade på en fet låt, loggade in igen och här är jag. Något är allvarligt fel. jag har aldrig varit så här förvirrad.
 
Tror min familj håller på att bli sjuka. Här om natten sov jag 12 timmar och fick släpa mig upp på morgon. Och så vidare och så vidare.
 
Jag vill ta körkort nuuuu. Har visserligen uppskrivning och uppkörning om typ 2 veckor. fuck fuck fuck. Om jag inte klarar detta. Då går jag sönderrr. 
 
Jag har precis gjort största musikaliska upptäckten på länge. Älskar sådant, ska nog lyssna hela natten. Fast jobbar imorgon med. äsch.
 
Tumblr_me109q9t2r1qaptujo1_500_large
Bandet heter Imagine dragons. Goshhhh.
 
Hoppas allt är fint.
 

Känslan av att allt redan är försent

Hade äckligt kul igår. Johanna Angelica och Sophia är helt och hållet bäst. Önskar bara att Jennifer hade kunnat lämna Stockholm bakom sig och kommit hem igen. FÖR GOTT JENNIFER. Vi saknar dig.
 
Idag känns det bra, lite segt kanske. Men ska på julmarknad med far senare, och ikväll ska jag äta mat med jobbet. Hörde att det skulle bli vin och kladdkaka och annat bra. Fint fint fint.
 
Hoppas er lördag blir bäst!

Vem bryr sig

Väntar på att min bästa SPH ska komma och plocka upp mä. Så vi kan åka till staden och äta mat och dansa med de andra tokarna. Jag och johanna ska väl dricka lite också. Angelica får också avstå stark dricka, bebe mår inte bra av det. (ÅÅÅÅÅÅH). SPH är världsbäst och får skjutsa omkring på mig. Tackar och bockar.
 
Lyssnar på världens bästa låt just nu. White foxes heter den. lyssna om ni vill fastna. Har lyssnat på den nästan konstant i flera dagar, som om att försöka tvätta bort den.
 
Hoppas ni får en fin kväll.

Like the stars miss the sun

God morgon!
 
x Igår var en lustig dag på jobbet. Den började visserligen ganska vanligt, jag slipade tänder på nyfödda och grejade. Men sen gick pumpen på fodermaskinen sönder och jag och Monica fick skyffla grisfoder i hela foderköket. Sedan gick ett rör i korridoren sönder och allt blev en enda enorm ångbastu med tillhördande pool. Efter att skyfflat bort allt vatten gick vi in i fikarummet. Där stod stora delar av golvet under 2 centimeter vatten. Vi skyfflade mer. Eller snarare rakade bort vattnet. För inte så länge sedan krånglade kulverten när Monica körde utgödslingen, och i samband med det gick repet till utgödslingen av, och i samma veva som det skulle lagas upptäcktes en trasig raka. Det går bra nu.
x Har några dagar ledigt nu, ska hinna med att leva lite. I dag ska jag till Linde och simma (sitta i relaxen) med SPH. Imorgon ska jag äta mat med karamellerna och sedan krogen. På lördag ska jag äta mat med jobbet. På söndag ska jag sjunga i kyrkan och eventuellt på ljusparty med SPH om kyrkan går fort. Jag älskar att altid ha något att göra, men det resulterar i att när jag väl har en dag helt ledig blir jag sjuuuukt rastlös.
x Min själ ruttnar i detta väder. Vad som helst, bara allt det här gråa upphör.
Tumblr_mdvrh9bzfh1qcwv2ro1_500_large
245_large
533730_244980418961974_1552126186_n_large
Önskar att allt var lite såhär. Magiskt.
 
Puss.

Hemläxa

Förra veckan på baletten fick vi i hemläxa att kolla på balettklipp på youtube. Härma härma härma. Ibland undrar jag vad jag gett mig in i. Det ser så himla lätt ut.
 
 
 
Åh herre gud.
 
Jag har balett idag. He he hjälp.

PUSS

When I'm with you

Hej. Jag sitter i mysfåtölj och dricker kaffe. Börjar vänja mig vid svart kaffe.  Pappa åkte till jobbet för en stund sedan, så har någon timme av ensamhet nu innan Adam kommer hem. Så nu sitter jag här och lyssnar på P3. Ska nog gå ut på långpromenad sen, vädret är så himla underbart.
 
Jag vill ha blondt hår igen. Största i-landsproblemet. Kom tillbaka.
Typ såhär haha.
 
Hoppas ni har det fin fint!

Natten är vacker, du är som natten

Jag känner mig så ledsen just nu. Jag vet inte varför. Lyssnar på samma låt om och om igen och önskar jag kunde somna som alla andra i detta hus.
 
Det går inte. Ååh.
 
Jag måste åka någonstans, jag måste leva. Lyssna på The xx - Reunion om ni vill få samma konstiga känsla i magen. Den gör mig ledsen men fri på samma gång. Jag måste växa upp någon jävla gång.
 
God natt.

En present till er

Tumblr_m43t9xe8rd1rv3ui4o1_500_large
åh mig gud. lever inte längre.
 
Ska åka till ukki och fira en sen farsdag. Hoppas allt är fint med er.

Until I go insane

lDRciW
Typ så här frisk känner jag mig i huvudet.
 
Imorse gick jag upp och såg ut genom köksfönstret. Medan jag bredde macka utbrast jag MAMMA JAG ÄR SÅ JÄKLA TRÖTT PÅ DET HÄR TRÅKIGA LANDET i sann tonårsanda. Hon tyckte jag var fånig och skulle vara glad över att leva här. Jag sa att jag har provat sverige i snart 19 år. Time to move on. Mamma svarade inte ens.
 
Om jag inte ens provar bo på en annan plats i världen, då har jag inte levt fullt. En ganska futtig planet mitt i ingenting, och Amanda bodde i ett ännu futtigare land i hela sitt liv. Jag får ont i magen.
 
Har varit på språng att ta en lång lång lång promenad hela dagen, kommer aldrig iväg. Det är så grått där ute. Åker till grisarna ikväll, efter det ska jag dricka lite vin.
 
Puss!

Don't bring me down

Sitter här och dricker vin och lyssnar på musik i min ensamhet. Min familj sover. Kvällsjobbet gick bra, bäbisar fanns så det räckte och blev över. Mamma som egentligen skulle vänta i fikarummet och plugga gick fram och tillbaka mellan raderna och såg på bäbisarna. Ibland utbrast hon AMANDA NU KOMMER DET EN TILL. haha söt.
 
Sista Twilight filmen var bättre än vad jag förväntat mig. Tuva och jag hann med en hel del innan filmen.
Vi bestämde oss för att promenera en sväng innan lunch. Vi gick till stadsparken.
Tuvisssh lekte lite.
Vi träffade på kompisar.
Vi såga finaste lilla stugan, sedan kollade vi på kartan.
Vi gick i gränderna och hittade fåglar i blomlådorna.
Vi hittade en fin lada med halmtak som man fick gå in i, och där fanns gamla fina saker.
Efter promenade gick vi och åt sushi.
 
Nu är mina ögon vintunga. God natt!

jag lever på fint(trying hard not to get into trouble)

Tumblr_lyy6gzqvfd1qzqtvvo1_500_large
Tumblr_mbs8ii0pxj1redwm8o7_500_large
Tumblr_mcrm21tkvm1rinob9o1_500_large
alltså ge mig nu
Tumblr_mcekvaavhj1r2ho2wo1_500_large
Tumblr_mc2aaq96nr1r2bruto1_500_large
Tumblr_lybm9giq081r9e1jxo1_500_large
Tumblr_mdhofb4x811rhmxy6o1_500_large
183724_426550200713983_1314385769_n_large
novembermornar är så himla gråa. kala & mysiga & melankoliska.  Jag är själv i stort hus och lyssnar på musik. lyssnar på hundarnas snarkande. efter bion ska jag till grisarna över kvällen och se så allt står rätt till med bäbisarna. älskade bäbisar.
 
ska dricka upp mitt svarta kaffe (mjölkförbud i två veckor, doktorn vet inte vad han sysslar med) och fundera på angelägenheter. konstiga jag.
 
Puss.
 

reunion

Hej. har sjungit som en galning idag, hade finska kören mellan 15.00-17.00 och Lucia träning mellan 17.00-19.00. min röst.
 
Tänkte lägga upp några fin-bilder från halloweenfesten för hundra år sedan (två veckor).
Alla var aspepp.
Här är jag och sophia.
Så himla fint var det, alla var utklädda. Nunnan är min faster. Senare under kvällen blev hon...
...Lisbeth Salanderrrr. Min faster, det!
Gaga var där.
 
Nu är jag helt slut. Imorgon ska jag på bio med Tuva. Och äta mat. Jag tror jag börjar bli frisk.
 
PUSS

Jag föll så meningslöst hårt

Hej god morgon fina. Jag sitter och äter mandarin och lyssnar på morgonpasset. P3 har blivit mitt liv.
 
Igår fick jag i mig mer mat än någonsin (på länge i alla fall haha) och jag läste min dagbok från 2009. Oh herre gud. Kul läsning.

Hej puss hej. Haha älskar att pussas.
Här finns beviset, jag har aldrig varit normal. Eller söt som baby.
alltså jag kommer aldrig över den där boken. vet inte hur många gånger jag kastade den ifrån mig och gick till mina föräldrar och grät medan dem strök mig över ryggen och skrattade. Måste få ro i huvudet så jag kan läsa sista boken.
Är lite brydd. Ska köra bil idag, vill bara ha körkort, aptit och läslust. och lite kärlek.
 
igår fick jag ett telefonnummer kastat på mig i bussen. andra gången i år. ser jag så billig ut? första gången var på körresan i oktober. en finsk pojk i karaokebaren kastade det i mitt knä, men jag kastade tillbaka det. igår var det en fransk arab som bjöd på choklad och pekade på ordet väninna i svensk-arabiska ordboken men jag blev galen och morrade I HAVE A BOYFRIEND. då kom hans nummer farandes på ett ICA-kvitto. Orginellt. Ska spara det, det verkar ju vara en grej att kasta sitt nummer på mig.
 
Haha, varför blir mina inlägg så spretiga? antar att det blir så när jag inte bloggat på länge. DÅ kommer allt på en gång.
 
Hoppas ni har det fint fint fint!
 

hej känsliga

Alltså. Jag är så (jävla) rörd över att människor läser min konstiga blogg. Ni lämnar mig inte. Allt är så overkligt, jag väntar fortfarande på mitt gamla liv, att det ska återkomma. men innerst inne förstår jag mer och mer för varje dag som går, att det aldrig kommer tillbaka. Det är så här det är nu, man måste börja någonstans. Börja bygga själv.
 
Jag kan inte läsa böcker längre, Deathly hallows har legat i flera veckor nu. Jag kan inte slappna av.
 
Ni lämnar mig inte, tack.
 
idag ska jag köpa fina underkläderrr och dansa balett.
Balconette BH Röd
Shorts Vit
typ kanske. från LINDEX. så fint.
pusss

hey baby.

Hej. Denna sovmorgon var himmelriket. Vaknade några gånger men vände bara på mig och somnade igen. Inte en enda mardröm. Bara sova. I min enooorma säng, med två täcken och en filt. Sova.♡
 
Dem spelar Ellie Goulding på radion. åååh. Om någon bryr sig.
 
Här är jag och Alice i underlandet (gone mad) förra lördagen.
 
Pratade med vårdcentralen idag. ska dit på torsdag. åååh, gillar inte att gå till doktorn. Men sköterskan sa att det var dags att gå, speciellt när man inte kan äta varm mat. jag vill mest veta vad som är fel med mig.
 
Idag kommer SPH och Tuvisss hit och kollar på Breaking dawn part 1. Jag har inte sett den haha...
Hoppas allt är fint med er!

To hurt is as human as to breathe

Hej hej hej. Har nyss kommit hem från grisarna. Älskade djur. Kan inte förstå hur så konstiga djur kan göra mig så glad.
 
Försöker äta grapefrukt. DET GÅR INTE. Min mage har varit från helvetet tidigare. Men aldrig såhär. Kan äta lite frukost. Finaste (finaste finaste fiiinaste) SPH erbjöd sig att följa med mig till vårdcentralen. Alltså hon är perfektion. Tanken på att veta att hon kommer sitta och vänta på mig är underbar. Jag kanske är döende. (töntigt)
 
Jobbar i morgon med, på måndag ska kanske jag och Tuva kolla på film. Hon är fräään.
 
Åker till linde och tränar lucia idag, kuuuuligt.
Ful pepp bild. Saknar blonda håret. Fatta.
 
Hej då.

dör

heyy. jobbar för fullt, men på måndag ska jag till doktorn för jag har inte ätit mat på en vecka. grattis.
 
Hoppas allt är bra.

I'm so in love with november

Tumblr_md35zapecb1ru1bwzo1_500_large
C214ddc8243911e283fd1231380fecc3_7_large
Tumblr_mc3mo2o0ag1rwke4go1_500_large
Tumblr_mbfjfq5ch21ri8bwro1_r1_500_large
Tumblr_mbbnl5vqwa1rha26no1_1280_large
64550_381181658624338_727699102_n_large
Nvawutboois_large
november måste bli vacker.

Här kommer natten

alltså dör. Har aldrig tid att blogga. Jag vet inte var allt utrymme är. inser i vissa stunder att jag är instängd. Var till tandläkaren igår och dem pratade om att nu när jag snart blir nitton så ska jag börja betala. Jag har vetat det hela mitt liv, men det har alltid varit så långt tills jag blir nitton. Och nu är det mindre än en månad kvar. Så läskigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. 
 
I måndags tog engelskan slut. Det var ganska jobbigt, har haft så himla roligt.
 
Igår fikade jag en stund med Tuva innan baletten började. Det blir bara svårare och svårare, men jag är alltid så himla lycklig efter en balettlekion. Älskar det.
 
Idag ska jag övningsköra och sen träffa Elin, den himla fina. Vi ska typ snacka skit. Som vanligt, och diskutera lucia.
 
Tumblr_md0zhzjeg41r70ozfo1_500_large
Det är typ myrsteg kvar tills The Hobbit premiären. Så ofattbart, jag och SPH som väntat i ljusår känns det som. ÄNTLIGEN.
 
Hoppas ni har det fint.
 
 
 

explosions.

Explosions. On the day you wake up needing somebody. And you've learned it's ok to be afraid. But it will never be the same.

Åh Ellie Goulding. Na na na .

I'm tired of feeling like I'm fucking crazy

igår var jag till Angelicas nya lya och drack vin med karamellerna. Bästa. Fick skjuts hem av SPH runt tolv och sen kunde jag inte somna innan klockan slog 4. Så trött, men snart ska jag iväg på våran halloweenfest. jag hoppas det blir kuuul. (vet)
 
hoppas ni får en fin fin fin kväll!

I wanna play a game

v1BLIz
På lördag kommer jag se ut såhär. VIDRIG.

RSS 2.0