Insikter

Jag kikar runt på massa roliga bloggar och även bakåt i min egna. Slås av insikten att höga höjder vad tråkig min blogg har blivit. Förr kläddes den mer av mina glada stunder och bilder, men nu liknar den mest bara en mörk baksida. Måste rycka upp mig, för det är bara jag som är felet. Jag lovar dyrt och heligt att jag ska ge mitt yttersta och även ta mig i kragen och få ordning på en bra design. Nu känns det bättre!

Tänkte även informera om att jag mest lallar runt här hemma, har plockat tvätt, dammsugit, ätit mörk choklad och sneglat på gitarren utan vidare resultat. Har även lyssnat på musik. Ikväll hade jag hoppats att Sophia hade kommit och våldgästat mitt hus med tyvärr har hennes mage vaknat på fel sida av sängen igen. Lider med henne. Min bror kollar på julkalender, han måste gå vidare.
Jag och Mr tollers som jag förövrigt var väldigt arg på alldeles nyss. Nu är jag sugen på vaniljte och långpromenad. Men det är så mörkt ute...

Ännu ett inlägg

Nu ska jag gå ner på mitt rum och lyssna på musik, antingen marina eller jussi. Jag måste vara galen, men jag har fått massor av inspiration och är mitt upp i något som jag skulle kalla ett glädjerus. Long live life säger jag.

ah typ


My captain, my king


eowyn's song

I would have followed you down to the end my captain, my king

God middag slamkrypare och tjänstefolk

Har huvudvärk från helvetet. Har försökt vila men det hjälper inte, så jag tar till de allra starkaste medlen jag har, tablett, kaffe och ekologisk mörkchoklad, och David Garret. Åhååå livet!
Måste även ta mig an tvätten, men annars är tillvaron detsamma. Alla dagar ser likadana ut, allt smälter ihop. Jag minns knappt vad det är för dag idag... Men jag ska inte klaga, har ingen större lust att börja skolan i nuläget. Kaffe och choklad tillsammans med musik räcker långt för mig.
Well, I went to the doctors believing the devil had control over me
I was finding it hard to breath and finding it hard to fight the feeling


Jag hör din tystnad

Jag lever fortfarande om någon undrade! Var till stan igår och vart överlycklig när jag hittade en av DG skivor, även om gubben i affären sagt att den inte fanns. Just nu har jag inte så mycket mer att säga, kanske hör av min senare. Men nu är ni i alla fall medvetna om att jag lever och livet rullar på, en aning bitterljuvt. HEJ!


Klassiker


I feel numb most of the time

Åh min update!♥
Jag är mycket levande död, det här med jul är otroligt trevligt men jag blir helt slut av det. Så idag har mamma hjälpt mig att sätta upp en hylla och två lyktor på mitt rum och sen har vi kollat på film. Ingen större ansträngning. Fast jag har hunnit måla lite också, adam fick en bok om hur man målar drakar som jag inveg. Och samtidigt lyssnade jag på mammas julklapp från mig, Bo Kaspers senaste skiva. Bra amanda.


me me me me.

Won’t you quit your crying? I can’t sleep

Sitter och funderar på livet. Lyssnar på David och tror att jag är kär. Killen dödar mig. Och najs prajs hade inte hans skivor, fast jag var övertygad om att dem skulle ha det. Måste helt enkelt beställa...
Idag klädde vi granen, och jag sa att den är granarnas svar på en skabbräv. Skit ful, men den luktar gott i alla fall! Känns jobbigt att december snart är slut. Och nyår, jag är delad i två när vi kommer till den saken. Skulle inte tacka nej om jag och Sophia fick några tusen och sen vinka hejdå till detta land för ett tag. Bye baby bye.
Slutligen. Hatar mens, och tanken på att man måste leva med det tills man är minst femtio är knappast uppiggande.
seriösa bananer, har aldrig sett eller hört något liknande!

Rock prelude

Drar till örebro med SPH och kollar på harrypotter med mamma och hennes jobbarkompisar, vi är lite bakom flötet sådär. Sen BER jag till gud att jag hittar D.Gs skivor. Måste ha. 2011 ska bli mitt köp-fria år, så bäst att passa på.


Så små...! Okej, hejdå!

David Garrett

Det är nästan så jag gråter. Jag har hittat något så perfekt. Det liksom...skär i mig, men på ett positivt sätt. Och än en gång, jag älskar fiol.

David Garret medita


smooth criminal

nothing else matter

smells like teen spirit

dör lite

Det måste vara jag som har problem

Seriöst. Kanske är jag gnällig, men då är det jag som har problem.

Måste göra något, träffa människor som är som jag.
UNDERBART. Nej.


One track mind, one track heart

Har druckit upp kaffet.

x gick hem från stora vägen, trodde bilarna skulle krossa min sköra kropp.
x mår sämre än på länge, rethostan är förjävlig och huvudvärken vägrar släppa
x annars är livet bra, alla uppgifter och prov är gjorda för den här terminen. Jullov imorgon!
x började läsa hobbiten igår, det gör nästan ont i hjärtat. Kan inte alla vara som en hobbit? Livet skulle vara tusen gånger lättare om alla var vänliga mot alla och så fort det stod en främling på trappen bjöd man in den och tillsammans åt man upp hela skafferiet och drack öl, istället för att spränga varandra i mindre beståndsdelar. För att inte tala om hur underbart det skulle vara om någon knackade på och frågade om man ville ut på äventyr. Nu blir jag deprimerad.
x lyssnar på Marina, lättar mitt hjärta lite. Plus att adam precis klev innanför dörren.
x ibland älskar jag min skola, ibland får jag panik på den. Antar att det är så det går till.
x känns skönt att mamma börjar acceptera Nya zeeland, hon frågade om jag skulle använda min nya spargris till pengar till resan. ÅH GUD VILL ÅKA NU.

Nu klarar ni er ett tag till, fans.
PEACE

Underbart


Sitter i skolan, vill inte vara i skolan

ORKAR INTE DENNA DAG. Underbart!
Men mina böcker har kommit, kärlek. Så nu vill jag hem. Har en jävla rethosta, fyfan. Men bara några dagar kvar!

Jag ska bli astronaut

Nyduschad, inväntar top model final, två timmar långt program. Hoppas att Krista står som vinnare... Annars är tillvaron bra, hoppas mina böcker kommer snart! Och skolan är snart över för den här terminen. Imorgon åker jag hem till SPH och sover där så jag slipper sitta och ruttna i frövi på eftermiddagen. Vi ska kolla på film och plugga sällskapsdjur så att man kanske har en chans att klara provet på torsdag! Måste sluta, snart börjar det! WOHII nyazeeland!♥

Old school

Sitter i skolan, har rast från psykologin. Redovisade psykologin, det gick väl helt okej! Nu kom kompaniet, kajsa, jonna och erika, de snackar om närkontakt med mig? Hmm...
Sophia sitter cirka två meter ifrån mig och klickar på en annan dator. Tur jag har henne säger jag bara.
HEJ!


I can see the Shire


Min heliga moder. Underbart. Jag älskar fiol. Och harpan! Och jag älskar Howard, han bara står där och viftar som det geni han är! ♥

All you say is bla bla

En söndag i pluggets tecken. Usch. Men måste få något gjort, går ju trots allt på lov på fredag. Kanske förmår mig att visa några bilder från igår. Om jag förmår sade jag. Så länge!

Sunday, wake up, give me a cigarette

Nyss åkte damerna hem, vi öppnade paket, käkade tårta, lyssnade på marina och spelade wii. Första kvällen på länge som jag var omringad av människor och inte kände mig ensam. Bästa människor!

Nu ska jag sova och vila rösten, har skrikit KÖÖÖR JOHHANNNAAA m.m större delen av kvällen. Underbart, mår jäkligt bra just nu!


Firar med en bild på en älskad hund


Snart mina

http://tolkiensarda.se/new/images/rh_omslagen.jpg http://www.fantasybok.se/images/tn_hobbiten-new-inb.jpg
my precious♥

Melodies and desires

Äter godis, rullar snart fram! Men ska kolla på idol ikväll med mor, syster och bror. Far är ute och bowlar den fuskisen! Fixade nyss tårtan (med hjälp av mamma) inför imorgon kväll då fyra knasiga damer intar mitt hem. Självklart firar vi det och mitt 17 år och 7 dagar hittils långa liv. Underbart!


HEHE

The seven deadly sins

Sitter och skriver små porträtt av de sju dödssynderna. har hittils skrivit om lust, lättja och vrede. Har jag sagt att jag älskar min svenska lärare? Så himla roliga uppgifter! Annars har dagen varit helt okej, alltid något! Fick MVG på den enskilda redovisningen av vårt akvarium. Himla stolt! Men ska lyssna på musik nu, sen ska jag ta det lugnt. Ha det fint!


Machine


"We get on brilliantly now, but it was a nightmare then. I just used to stay in my room and dance around"
Florence about the early years and her step siblings

UNDERBART

Twilight and shadow

Mår lite illa. Och ögonen svider. Ibland funderar jag på vad vi är för slags varelser egentligen. Liksom, djurplågeri? Jo, sidan jag nyss klickade på handlade om tvättbjörnar som flåddes levande. Åh gud, spyr.

Har i alla fall pluggat ett bra tag nu på kvisten. Det funkar om man tar till musik, kaffe och levande ljus. Då går det att leva med. Har hängt tvätten också. Nu vet ni läget. Mitt liv står still och människor som skadar oskyldiga djur är inte värda att leva.


Nu får ni en av de vackraste låtarna som existerar. Som plåster på såren.

Numb

x jag sitter och dricker kaffe jag
x 8 skoldagar kvar innan jullov - underbart men samtidigt en liten oro i mitt huvud över hur mycket som ska göras innan dess
x jag och Sophia måste läggas in på mentalsjukhus, vi är fan inte som vi ska. Fast lika bra det, tycker jag.
x mitt nästa inköp ska vara böcker, nu har jag väntat länge nog.
x Igår satt jag och kollade på top model och tydligen gjorde sophia samma sak. Ett utdrag från min inkorg och skickade sms när vi insåg att människorna var i hobbiton. Platsen där the shire spelades in. a: OMG DÖR s: omg omg omg! a: Jag vill gråta s: vi skulle kunna sitta där och äta frukost och äta bland alla fåren a: ja, och röka longbotton leaf!
x Ruth äter lussebulle och russin. Nu har det spårat!


numb - marina and the diamonds
http://powerlinead.files.wordpress.com/2010/03/marina-and-the-diamonds-photo-by-rankin.jpg
marina, marina

Kvällshjärtattack

OMG Sophia gav mig nyss hjärtattack. Hon skrev att Mikael Persbrandt ska vara med i the hobbit. Jag har dubbelkollat. Det är sant!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/film/article8218240.ab

http://www.oliviamunn.com/wp-content/uploads/2009/04/bilbobaggins.jpg
hihi söt
! nu vart jag helt sådär lycklig. Fast känns sådär att behöva vänta tills vintern 2012...

Hello darkness, my old friend

Sitter och lyssnar på klassiskt. Dör typ. Men om det nu skulle vara till någons intresse så kan jag skriva vad jag fick igår.

x Ett brickbord
x en lykta + tre röda blockljus
x en bok (den farliga leken)
x en skiva (marina and the diamonds) av SPH den amöban
x pengar
x en igelkott i glas av min bror hihi söt!

Idag:
Bakade pepparkakor med sara, adam, amanda karlsson och johanna hos mummo. Ytterst trevligt! Nu: Lyssna på musiken och fortsätta dö, sen ska jag plocka massa tvätt. Efter det ska jag nog ner på mitt rum och ta hand om det, till tonerna av Marina and the diamonds. Tack gud för att jag är ledig imorgon och kan plugga då!


The sound of silence
fan vad vackert

Mitt fjärde december

Bästa dag. Jag har haft mycket trevligt med fina människor. Återkommer imorgon, kram!

Den tredje december 2010

Tänkte bara säga att jag är otroligt trött. Otroligt trött. Jag lever, men jag är så förbannat trött på människor som aldrig kan låta andra vara. Jag har försökt, men jag har gett upp så låt mig vara. DAAAGGAHS. Dagens känsla, typ.

Men det är min födelsedag imorgon i alla fall.

Mitt hårda liv

Jag gillar den här dagen fast den var kallt och jävlig. Idrottslektionen var kul men våldsam, vi bevisade än en gång att vi inte är att leka med. Annars lever jag ett ovanligt hårt liv, är ledig imorgon och på måndag. Igen. Kärlek till min svenskalärare. Men har fått ytterligare uppgifter. Fast idag ska jag kolla på julkalendern och käka pizza med fyra femtedelar av min familj. Kärlek till dem med. Kärlek till livet överhuvudtaget.

PS. Fick min present av Sophia idag. Jag ska vänta tills på lördag. Ska vänta. Gud jag hatar att vänta. DS

BYE!

How quickly the glamour fades

Jag förstår om många tycker jag är störd. Jag gick upp klockan sju och kokade kaffe och bäddade ner mig i soffan med lussebullar och kollade på julkalender. Den har potential att bli bra! Och de flesta vet att jag är svag för grisar, och jag har hört att det minsann ska finnas en gris med. Lite plus liksom! Efter det gick jag och la mig igen och halvsov i en halvtimme, men gick upp och tvättade lite kläder sen. Fick massa begagnade kläder igår, och det är inte dåliga kläder. I alla fall hälften var ursnygga. Och jag hittade två ryggsäckar som var från himlen ungefär. Plus att det är miljövänligt!

Nu vill lussebullarna ha sällskap, svälter!


Amanda och hatten. Bra dag idag! HEJDO!

RSS 2.0