Dag 16 – Innehållet i min väska

Hm. Jag har alltid med mig busskort eftersom jag tillbringar tiden mestadels i skolan. Gud så tråkigt, men det är den nakna sanningen!

Keep calm and be minemiiiis bilder.

Åkte till skolan idag men åkte hem igen vid lunch. Har egentligen inget efter lunch men orkade inte vänta tre timmar på info om individuellt val. Jag vet vad jag ska välja. Har läst mikrobiologipappren och det tjänade nästan inget till. Provet imorgon vilar i ödets händer. Om jag ändå kunde vara lite mer ambitiös...

Såg min efterlängtade franska film igår. Les amour imaginaires. Herregudar vad den var konstig, super bra och jätte fin. Precis som jag ville att den skulle vara! Musiken är så himla bra också.

Dag 15 – Någonting jag ångrar

Att jag inte pluggade mer idag, och att jag inte läste franska. Mycket finare än spanska, hatade spanska. Me odio español. Muhehehe.

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen


Jag var väl mig ganska så lik, fast inte fullt så kort hår. Men ungefär samma färg!to me, to me, to me


Vill ha håret sådär snyggt och fint. Just nu är jag död levande ungefär och försöker förgäves med min berättelse. Det bli kattmat av allt. Men på måndag ska något lämnas in och då får det bli kattmaten! HEJ

Dag 13 – Mitt drömbröllop

Jag kollade på Djungel-George idag och bröllopet i slutet är så himla fint med alla djuren. Så jag vill ha ett George of the jungle-bröllop. Och rida iväg på en elefant med just married texten skrivet på bakdelen, och leopardkläder och fina klänningar!


Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart påI Ao nang, Thailand. Jag har åkt där ute i vattnet, gått på stranden.
Och mitt hotell. Näst längst ut till vänster bodde jag i, i alla fall i slutet av resan.

Det vart två bilder, men jag saknar Thailand så himla mycket!

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

Jag oroar mig för en omständighet inom släkten. En ganska nära har allvarlig cancer. Det oroar jag mig för varje dag.

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig


Gud vad jobbigt. Jag har fula kläder idag, liksom slapp/pyjamaskläder. Mjukisar och en tokiohotel-tröja. Inga bilder krävs.

*Ursäktar mig!

I måndags satte jag mig tillsammans med min syster på ett tåg till johanna. Det vart lite impulsartat, men det var kul! Vi gjorde sånt som vi brukar göra, ta det lugnt och äta pizza typ! Jag passade på att bli dödsförkyld (skyller på mamma) så mår inte så tipptopp just nu. Men jag har tagit ipren och druckit flera koppas te och vid klockan två åker jag och firar Angelica som fyllde myndig för ett tag sen. Jag får dö när jag kommer hem helt enkelt! Annars har jag panik på berättelsen som måste skrivas om tills på måndag och de förbaskade två proven vi har nästa vecka. Och jag är medvetn om att jag missat dag 1,2,3,4 osv osv. Det kommer! Adjöken!Fina väskan som stått på vinden i alla år. Pappar mormors gamla och den luktar... historia! Underbart!

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän

Alltså, jag kan inte säga att jag har en bästa vän, för jag har så många som är bäst. Men den jag tillbringar mest tid med är väl Sophia The Great.

Charmiga!

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade


Hann aldrig skriva igår, så det blir två dagar i dag helt enkelt!


En dålig vana jag har är att jag alltid vill ha något att äta när jag kollar på tv eller film. Inte särskilt hälsosamt!

I love everything about it

*bomb
Tumblr_lg6c1pjwxl1qec836o1_500_large

Tumblr_kv2h95sjty1qzub73o1_500_large

Tumblr_lewed4mugc1qecprto1_500_large
Aragorn_and_arwen_by_cippow25_large
Tumblr_l9jcl7leas1qz8b1ao1_500_large

Tumblr_l9boxudfks1qzlfumo1_500_large

Tumblr_l8v3dvnrdo1qz8b1ao1_500_large

Tumblr_ldpafrplhg1qed5gvo1_500_large

Tumblr_le68ctnj9s1qcma59o1_500_large

Tumblr_ldv5g9mphs1qe38nwo1_500_large

Tumblr_ldcmc6dwd71qed5gvo1_500_large

Tumblr_ldj9i62mm91qed5gvo1_500_large

Tumblr_ldjxf5dod21qed5gvo1_500_large

Aragorn_legolas_large

Tumblr_ld5t96qwhe1qcod9po1_500_large

Tumblr_lcjgbw9ae01qzate4o1_400_large

Tumblr_lb0uchnkds1qe9uqwo1_400_large

Tumblr_lby2yj0jv71qzjlmto1_400_large

Tumblr_lbfebw1hlm1qed5gvo1_500_large

Tumblr_lavzc8aeai1qa9jn1o1_500_large

Tumblr_lazi60loju1qc8f4qo1_500_largeTumblr_lazk9sslet1qdewguo1_500_large

Tumblr_l6pv30jiac1qa4vp7o1_500_large

Tumblr_l4v3o9f6ds1qze4x2o1_400_large

Tumblr_l2u5fbj2s81qb1hw4o1_500_large

Tumblr_l0z6s09dgo1qanb21o1_500_large

Tumblr_kpzukhoook1qzpwi0o1_400_large

20090820132430

Tumblr_kpaxrnbbdb1qze4x2o1_500_large

Tumblr_l5kj6rlggz1qz8b1ao1_400_large

Eomer_large
Sånt som är fint i världen
weheartit.com

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon


Ah vad jobbigt. Jag skulle nog ge min mamma lite så hon kan byta ut köket. Sen skulle jag spara en hel del, men jag skulle utan tvekan dra med Sophia och se varenda centimeter av NZ. Ungefär!New Zealand Travel

Keep the Streets Empty for Me

Jag fick inte en enda bok med mig hem, men ack så fina saker ändå! (mobilbilder som vanligt..)


En fantastisk hatt. Mest som prydnad skulle jag tro men jag tycker den är magnifik!

Jag tror den är till glasögon egentligen, men min mobil får precis plats och jag tycker den är så fin!

Mina pengars framtida plats.

Åh mina kära kängor! Vill att det ska bli vår snarast så jag kan skutta i dem.
Sen köpte jag en skiva med klassisk musik, Bach, Mozart, Chopin m.f. Underbart!

Ska åka snart!

Jag ska iväg til Erikshjälpen med moder och syster! Hoppas få med mig fina saker hem och böcker så klart! Hörs sen!

Dag 6 – Typ av killar jag faller för

Jag är oförskämt svag för killar med långt hår, killar med hatt, killar som vågar vara sig själva och vågar vara annorlunda och självklart killar med humor och ömhet. Insidan ska vara minst lika fin som utsidan, det är viktigast för mig. Några exempel som jag inte säger nej till är:

Tumblr_lfdhkfyqdl1qfvvcoo1_500_large

Dsc_0383web-6de15_large

Tumblr_ldaokvi4dk1qcuvv5o1_400_large
xavier dolan

David-garrett-u07_large


david garrett


.la douleur exquise.I believe in everything until it’s disproved. So I believe in fairies, the myths, dragons. It all exists, even if it’s in your mind. Who’s to say that dreams and nightmares aren’t as real as the here and now? John Lennon

ÅH ögongodis. Jag blir så lycklig av vackra bilder och ord!


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.


Materiellt

http://www.perkydesigns.net/violin9.jpg
Och någon som kan lära mig att spela...


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Oj. Jag drömmer hela tiden. Det här är nästan den svåraste frågan på hela listan, den omfattar så himla mycket. Men jag kan säga så mycket att jag vet hur jag vill leva mitt liv. Jag vill leva det efter mig själv. Inte efter någon annan. Jag vill åka till platser som är jordens finaste och se att det fortfarande finns gott som överskuggar allt ont. Platser som jag kan minnas livet ut. Jag vill umgås med människor som ger mig något, människor som inte livet kan pågå utan. Jag ska jobba för att jag tycker det är kul, inte för att jag måste. Jag vet allt för många som inte gör det. Jag ska ta hand om mig själv och om naturen. Mina föräldrar brukar skratta eller fnysa åt mig när jag vill ha ekologisk mat osv osv. Men jag ser det här som en skyldighet. Jag vill inte ut i världen och veta att jag kan bidra till något som andra senare får betala för, något hemskt. Bara för att vi inte tänkte ett steg längre. Om det händer ändå, så behöver inte jag vrida mig i min grav. Eco-reko-amanda. Sen ska jag spela massa instrument, samla på fina gamla grejer, gå på sak-letar jakt, ha picknick, ha fina katter och helst bo i ett slott. Sen önskar jag att mina anhöriga får vara friska länge och att jag själv blir det. När jag dör ska man spela Here comes the sun med The Beatles och dansa men vara lite vemodiga. Inte mer. Jag ska helt enkelt springa runt i livet och dricka te, spela fiol, få barn, resa, läsa böcker(!!! hur kunde jag glömma det?) telefontrackassera Sophia, tänka klimat-smart, göra nytt av gammalt osv. Och jag har inte ens nämnt allt! Men jag hoppas det duger som svar.


TYP


Tillägnat Urmo

Jag glömde att hedersomnämna min farfars super fina häst Urmo som tyvärr gick bort i går. Hela 26 år gammal om jag inte misstar mig. Fina fina häst.♥


Mina pärons bröllopsdag -92 men Urmo skymtas i bakgrunden. Hela släkten Jansson har närmast gått under, så fin var den hästen! Han har liksom funnits hela tiden.

För övrigt så kollade jag och SPH på HP och fick i oss mörk choklad och te idag utan missöden eller kräk! Filmen  var bra och sorglig, och efter den så kollade vi i min burk med fina saker i. Nu har hon åkt hem och jag funderar över morgondagen med idrott och så vidare. Jag är ingen idrottare. Ska ta det lugnt nu, packa väskan, plocka tvätt, duscha, läsa, däcka i sängen. Fin tisdag!

Dag 3 – Min favorit årstid och varför

Jag är kluven i denna fråga. På sommaren gillar jag vinter och på vintern sommar. Men i vanliga fall så brukar jag säga att jag gillar vinter mest, men sådan här vargavinter klarar jag mig utan. Jag måste därför svara...


OCH


Alltså sommar och vinter!
Klyschigt, men bättre svar kan jag inte åstadkomma!

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu

PS (såhär i början): På något lustigt sätt har listan hamnat flera inlägg bakåt i tiden. Hoppas ni har överseende med detta! DS
PS2: JAG SKRIVER PÅ NYA DATORN NU, SUPER COOL! DS.

En person jag vill träffa just nu...
Jag är på lite oinspirerat humör för stunden och skulle inte ha något emot att träffa Florence och diskutera livet, fåglar och typ skogen.ELLER (för att allt ska bli jämnlikt och likt!) Moto boy och diskutera livet, gitarrer,hur man ska leva en dag i taget och andra kloka ting.Blev klar med körkortsteorin idag i skolan så nu är jag en ledig tös varje måndagseftermiddag! Imorgon ska jag och sophia glo på HP6 HÄR för en gångs skull. Blir någon sjuk då är filmen olycksbringande. Ha det fint!

Fint fint!


mustaches on strings are the finest of things

Dag 1 IDAG

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig


En alldeles färsking på mig och miss R.

x
Hoppas så innerligt att jag inte är laktosintolerant, men å andra sidan, vad är felet annars?
x Enligt mig är klassisk musik så nära man kan komma underbar musik. Det berör mig på ett sätt som musik aldrig gjort tidigare.
x Jag var närmast deprimerad när jag gick NV och har inte ångrat en sekund att jag hoppade av, jag beundrar dock människor som klarar av pressen.
x Jag kan inte föreställa mig ett liv utan böcker.
x Ett av världens bästa ställen är stugan i Finland, där slappnar jag av till hundra procent och njuter av avsaknaden på människor.
x Min största svaghet är choklad, jag gav mig själv ett godislöfte vid nyår och har klarat mig utan hittills. Löftet gällde dock inte choklad...
x Jag är uppriktigt sagt nyfiken på att dö, hur sjukt det än må låta. Nyfiken på vad som egentligen händer, det är ju bara då jag får veta helt säkert. Det ända jag är rädd för är hur jag dör.
x Jag är rädd för raketer.
x Mitt absoluta drömjobb är att bli astronaut. Rymden har alltid fascinerat mig.
x Jag är värdelös på matlagning och tycker inte det är kul heller.

Åker till SPH idag och sover, annars kommer jag inte iväg till bussen imorgon! Min mage kan hänga sig, ting tjong!
UPDATE(vet ej om det är min dator eller bloggen som dampar. Älskade teknik.)

Gå i frid mage!

Min mage är inte vad den ska, har haft ont till och från sen förra måndagen. Är rädd för att det kan vara laktosintolerans, eftersom sara hade samma symptom innan hon började med laktosprodukter. Jag älskar mjölk... Så nu undviker jag mjölkprodukter förutom den laktosfria mjölken. Tycker synd om min käre vän Sophia också som får stå ut med mig.
Men men, make love not war.

Jag ska bo i ett slottHOGWARTS!
Såhär ser min dröm ut. Tänk vinden och källaren, vad mycket man kan hitta! Man kan springa runt i gångarna och halvt gå vilse. Sitta i ett fönster på högsta våningen och läsa och blicka ut över världen. Ge mig slott!

I ett försök att skapa förbättring

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Min blogg är lite oinspirerande. Drar till med en lista, ska bli spännande att se hur långt det håller!

Resumé: Yesterday and todayIgår pluggade jag och SPH, det gick bra! Vi drack/åt milkshake, åt mackor med gurka och sen pannkakor. Jag var nöjd! Vi kollade på Änglar och demoner och jag tyckte den var jätte bra och vidrig! Sophia passade på att stå med rumpan i vädret och krama på Yoggie!

Idag hade vi djursjukvård för första gången, lite tidigt att säga hur det var men första intrycket var positivt. Satt i Frövi och ruttnade ett tag men sen fick jag komma hem och nu har jag jätte ont i magen. Funderar på tidig kväll, ska läsa min bok. Hej då!

If you see a banana, please don't eat it!

Igår mellan klockan 16.30 och cirka 20.00 åt jag makaroner och köttfärssås, två apelsiner, en banan, chokladhjärtan, en tallrik fil, 6 kex, två tallrikar glass, en hel advokado och ett ägg. Varför måste mens vara som en bestraffning? Vad man än äter så blir man aldrig mätt. Jag kommer gå åt! Men idag ska jag åka till Sophia och plugga eftersom vi fick jobba hemma hela dagen, bäst att vara produktiv! Nu ska jag äta omelett!


Jag har tagit lustiga bilder och ringt om sommarjobb tre gånger utan att få prata med någon förutom en telefonsvarare. Ha det fint!

När man har rast


När man har rast från körkortsteorin och man fick alla rätt på senaste omgången så tillåter jag mig själv att vara lite glad, att drömma och titta på fina bilder.
Tumblr_lfldqsa45b1qef6yfo1_500_large

Tumblr_ld26cjvjpp1qctjhjo1_500_large

Tumblr_lelw8vy5ih1qbr8yfo1_500_large

4367261486_9eafca5375_z_large

Tumblr_l74ka6g3wt1qzg7ruo1_500_large

Tumblr_l9t5qec6ey1qe5v4ao1_500_large

All inspiration dödar mig!

Young love, burning a hole in my heart


Igår satt jag mest och läste och tog det lugnt.

Men jag klippte också fina pappersfjärilar ur mammas gamla bok.

Jag funderade på vilken bild som skulle få sitta inne i min nya ram.

Jag tittade i min Sagan om de två tornen bildberättelsebok som jag hittade på Erikshjälpen och vägrade släppa. Det var så himla fina bilder och texter i den!

Ni får stå ut med mina oredigerade mobilbilder. Min kamera är verkligen inte vad den borde vara! För tillfället är min moder iväg och hämtar min syster som har ögonmigrän men sen ska hon skjutsa mig till skolan. Har svenska på morgonen och har fortfarande dåligt med inspiration till min berättelse. Men jag har ett frö i skallen. Au revoir!

Sunday bloody sunday

Minst sagt besynnerligt läge här på höjden.

x Ruth satt i toaletten och drack vatten igår
x I fredag pluggade jag minst sagt stjärten av mig, precis som utlovat
x Solen skiner ute, hoppas det blir vår på riktigt snart!
x Min syster var rysligt förkyld imorse så jag fixade en kopp te till henne och tog ner till hennes rum. När jag gav det till henne kollade hon upp på mig från sin säng med smala ögon. Vad har du gjort med det var det ända hon sa
x Min syster drack upp teet ändå
x Idag kanske jag orkar plugga lite, annars ska jag titta på mina böcker, pyssla och lyssna på musik om inget annas dyker upp.
x Jag vill ha en fiol! Inte för att jag kan spela. Vill ha en ändå!

Söndagar är rätt trevliga. Det är bara det att det är måndag dagen efter...

Så utomordentligt fin!

Hemskaste hej!

Min hals har hängt sig, men jag mår bra! Idag var jag och moder till Erikshjälpen, second hand är underskattat! 6 nya böcker står i bokhyllan och glädjer mitt arma hjärta.

Bland annat Anne på Grönkulla-boken. För att jag vart galen i serien i somras!
Ska hjälpa till med krubbet nu, hej då!


I just know I'll love you more


And if you ever get hopelessly poor
Even if you lose it all
I just know I'm gonna love you more
I just know I'll love you more


moto boy

Skolan idag, SPH var där jajaaaja! Imorgon är jag ledig, ska plugga stjärten av mig! Hinner inte skriva mer nu, god kväll!

Hej hej, hemskt mycket hej!

Dog på idrotten idag, jag har sämst kondis. Sen hade jag projekt och företagande och där satt jag med mitt blanka huvud och förstod ingenting. Sen kladdade vi med lera på estetisk verksamhet och det var himla kul! Vi fick sluta en timma tidigare så Emilie drog med mig till stan för hon skulle handla ett armband. Nu sitter jag hemma och ska snart äta och sen ägna mig åt lite mikrobiologi. Det tar emot. Hoppas att Sophia kommer imorgon!Svan svan, jag vill vara en svan! Mysigt!

Såhär vill jag bo en vacker dagDetta inlägg skrev jag i går i tron om att det publicerades, jag hade fel!RSS 2.0