No dawn, no day, I'm always in this twilight

Glor på denna verklighetsförvrängda skärm och lyssnar på florence. Förlåt, ett jäkla tjat. Men jag blir helt carried away typ. Kan inte sluta. Hela hon är vacker, och låtarna då! Typ musical-orgasm. Ursäkta ordvalen, men jag hittar inga andra ord. Är säker på att fler känner igen sig!
cosmic love

Decision-agony, så ursäkta mig

Ändrar hit och dit, lev med det. Adam tjatar om stekta ägg så jag blir alldeles stressad. Men annars har dagen sett ut på följande sätt (kortfattad förstås):

1. Jag hade en helt okej växt och djurlivs lektion 2. Min mage smärtade som få, bannlyser härmed mens till det varmaste av ställen 3. Detta resulterade i en Marabou chokladkaka när jag var hemma, den existerar inte längre. Mensvärk och choklad har något vetenskapligt gemensamt.

Måste fixa äggen. Suck, sedan ska jag skölja av mig och krypa ner i sängen med Sagan om ringen. awesomeness


The hjärta & smärta

Idag hade jag roligaste lektionen på länge, psykologi. Jag har funderat på det länge och det kändes som att det verkligen passade mig. Men i nuläget verkar jag ändra mig stup i kvarten om yrken och framtidsplaner.
Jag fick order av pappa att tillaga en fisk i ugnen. Firren såg så ledsen ut, jag kommer inte kunna ta ut den. Usch!

Måste dammsuga, jag hatar att dammsuga.

Happiness, it hurt like a train on a track. Coming towards her, stuck still no turning back / F ♥

Tänkte berätta om dagen. Fast, nej, den är inte värd att berättas om. Tänkte berätta hur trött jag är. Jag är trött, ytterst tröttsamt. Men imorgon är det skola, smilbanden goes upp. Amanda, du är dryg. DA ingen nyhet!

Lyssnar mest på florence + the machine och bara drömmer. BORT.

http://userserve-ak.last.fm/serve/500/44303793/Florence++The+Machine+florence.png
please, fancy me. just accept me living in a savage garden / amanda, vild och galen

bye babies!

The Dog days are over

Amanda är mållös, hon vet inte riktigt vad hon ska skriva.

He took me to the river, where he slowly let me drown / pain

Åkte hem från skolan vid halv ett, klagar ej. Men väl hemma spårade allt. Fan. Har inget annat att säga.

http://themusicninja.com/wp-content/uploads/2010/05/florence-and-the-machine2.jpg

http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/45268000/jpg/_45268665_florie512.jpg

http://www.cafemaroon.com/wp-content/uploads/2009/12/Florence++The+Machine+florence.jpg
Faaaaaaan vad vacker. Är rätt säker på hur jag ska ha mitt hår nästa gång det färgas.

Jag flyr inte från sanningen, sanningen flyr från mig / Sophia Karlsson

Sitter och känner mig som något katten släpat in. Är så förbannat trött, tror jag sover snart. Nej, måste hjälp mamma med några lampor. Drar på lite fin musik, då finns möjligheten att jag ska kunna hålla ögonen öppna. Men i morgon är det fredag. Ska bli fint med lite helg!

Skolfotot idag är ett frågetecken. Har inga större förväntningar!
Måste dra, bye!

Heavy in your arms / Florence and the machine

Sjuuukt orginell dag! Jag och Sophia (spenkoppen) lyckades bryta ett äpple rakt på mitten med bara händerna. Undrar om det någonsin hänt tidigare i världshistorien! När vi gjort det och satt och väntade på bussen hittade vi en mygga och passade på att hålla en lektion i mygganatomi för oss själva. Ytterst intressant! Plus att Sophia påpekade att mitt armband vek ut sig. När jag hade slutat skratta påminde jag henne att hon borde läggas in på mentalsjukhus. Stört inlägg, som om inte jag skulle behöva tas om hand ett tag.
Lyssnar på en så jäkla makalös låt. Jag dör lite.
Måste kila nu på pricken, dusch sen harryparrypotter-bok. Sen zzZzz. Typ!

Falska skratt och legogubbar i duschen / helt wierd

Ytterst spännande dag. Händelserik, strömmen gick, massa gamla och nya ansikten men annars var Kvinnersta som jag minns det. Eftersom jag och Sophia hoppade av NV så kommer vi bara ha EN lektion tillsammans med våra gamla NV-polare. Känns väl okej. Eller nej, jag blir deprimerad i varenda lilla cell när jag tänker på det. Förbannade skit! Så jag är nu en officiell DV2:a. Har sprängande huvudvärk, mindre bra. Jag som skulle ut på vägarna. Inte idag helt enkelt, sängen känns mer lämplig.

Förresten, jag har kläckt världens idé för mig och S. Helt genial!

http://data.bloggplatsen.se/bild/filnamn-bb3bf55254b6afb59f0d559e9696d15347eab309846a6.jpg/version-1cf15fbd49b9390bf5360a0b6a54dd2d/

The prettiest boy on the planet, and the lonliest girl in the world

Sitter och gör inte ett skit, funderar på skolan imorgon. Och mitt hår, det är übeeeer ljust nu verkligen. Inte riktigt som jag vill ha det, men det får helt enkelt duga ett tag! Förresten så har inte Ruth vart sig själv på hela dagen. Jag och mamma var super oroliga så vi ringde veterinären när hon i stort sett inte åt något och bara sov hela tiden. Ruth as we know her är ett matvrak, gapar på morgonen efter mat och efter att hon ätit springer hon runt i 120 och hugger allt som kommer i hennes väg. Vi vart tillsagda att avvakta och hålla ett öga på henne, men återkomma om det blev värre.

Razorlight - Hold on
Ruth, denna låt är till dig hihi. If you hold on, I will hold on.

♥♥

that's it.


Jag känner mig förlorad

Du om någon borde tro på mig
Var ute och sprang (?) med mamma nyss. Min själ hann inte med som ni kanske förstår. Så fort sprang vi. Hinner icke skriva mer, måste kila!

Jag måste vara allt det där, mer än jag förmår

Sitter med håret fullt med balsam och Harry Potter-boken i mitt knä. Håret är ett stort frågetecken, återstår att se när det sköljs ur sen. Åker till morbror senare, sedan vet jag inte vart det bär. Sängen antagligen, mer död än levande just nu och skolan nalkas på tisdag. Men jag ska inte klaga, jag har längtat en hel sommar. Jag måste vara idioti.

Poster Narnia: Kung Caspian och skeppet Gryningen (2010)
Alltså GAH. 25 december. Nu.

Give you my confidence, all my faith in life

Läste ut Bree Tanner-boken alldeles nyss, helt klart godkänd! Tur jag köpte en till bok, annars hade jag jag stått lika tomhänt som innan. Måste ha en bok att läsa hela tiden. Funderar på vad som ska hända denna dag, vart inge barty för mig igår eftersom ingen kunde hjälpa morbror istället för mig :( men ibland måste man offra sig.
Skulle verkligen behöva städa rummet. Typ största svinstian. Mamma tjatar om att färga mitt hår, tänk om det ramlar av! Då blir jag eskimo på heltid.

Återkommer, bye!

Sov idag, lev imorgon / Sophia Karlsson

Har suttit i en timme nu och försökt komma på vad jag ska skriva. Inte lätt ska jag säga. Men igår var i alla fall super kul, till stor del Sophias förtjänst! Inception var mycket bra, faktiskt värd 110 kronor. Och jag inhandlade den tredje Harry Potter boken och Bree Tanners andra liv. Nu klarar jag mig ett tag till!

Ikväll åker jag till Jennys stuga och glor på film, det var inte igår!


janssons, vi är knappast kloka!Jag klär i din andedräkt

Jag funderar på varför all teknik jag rör vid blir seg, stänger av sig själv, blir svartvit eller krashar. Dator, TV och mobil. Alla är dem emot mig. Så nu får min stjärndesign helt enkelt förbli såhär tills jag har energi och ork till att ta tag i det. Jag tröttnar så fort!
Ska skutta in i duschen och sen ta på mig mitt ansikte. Vid två drar jag till stora staden och har det allmänt trevligt med min vän. Bio, böcker, regn, livet!

ska försöka få med min denna hem!
well, bye!

En ända röra, härligt va!

Ändrar lite, förnyar, planerar, vågar testa. Därför ser det lite ut som det gör.
Drar mig mot kalkonerna, är tacksam om jag kommer tillbaka med livet i behåll. Ja ja, nog om överlevnad.
So long people!


c'mon, hattmaja.

Without music life would be a mistake / Friedrich Wilhelm Nietzsche


gorgeous, i love you

Var och en står ensam på jordens hjärta genomborrad av en solstråle - och plötsligt är det afton /Salvatore Quasimodo

Sitter med ruth i knäet, lyssnar på lady in red och gråter. Så fin, så fin. Är själv som tur är, men snart trillar småttingarna in från deras plugg. Åker och hjälper morbror med ögat ikväll och utfodrar deras galna kalkoner. Jag vet inte om jag är rädd för dem eller inte. Men det måste ju göras.

Allt jag svamlade om igår om staden och Sophia inträffar inte förrens imorgon. Vi är ju så illa tvugna att hämta våra egna busskort så då passar vi på att glo på inception och så ska jag försöka hitta någon bok. Har för tillfället slut i bokhyllan!

ingen bild. BYE

You may say that I'm a dreamer, but I'm not the only one

Jag behöver
1. Positiv energi 2. Ben & Jerrys 3. En Australien-resa 4. Långt hår
desires, desires...


preciiiis sådär!

Jag lever än, blir troligtvis en tripp till staden imorgon med S, yes!
Idag: slapp, soffa, film, kaffe what ever.

Koola Amandaballt, känner mig fed up på allt

Horror vacui

Lyssnar på musik, fin sådan. Drömmer. Lätt hänt att det blir så, speciellt när man sprungit runt på agilitytävling hela helgen. Det tar livet av mig, rent ut sagt! Så sjukt trött! Mitt huvud är gegga, hela jag är.
Min bror börjar skolan imorgon och sara på tisdag, medans jag har en hel vecka kvar. Känns helt okej. Usch, jag kan inte tänka. Film skulle inte sitta fel, och min säng.
orlando-bloom.jpg orlando bloom image by Janicelove_011
speechless, beautiful
jag är fast i träsket, men stänger av när rapparen kommer. HEHE bus.

But in dreams I can hear your name, and in dreams we will meet again

Sitter med min bok och min kopp kaffe. Fast den har varit tom sedan länge. Vid ett åker jag och sara till hundklubben och hjälper till inför helgen. Känner mig egentligen inte bra än. Blä. Men snart börjar skolan igen, känns bra!
seglaren, så förbaskat fin.bye!


Så står man där med en sommar som lider mot sitt slut och en själ som skriker efter förändring.

Jag tar tag i det själv, jag behöver inte alla andra.

Hej, jag lever liksom. Men jag har ägnat cirka fyra dagar åt att vara dödligt förkyld, men å andra sidan fick jag tid åt att begrava mig i sagan om ringen. Mitt liv.
Skolan börjar snart, jag behöver verkligheten,

adios!

Mitt hjärta har bankat konstant den senaste halvtimmen

Mina filmer har kommit, mitt hjärta klarar nog inte av ansträngningen. Hinner inte skriva mer, måste skölja ur färgen ur håret och sen bär det av mot farmor och farfar. Åter söndag!

Jag älskar cdon just nu

Dem har postat mitt paket, igår. Sist fick jag vänta två-tre veckor. Dem måste ha förstått att jag är ytterst viktig att behålla som kund, muhehehe! Nästan lite VIP, coolt! Livet rullar på, snart ska jag glo på tv och imorgon åker jag förhoppningsvis till farmor och farfar och där vet man aldrig vad som väntar! Om nu inte min bror blir väldigt mycket sjukare än han redan är. Egentligen är jag rätt trött, sov så förbaskat dåligt inatt och drömde om hela konserverade kycklingar. Så vidrigt, kommer inte kunna äta det på ett tag! Nej, måste våldsväcka min syster innan mossan börjar gro!

Förresten så fick jag beställa en pocket för 19 kronor när jag handlade så hiiimla mycket. Hoppas den var värt det!
http://cdon.se/media-dynamic/images/product/00/07/01/69/11/3/sturesson-margaretha-om-det-sa-skulle-kosta-mig-livet.jpg

Sådär lagom nö(r)dvändigt inlägg

Det finns inget bättre än mat när man är hungrig! Just nu i alla fall. Återkommer kanske!

Teenage pornstars, living for nothing now

Det var så roligt, mamma gick och sjöng teenage postcard h a h a h a! Bara tvungen.

Jag är so far beyond happiness just nu. Har fått arslet ur vagnen och beställt mina LOTR-extended filmer, wiiiihiii! Så känns det =) sådär superwuper underbart ungefär. Förresten så har mamma klippt mitt hår idag, det var så slitet! Även om det smärtade att se mitt inte allt för långa hår kortas av så var det behövligt. Ikväll ska jag vara den filmtönt jag är, dagarna som är kvar innan skolan börjar är räknade. Bäst att passa på att vara lat nu liksooom.


bläbild, men man ser håret i alla fall!

moi moi!

En konstig jävla värld/obegripligt

Åh vad härligt det är när Ruth klättrar upp i nacken, ligger där och kurrar ett tag och sen ägnar sig åt att slicka i mitt öra. Goosebumps!

Dagen har bestått av film och slö. Men vi avslutade i alla fall med en långpromenad, så jag är ju inte direkt potatissäck till hundra procent. Plus att idag återvänder mina föräldrar från en helgs fisketur. Skönt att ha dem hemma igen! Upptäckte att det är augusti nu, holy shit! Det var fan julafton i förrgår.
Usch jag är trött, måste slänga mig i sängen och filosofera.
helt... ÅH!♥

RSS 2.0