There's a ghost on the horizon

Mår bra idag. Förutom allergichocken på förmiddagen, underbart! Känner mig fortfarande lite levande död. Men nu ser jag fram mot ännu en ledig dag imorgon, funderar på om jag ska börja skriva på psykologin. Måste ta tag i den någon gång. Förövrigt sitter jag och dricker kaffe och äter mörk choklad. Ekologisk. Förbannat god OCH bra för miljön. Bingo!

Och en fråga, hur ska man överleva vargavintern? Visst, jag älskar vinter, men inte att frysa snoken av mig så fort man sticker ut den genom dörren.


dör här borta. hjärtat

En solskens historia

http://www.promonews.tv/wordpress/wp-content/uploads/2010/03/Florence-And-The-Machine%E2%80%99s-Dog-Days-Are-Over-by-LEGS3.jpg

x Förvirrande. Jag vet inte vad jag ska göra idag.
x vill/vill inte. Som vanligt då då.
x Behöver lyssna på florence, det brukar hjälpa.
x återkommer nog inte idag, som det ser ut nu.

Ibland väcks den där tösen i mig


LACE bag
SERIN headband
ALBA cardigan
ROSETTA hatROSETTA mitten
g u d g e m i g

LalaLAlALa

God middag! Förstår vad ni tänker. Men jag sitter i alla fall och funderar, inte på något specifikt. Bara funderar. Vaknade några gånger inatt av snöstormen och sen vid fyra av snöplogen. Sms:ade Sophia och kollade om hon var vaken. Det var hon inte. Nu på morgonen riskerade jag livet när jag var ute med hundarna, vilket underbart väder! Sen har jag plockat disk och tvätt. Otroligt produktivt! Men nu tänkte jag skriva klart min svenska-uppgift. Jag ska skriva en ridderlig ansökan. Mitt namn är Freja Fenrisulven och jag är otroligt modig, typ. En ytterst speciell uppgift men riktigt kul att skriva. So long!

http://aerith21.unblog.fr/files/2006/11/fenrir2.jpg
Min inspirationskälla, Fenrisulven. Otroligt trevlig!

Kvällsord

Tolkien-uppsatsen skrev jag klart mellan 12-18 ungefär. Non-stop, sex timmar i sträck. Det känns just nu. Men har tagit det lugnt med bror min. Vi har käkat pizza och kollat på så mycket bättre. Men nu sover han nästan men han ska envist kolla på iron-man. Gud, söt han är. Men nu kollapsar jag snart. Tror jag stupar i saras säng, god kväll!

Sentimental

Seriöst. Det är inte likt mig att bli ledsen när någon åker ur idol. Men Linnea.. jäkla skit.

Nyss: Har tänt i pannan och till på köpet vart jag nästan rökförgiftad. Men nu slipper man frysa i kåken i alla fall. Nu: Sitter och hostar lite diskret (pappa sover) och lyssnar på torktumlaren. Tragiskt. Sen: Skulle väl helst vilja sitta i sängen och käka mandariner och läsa the condition, men måste verkligen ta tag i alla skoluppgifter. Det är ju inte bara för att som man får vara hemma och jobba.


åh kära.

I kärlek och krig och allt det där

Sitter i min ensamhet och lyssnar på julmusik. Mamma och pappa har farit till läkaren och ligan är i skolan. Måste ut med hundarna sen, men just nu dricker jag kaffe och käkar kakor. Frukost alltså. Carolas julskiva är faktiskt väldigt bra. Bättre än mig på att sjunga är hon i alla fall. Förövrigt är jag dödlevande eller något. Efter idrottslektionen igår kunde jag inte vara i sämre skick. Jag har ett fett blåmärke på skinkan. Jag lämnar det.

Ska sanera huset idag, och sen få till lite julefint här inne. AH jag älskar jul, älskar.

Nu till lite nostalgi.

Får ångest, vackra hår.

Ett heligt andetag / OMG

http://i41.tinypic.com/5bxqgg.jpg

http://www.loudreams.com/wp-content/uploads/2009/09/screen-capture-121.png
http://farm3.static.flickr.com/2537/4095764968_9b244b4de4_o.jpghttp://shopmoderne.com/files/imagecache/product/files/Picture%203_0.pnghttp://4.bp.blogspot.com/_rQhJLgXPtqQ/Spj1T5zuFxI/AAAAAAAAB8g/t-uya8IIVYA/s400/wildfox8_50780197.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_vr3v6W6uLuE/S_a-rF_HYjI/AAAAAAAABQE/T-cn0_ePbLo/s1600/Picture+2.png
http://www.wildfoxcouture.com/
drool

HEAVY HEAVY

Fan vad läskig ; fan vad vacker


Sitter och äter bulle och kikar runt på wildfox. Wow säger jag.

Livet känns näst intill 100 procent på den ljusa sidan eftersom jag tydligen får vara hemma och jobba både imorgon och på måndag. Och studiedag på onsdag. Hårt liv. Men det betyder absolut inte att jag inte ska plugga. Och jag fyller år om 9 dagar. Mitt i prick.

Lycklig den som dig kan få

Julmusik. Julbak. Men inga lussebullar för mamma glömde saffranen. Ibland undrar jag vart hennes hjärna var i det tillfället. Men hon är bra ändå. Så nu sitter jag med värsta julkänslan. Jag älskar jul, älskar jul. Älskar. Och jag tror knappt jag orkar vänta till jullovet. Skolan dödar mig. Men det tröstar lite att jag är ledig på fredag och nästa onsdag. YEAH!
Är inte största jöback-fanet men den här jullåten är... riktigt fin.

http://cdn.folkbladet.nu/wp-content/uploads/2008/12/peter_joback-pressbild_pe_2.jpg

A camera lens and careful days

Åh gud. Jag har blivit sjuk. Är beredd att lägga ner större delen av min förmögenhet på böcker. Vad ska min mor säga om detta?

Nog om onödiga men ack så smärtsamma i-landsproblem. Skulle skriva om Tolkien, men jag bara flaxar iväg i tankarna. Kan inte låta bli att fascineras av farbrorn. Synd att han är död, skulle gett allt jag äger för en pratstund. Men jag antar att det är livets gång. Men nu måste jag verkligen fortsätta. Får aldrig ro annars. HEJ!

Update 17:53


Kaffe. Musik. Psykologin är klar. Kärlek till den här känslan. Bilden är lagom inspirerande och mobilkamera-aktig.

Konversation

Jag är en loppa som inte kan hoppa

Jag är en babian vars mamma är kuban

Jag är en häst som lukta
r pest

Jag är en kognitiv teori, ingen ond tanke i mig bli

En helt vanlig konversation mellan mig och SPH

Obsessions

Jag lyckas bra. Tog en timmes sovmorgon men är ändå klar en timme innan jag ska iväg. Lucky me, så nu har jag plockat lite tvätt och hunnit sitta här ett par minuter. Åker till skolan i ungefär två timmar. Nu ger hela datorn upp, varför blir jag inte förvånad. Bäst jag rundar av.


Dyngful godmorgon-bild med trassligt barr och taskig look. Mina sneda tänder skyller jag på tandläkarn som vägrar ger mig tandställning. Håll till godo.


Marina and the diamonds - obsessions
aaaaaaaaaaas bra

Pink hair but still a goddess.

http://www.paramore.se/wp-content/uploads/2010/11/Warner-Music-Sweden-Paramore-Street-Team-2.jpg
Efter att ha försökt fånga eldens karaktär på papper och mer eller mindre misslyckats så drar jag mig tillbaka. Tänkte duscha och sen ta det lite lugnt. Imorgon är det sovmorgon och sen slutar jag efter lunch. Har inget att klaga på! God kväll!

LISTA.

DAGENS: Klädsel: myskläder, underkläder. Go helg-mode! Frisyr: Uppsatt i en klämma, mindre glamoröst. Låt: Lights and shapes - Moving mountains. Tv: Nikelodeon i morse. Vill ha: Några miljoner, böcker, sällskap. Sånt skit. Tråkigaste: Att mitt liv står still just nu. Roligaste: Att jag är fast besluten för en förändring. SENASTE PERSON SOM: Sov i din säng: Kan det ha varit min syster kanske. Såg dig gråta: Mamma och pappa tror jag.
Fick dig att gråta: Obetydligt i nuläget. Fick dig att börja skratta: Sophia, hon är som en vandrande påse asgarv. Du gick på bio med: Sophia, SPH, Gud, Musse, Mithrandir och alla andra av hennes alter egos. Skickade ett e-mail till dig: Facebook. Skickade ett SMS till dig: Sophia. HAR DU NÅGONSIN: Sagt "jag älskar dig" till en pojkvän och menat det: NeeEej. Bråkat med ditt husdjur: Ja jävlar. Drömt om något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: Alltså inte riktigt. Men förra veckan drömde jag om världens vackraste människa ungefär. Helt skapad av min egna hjärna, och sen på morgonen så står den jävel och väntar på bussen. I must be psychic, nej men lite lustigt var det. EXTRA STUFF: Vad är du mest rädd för: Att min lilla sköra kropp ska göra sig ordentligt illa, eller att någon nära råkar ut för det. Vem hatar du verkligen: Man kan väl säga att jag gillar en del mindre än andra. Och jag hoppas det inte är något fel med det. Varit kär: Ja. Kanske. Nej. Eller, jag vet inte. Kanske har trott att jag var det. Kör du bil: Nej, men jag ska. Har du ett jobb: Inget sånt jobb. Gillar du att ha folk omkring dig: Rätt människor, ja. Men blir lätt obekväm, och det har skett på senare dar ska jag säga. Är du ett hälsofreak: Ett ohälsofreak. Jag gör mina försök, men sen lever man bara en gång. Orkar inte gå och noja över allt man käkar och inte käkar. Det är ju gott. Är du ensam nu: Nej, äntligen kom fader och bror hem! Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: Vad har du i fickan Jan. FAVORIT: Rum i huset: My very own. Typ av musik: Himla salig blandning. Flo + the machine, kent, Marina and the diamonds mfl. Sen älskar jag klassisk musik... Geek. Månad: December, juli. Mat: Thai, kina. Mammas kycklingpaj är från himlen. Dryck: Mjölk, kaffe, cola. Godis: Mörk choklad, gärna ekologisk. Tidning: Camino.
Film: LOTR, riktiga skratta-häcken-av-sig-filmer och det mesta med J.Depp. Djur: Katt. DE SENASTE 24 TIMMARNA, HAR DU: Gråtit: Det har jag bestämt inte. Köpt någonting: Nepp. Varit sjuk: Hade ont i halsen igår men det gick över. Sjungit: Känns inte som att jag har gjort annat. Velat säga till någon eller några att du älskar dem: Jo, det är väl klart. Träffat någon ny: Nej, jag är isolerad här hemma. Saknat någon: Min mamma. Filosoferat: Det gör jag hela tiden.
I'M A BEAR

Just nu är tillvaron en smula kaotisk. Jag vill så mycket men samtidigt inte. Så växlar det, fram och tillbaka. Så nu sitter jag och lyssnar på musik, låter det sjunka in bara. Men sen har jag en tvätt att plocka. Och fördjupningar att skriva och lite annat. Mest psykologi, lite ironiskt egentligen. Fast helst vill jag ha inspiration. Rita lite, lyssna lite. Men den lyser med sin frånvaro. Gud vad musiken är fin. Gråter nästan.


you've got the love. Vilken jävla stjärna

Your skin against my own

http://i.ytimg.com/vi/yKTHBWEs-L8/0.jpg

Lights and shapes - Moving mountains
Verkligen inte min vanliga smak av musik. Men det här är... magi.

Between light and nowhere

Håller på att somna. Kom hem från Karlstad och idol vid halv två i natt och slocknade omgående i min säng. Och det var så jäkla kul där borta, tusen gånger bättre än att sitta hemma i soffan och glo. Och jag fick se Linnea, det var det ända jag bad om. Hon är seriöst det bästa med idol. Någonsin.

Nu dricker jag lite rött te. Ska plocka tvätten snart, och sen vete katten vad som sker! Härligt, hej!

http://hallandsposten.se/image_processor/1.1022715.1289637066!/image/2421595670.jpg_gen/derivatives/wide/2421595670.jpg?maxWidth=468


A mess

Sitter i plugget och pluggar. Nä. Har suttit hela förmiddagen (igen) och försökt komma på vad jag ska skriva om på engelskauppsatsen. Känner inte igen min hjärna, störd. Men har bestämt mig nu för Tolkien. Love.

MEN ska äta mat typ. NU. HEJ!


Your'e vulnerable, so vulnerable

Sitter och dricker kaffe och lyssnar på marina and the diamonds, fint fint! Funderar på dagen som gått, idrottslektionen var otroligt annorlunda. Vi skulle spela volleyboll, men jag vet fan inte vad som hände. Vi stirrade mest på bollen. Men vi går ju på kvinnersta som Emilie sa.

Wow. Känner för att göra något galet igen. Den känslan kommer ibland. Hatar/älskar. Nu har jag skrivit det här inlägget i ungefär 27 minuter. Ha det bra!

Strunt

Jag har ont i magen! Sådär så man måste ligga ner, så jag tar med mig min käre bok. Gick hem från bullhållplatsen idag. Dog, kallt. Men jag kissade inte på mig i alla fall. Dagens positiva. Negativa är att svenska nationella kan ha gått hur som helst. Frågan är varför jag är så utomordentligt o-rolig just nu. Aj min mage! Kanske skriver senare om jag mår bättre, inte bara i magen utan även det kaosartade som kallas min skalle.

Jag

Jag har nationella prov i svenska imorgon. Jag är så sjukt nervös. Jag vet att jag egentligen inte behöver det, men det hjälps inte. Jag dricker kaffe. Jag fyller snart år. Jag kom på det alldeles nu. Jag vill kolla på film sen, och jag är glad för att jag är jag.

Förövrigt så hoppas jag att min jycke blir bra i benet snart. Jag tycker liksom så mycket om honom!


Brooklyn blurs och sen säger jag tack för idag!

Alldeles för impulsiv

  • Handlade alla julklappar idag. I sann amanda-anda.
  • Fick tillbaka senaste psykologi-uppgifterna, resultatet var bättre än jag vågat tro.
  • Har kollat på Eva&Adam, ren nostalgi!
  • Funderar på att köpa en fet julklapp till mig själv. Herregud...
  • Ska kolla på tv om tio minuter. Hoppas mamma vill kolla med mig, känner för sällskap.
  • Köpte Sweeney Todd till mig själv idag också. Jag älskar Johnny Depp

http://www.virginmedia.com/images/1sweeney-todd.jpg

URSÄKTA RÖRAN

(jag bygger om)

UPDATE:
Har fått någolunda pli på stället. Men på en del ställen är rubriken min fiende. Men man kan inte vara vän med alla. Inte idag i alla fall! Förövrigt äter jag pomelo och funderar på att lägga mig och läsa igen. Vill köpa böcker. NU. Hej!

HEADLINE

Idag har jag spelat wii. Och det händer inte ofta, men måste erkänna att det gamla nintendo är mycket roligare. Och så har jag tvättat kläder. Skulle behöva plugga, men det där riktiga riktiga som behövs för att man ska orka lyser med sin frånvaro. Och mitt hår är värre än värst, måste klippas! Rummet måste saneras också. Dessa laster. Men antar att det är... livet. Hej så länge!

P.S Röstade tre gånger på Linnea i idol i fredags. Desperat kanske, men jag ska till Karlstad nu på fredag och om det är någon jag vill se så är det hon D.S
P.S2 Pappa ska få pakeet idag!♥ D.S

http://photos.posh24.com/p/996156/z/idol/idol_2010_omgang_1linnea_hen.jpg

All I want

säger inte nej till

x Långt hår!
x Glass. I vilken form som helst, fast helst Ben & Jerry.
x Som jag sagt tidigare, guldbyxor.
x Att slippa dammsuga huset och skura köket.
x Emile Hirsch
x Civiliserat sällskap, istället för att vara helt själv här.

dammsugaren väntar.

I will die, I'd freeze, I'd die for you

Sitter med en apelsin och lyssnar på värsta fina musiken. Ska dricka apelsin glögg och äta pepparkakor med mor och far sen, kanske en bror också. Jag har en tendens att bli typ 7-8 år igen såhär vid jul...
Hoppas på att fiskprovet gick bra, kändes helt okej i alla fall! Vet inte riktigt mer vad jag ska säga. Känner mig på riktigt bra humör. Nu vet ni. HEJOCHHÅ!

http://www.thesirenssound.com/wp-content/uploads/2009/04/moving-mountains-moving-mountains-demos.jpgMoving mountains - sol solis

Onsdag

Dricker kaffe [ebony]. Sitter med fisk-häftena bredvid mig. Måste läsa dem. Dem måste fastna, även om jag vill eller inte. Nog om det. Var på föreläsning idag, sammanlagt var den fyra timmar lång, men den handlade om djurens inlärning så det var faktiskt intressant. Nu är jag lika trött som igår. Jag gör nog bäst i att börja plugga nu, och tar det lugnt sen. So long!

Hjärnstorm och Gud vet vad

x sitter och klickar runt på indiska.se och önskar att jag var miljonär
x Max var ute på äventyr idag, men som tur var ringde polisen och sa att någon hittat honom. Vill inte ens tänka på vad som skulle kunna ha hänt
x äter kall kalkon, bland det godaste som finns! Ruth åt lite nu direkt från Adams tallrik. Kanske inte lika bra
x Orkar ingenting. Har lidit av huvudvärk större delen av dagen. Skulle kanske plugga på akvaristiken. Vill hellre läsa Människohamn. John Ajvide Lindqvist är ett geni. Ett geni som skrämmer både livet och skiten ur mig.

http://boktoka.se/wp-content/uploads/2010/08/9789170373732.jpg

Eh. Förlåt. Men känner mig... oförstådd. Vilsen. Blir inget bra utav det här ändå, god kväll!

Cross my fingers and hope for the best

Ursäkta. Men hon är min idol.
http://kulturbloggen.com/wp-content/uploads/2010/03/florence-welch.jpg
1. Hinner inte skriva så värst mycket skulle jag tro. Frågetecken 2. Första skoldagen var muchos bien, amigos 3. Jag önskar jag var flickan med guldbyxorna. Pengar är inte allt, men satan i gatan vad bra det är att ha ibland 4. Ska kolla på top model på tv strax, vad har hänt? 5. Idag fick jag min Alice in wonderland-film. YEAH! 6. Är allmänt taggad på vad morgondagen har att bjuda på. Alltså inte morgondagen. Snarare framtiden. Om ni fattar.

Kvällsfunderingar

Dricker rött te med Ruth i knäet. Ska snart skutta in i duschen och sen tänkte jag faktiskt slå på projektorn och titta på film. Sen är jag nog reda för att invänta natten och den stundande morgonen därpå då man tvingas tillbaka till skolan. Men det ska bli rätt bra ändå att komma tillbaka. Åh, nu somnade Ruth. Lillan
Mitt röda te tog slut. Höstlovet är slut. Fröken röd är slut för denna månad. Men sen brukar man ju säga att livet blir vad man gör det till. Helveteskorn vilken smart människa som sa så. Ha en fin och fet kväll.

Tear out all of your tenderness

http://4.bp.blogspot.com/_sD22IRChwXg/TEIg1Ta-aVI/AAAAAAAAA3U/Mg5swnLEgck/s1600/florence_machine_andre-pinces2.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_sD22IRChwXg/TEIg2Mf_DAI/AAAAAAAAA3c/TAPixRZssh0/s1600/florence_machine_andre-pinces3.jpghttp://1.bp.blogspot.com/_sD22IRChwXg/TEIg0OC41xI/AAAAAAAAA3M/WGRGO_x6gCA/s1600/florence_machine_andre-pinces1.jpg
Drag my teeth across your chest to taste your beating heart

Amon Hen

Hänger tvätt. Mina päron har inte ens gått upp än, dem måste ha haft kul igår. Själv sitter jag här, på en taskig stol och faller tillbaka. In i dagdrömmeri. Har just inga måsten, ärligt talat skulle det vara skönt att ha något att göra. Nu sitter jag bara och vänder ut och in på tankar. Kanske är nyttigt, men knappast i längden. Jag vill ha något att göra. Något stort, som man kan lägga ner tid på och låta det ta tid. Något man inte ångrar och något man kan känna sig stolt över. Vad som helst.


Bilden; Har tagit x antal kort på håret. Alla misslyckade, så nu får det bli en mobilbild. Håll till godo.
Låten; Sånt som får mig på bättre humör dagar som denna.

A lionhearted girl

Felicia har åkt, men jag saknar hennee. Funderar på hur jag ska spendera de sista dagarna på höstlovet. Känner mest för att ta det lilla lugna. Kommer antagligen bli så! Känner för att beställa böcker. Massa böcker! Slängde nyss i mig största kaloribomben, choco cappuccino med vispgrädde. Men det var allt annat än äckligt! Har inget mer att säga för tillfället. HEJ!

Rise and shine

Mitt hår är mörkt, super mörkt. Så förhoppningsvis kommer aldrig den tidigare färgen tillbaka hehe! Sitter och är rastlös för ingenting känns det som, måste damsuga och städa rummet och blabla. Massa sånt. På måndag är det skola också, känns väl helt okej! Men jag kan inte smita ifrån att jag längtar till jullovet... Och nu vart jag dödligt kissnödig. Fantas light och helveteskorn och allt annat. Åh, hej då!

There's something about you


No kiss, no gentle word

Otroligt trevligt att missa bussen imorse när jag och syster skulle till stora staden. Som tur var kunde vi ta ett tåg, så nu har jag köpt hårfärg, hejdå skabb-look. Plus att jag impuls köpte trosor. Fast impuls köpte... skulle väl kunna säga att jag den senaste tiden lidit av en smärre tros-brist. Så det var väl egentligen inget annat än ett nödvändigt inköp! Trosor borde vara heliga egentligen. Måste tjata på mor, hon får slänga i färgen! Ha det fint!


kattmys!

Humanistisk psykologi?

Ligger på dödsbädden. Där överdrev jag, men har sovit dåligt inatt. Fröken röd terroriserar och när jag vaknade smärtade benen som jag vet inte vad. Tillslut kom jag ur sängen i alla fall. Försökte läsa lite om alla psykologiska perspektiv så att jag sedan har en någolunda chans att skriva lite om det. DET GÅR JU INTE! Skit alltså. Får väl göra det jag är bäst på, improvisera. Kan gå vägen, eller ner i diket. Hehe. Måste göra något i alla fall! Kanske skriver lite senare, den som lever får se!

http://www.newluxuryitems.com/wp-content/uploads/2008/05/newzealandadventure.jpg
åh!

X

Jag tackar för dagen, kryper ner i soffan på mitt rum och ägnar mig åt sagan om ringen, på projektor hihi. Så ja, hantale som det så vackert heter.

When I don't even know my self

Sitter och skriver rent psykologin och lyssnar på Sarah Blasko. Känns helt okej, men måste börja med den andra uppgiften sen. Den svåraste dessutom. ÅH. Annars hänger den där glada känslan kvar från igår, otroligt! Lite senare ska jag plocka tvätt och sånt. Kanske inte så spännande men jag överlever.


http://farm3.static.flickr.com/2541/3779463713_1e9ddd1966_b.jpg
Fröken Blasko, australienska. Genialisk.


Kvällsfunderingar eller kalla det vad du vill

Wow, jag är rastlös. Måste vara första gången på flera månader! Känner för att vara helt galen, okontrollerbar, oförsiktig och modig. Det är sådana här kvällar som filosofiska frågor regerar i skallen. Sen känner jag för roligt sällskap. Just nu har jag två blådårar, Sara som tillbringar 98% av sitt liv framför datorn på sitt rum. Tycker synd om henne som måste lyssna på den där hjärntvättar musiken. Sen min bror som kollar på nickelodeon som sjunkit så lågt så glocalnet är skyhögt. Men tänk att jag gillar dem ändå. Sen har jag en katt som skuttar upp i mitt knä hela jäkla tiden, och sen passar hon på att släppa sig när hon ändå är där. Fy fan. Så jag ber civiliserat sällskap att höra av sig innan jag blir likadan!

Lonlyness is awesomeness

Har börjat på den största psykologi-uppgiften, känns lite bättre faktiskt! På fredag kommer en saknad människa hit. Åt lite mörkt choklad med chilli så nu brinner munnen också. Så här vill jag ha det hela tiden!

http://userserve-ak.last.fm/serve/252/40719649.png


THE BIRD
mina ben vill dansa

Absoluta funderingar

Har käkat frukost och druckit den livsnödvändiga koppen kaffe som krävs för min överlevnad. Eller åtminstånde så att jag ska orka med resterande av dagen. Är bitter över en ram jag målade om igår och som mest ser ut som något man gjorde på kyrkans barntimmar. Är även lite surmulen över all tvätt som ska hängas upp. Och psykologi uppgifterna. Annars sitter jag och pillar på gitarren. Jag och min bror musicerade igår. Mamma sa att vi var värsta rockstjärnefamiljen men hon måste ha ljugit. Jag lärde liksom Adam Lilla snigel och Barnen i bullebyn på elorgeln och sen på gitarr men förstår inte riktigt vart rocken kommer in. Jag hittade faktiskt början till LS på dragspelet men har inte riktigt bekantat mig med konceptet än. Knappar hit och dit, fram och tillbaka så jag ber om att få återkomma med det!


RSS 2.0