AV MED HATTEN

Jag tror jag förgås. Har slurpat kaffe och läst ut camino. Lyssnar på världens låt som får mig att vilja kramas och gråta ett tag. Sorglig och fin liksom. Har inte pluggat, har inte städat. Oproduktivt. Ska glo på film eller spela stenålders-Nintendo har jag planerat. Känns så passande i denna stund.http://www.bbc.co.uk/blogs/thecultureshow/antony_live.jpg
åh mitt hjärta klarar inte detta!

Saknaden av en tjock katt

Ett tredje år sedan Kaj dog. Töntigt, jag vet. Men jag saknar kattjäveln.

Your will is not your own

Sitter och lyssnar på musik, hade huvudvärk men det löser man med kaffe och ibumetin. Ikväll tar jag det lugnt, kanske kollar på idol om jag orkar. Äsh, nu vet gudarna vad jag ska skriva.


Är galet sugen på mörkt hår igen, måste snacka med galningen som ska vara mor min. Ha en jävla bra kväll!

Noll

1. Antingen är jag hypokondriker, eller så är det bara så att jag har ont hela jäkla tiden, överallt 2. Dessutom dagdrömmer jag sjukligt mycket. Kan inte vara hälsosamt 3. Varför gör jag inte psykologin istället för att sitta här? 4. Sista dagen på APU:n i morgon, känns både bra och mindre bra 5. Ibland tappar jag tron på mänskligheten. Inte nog med att vi ska vara det farligaste djuret, vi ska vara de mest komplicerade individerna också. Förstår inte! 6. Jag tackar varenda högre makt i universum för musik. En klarare väg. Gracias, Kiitos, Hantale. Tack.

Läste ut Lilla stjärna igår. Nästan så jag blir stolt över att vara svensk. Ohyggligt otäck men ack så bra!
http://www.ulrikamalm.se/fineart/ajvide-lindqvist-john-lilla-stjarna.jpg

Who killed Bambi?


SOPHIA JAG HITTADE DEN - och mina magmuskler får arbeta

Jag har panik

Jag har panik. Psykologiuppgifterna tar kål på mig, stackars lilla mig. Vill mycket hellre läsa, rita eller sluka senaste camino än att göra dem. Varför är det så? Varför känns skolan så avlägsen och svår att ta tag i? Rena filosofifrågorna. Varför vill jag härifrån? Varför får jag panik stup i kvarten av saker som en myra skulle skratta åt? Jag antar att jag är lika mänsklig som alla andra. Men ska äta pannkakor snart, sen skiter jag i resten för ikväll. Tar tag imorgon. I guess I go for Florence to night.

http://userserve-ak.last.fm/serve/_/46619923/Florence++The+Machine+Florence.png


addicted to love

Drömmen och jag

Slapp-söndag. Sophia åkte hem vid tolv sedan har jag låtit dagen rinna mig förbi. Läste lite i boken, den är skit bra men skrämmer skiten ur mig, som sagt. Ikväll ska jag kolla klart på dem Hjälp-avsnitten vi inte hann se och sen ska jag ladda om inför sista veckan med promenader. Hoppas alla har det bra där ute! HEJ

P.S Platsen med det längsta namnet är en kulle på Nya Zeeland. Taumata­whakatangihanga­koauau­o­tamatea­turi­pukakapiki­maunga­horo­nuku­pokai­whenua­kitanatahu. Helt enkelt. Helt fantastiskt. D.S


First day of my life


Så jäkla söt video, jag dör

We are all too young to die

Trevligt igår, obligatorisk städdag hos familjen Jansson. Ibland undrar jag vad det är för mentalavdelning jag hamnat på, men sen minns jag vad dem betyder för mig. Så nu är köket så kliniskt rent som det kan bli. Försökte rita lite på förmiddagen. Slutade med att jag satt och pratade med ansiktet på pappret, eller snarare beskyllde det för att ha en så jäkla komplicerad hand. Då la jag av för stunden. Ikväll kommer Sophia den sanna Galningen hit och kollar på Hjälp med mig, som vi faktiskt planerat att göra ett tag, och nu vart det av. Våfflor på det så är jag mer än nöjd!

http://dvf.blogg.se/images/2007/hj_lp_1169150817_7844644.png
något sånt, hej!

This is how we what?

Ska slänga mig i säng och läsa min bok. Lilla stjärna. I natt drömde jag om den, och det var inga trevliga drömmar. Alla dessa verktyg. Och när jag skulle leta efter ett kuvert i bilen hade det hunnit bli mörkt så jag sprang med hjärtat i halsgropen tillbaka in igen. Allt detta mörker. Bra bok, hemsk bok. Men än så länge rekomenderar jag den. Men avstå om du är... ja, känslig. Den enda tanken jag hade när jag drömde var " Ta det lugnt, amanda. Det gör inget om du blir mördad, det är bara en dröm".  Läskigt att man kan tänka så klart i en dröm.


John Ajvide Lindqvist om boken. Helt sjukt, jag blir livrädd! Alla dessa verktyg.
USCH OCH GOD NATT

Rubrik

Detta borde inte vara en sådan dag då man känner sig maktlös. Detta borde inte vara en sådan dag då man känner sig ignorerad. Detta borde inte vara en sådan dag då man hellre stannar kvar under täcket. Detta borde inte vara en sådan dag då man känner det ena och det andra. Detta borde inte vara en sådan dag då man längtar bort. Men den 20 oktober 2010 är den dagen. Vare sig man vill eller inte.

Så det kan gå. Nu ska jag titta på film, reda ut ett splittrat kaos. Drömma. Ursäktar att detta blev dagens inlägg. God kväll!

Renarder's Rappe Mandarin "Max"


3 år. I love you boy

No fear, no hate, no pain...

Fixade en design, och den får duga helt enkelt. Enda förklarningen är att jag fortfarande lär mig hehe. Så himla svårt, som ett helt nytt språk. Men som sagt, det får duga!

Sitter och har magknip, inge trevligt alls! Planerar att lägga mig i sängen och kvällsfilosofera till tonerna av musik. Låter otroligt befriande efter alla dagens promenader. Kanske skriver jag ner det som ploppar upp, brukar bli ganska intressant. Men det lämnar jag åt framtiden. Måste bara nämna också att mitt hår ser ut som rosa hö. Blir ändring på det på höstlovet enligt mig. adios mon amor

http://991.com/newGallery/Annie-Lennox-No-More-I-Love-Yo-100252.jpg
...( no broken hearts )

Strunt om det lilla livet

Dricker kaffe och äter kaka. Råkar gilla kaka, speciellt när det är chokladfyllning. Kaloribomben exploderar, blä snart är jag tjock också. Förstår inte vad som hände med mammas och min springning, vi som var så duktiga! Nu känns det som att jag knappt ser henne längre! Känns som att efter fett-helgen så behöver döfläsket röra på sig! Annars har dagen vart bra, praktiken är helt okej. Den består ju till stor del utav rastningar, kaffedrickande och struntprat. Det gillar jag! Orkar inte plugga idag heller, har börjat leva efter SPH:s budord. "Sov idag, lev imorgon"
HEJ!

Criminal

http://i41.tinypic.com/2lkpfsx.jpg


Fiona Apple. Wow!

BABY, BABYÖverkonsumerar kaffe, vilket resulterar i mer än regelbundna toalettbesök. Men imorgon blir det ordning i huset, ny praktikvecka på hunddagiset, ännu fler promenader. Hade planerat att fixa psykologiuppgifterna i helgen men det varT inte av helt enkelt. Fast dem ska ju i och försig vara klara efter lovet, så än är det ingen fara på taket. Förövrigt har jag tvättat kläder och käkat mat. Och druckit kaffe då, produktivt! Nej, inte direkt. Men jag jobbar på det! SO LONG!

Publicerat i dagens NA

Grönt ljus för fler Tolkien-filmer

Stockholm/TT Spektra

Relaterat

Efter upprepade förseningar har de två filmerna baserade på JRR Tolkiens "The Hobbit" nu fått grönt ljus. Filmbolagen Warner Bros och Metro-Goldwyn-Mayer meddelade på fredagen att inspelningen av de två filmerna kan starta, uppger Los Angeles Times.

Ett problem återstår fortfarande. Regissören Peter Jackson har ännu inte kommit överens med de fackföreningar som organiserar de arbetare som ska göra filmen.

Planen är att den första av de två "The Hobbit"-filmerna ska få premiär i 3D till julen 2012. Filmernas handling utspelar sig före de äventyr som beskrivs i trilogin "Saga om ringen".

 

fuck yeah.

Tankar på ett papper

CURRENT OBSESSION: Kaffe, fast det är jag ju egentligen alltid beroende av. WHAT ARE YOU WEARING TODAY? Myströja och mjukisbyxor. WHAT WOULD YOU LIKE TO LEARN TO DO? Spela antingen piano eller fiol, helt fantastiskt alltså. TODAY'S DINNER: Nudlar och tomat. LAST THING YOU BOUGHT: Mina pennor. WHAT ARE YOU LISTENING TO RIGHT NOW? Annie Lennox och Florence, blandar lite. FAVORITE WEATHER: Höstigt, liksom lite kyligare men med solsken. MOST CHALLENGING GOAL RIGHT NOW: Oj, har lite saker att reda ut. Annars är jag sjukt nervös inför körkortet.. IF YOU COULD HAVE A HOUSE TOTALLY PAID FOR, FULLY FURNISHED ANYWHERE IN THE WORLD, WHERE WOULD YOU LIKE IT TO BE? Australien eller Nya Zeeland. FAVORITE VACATION SPOT: Krabi, Thailand. WHAT WOULD YOU LIKE TO HAVE IN YOUR HANDS RIGHT NOW? Sagan om ringen-böckerna, en större summa pengar eller typ Orlando Bloom? WHAT WOULD YOU LIKE TO GET RID OF? Halssmärtan, tandläkare som skickar jobbiga BITA-häften efter mig. Låt mig va LANGUAGE YOU WANT TO LEARN: Flytande finska istället för grunderna i mitt huvud, och alviska skulle vara så jäkla ballt!WHAT DID YOU DREAM OF LAST NIGHT? Något otroligt konstigt, nämner inte det här tyvärr. ONE THING THAT YOU WOULD SNITCH OUT OF SOMEONE'S CLOSET WITH NO REGRETS? Den stickade oversize koftan från indiska. DREAM JOB: Astronaut, I know, I know... PERSONAL ASPIRATIONS ATM: Att leva efter min vilja och ingen annans. Och dö gammal som gatan men frisk som en nötkärna.
PEACE.

Serious talking

Sitter och avnjuter en klassisk kopp kaffe på maten. Vädret utanför ligger mig varmt om hjärtat, kyligt och soligt! Har tillbringat större delen utav dagen framför datorn, så nu tänkte jag dra igång lite fin musik och rita. Min melodi skulle jag vilja säga! Annars är allt bra, förutom min hals, min käft och öronen. Samtliga gör ont...
Ha en fin dag !

cirkus 10 minuter gammal bild. Mitt hår är rätt... blekt.

Cosmic love / I just love!

helt magiskt!

I saved the world today

Sitter och svär och försöker få i mig c-vitamin i form utav en brustablett. Förlåt, men finns det äckligare? Jag tänker på typ... snor. Men jag har för tillfället inget val, halsen känns som en igelkotte så fort jag sväljer och ont i öronen har jag också. Grattis mig! Annars är tillvaron riktigt bra, jag och sara ska glo på första Sagan om ringen- filmen ikväll och äta godis och chips. Får mig alltid på bättre humör liksom! Och det faktum att det är sovmorgon i morgon är obeskrivligt, yesss! Men det är dags att landa på jorden, för först ska hela huset dammsugas. Av mig, undertecknad. Jippie!

Orlando-Bloom.jpg Orlando Bloom image by osillence
s e r i ö s t. gift dig med mig.

Torrt just nu

Vet inte vad jag ska skriva. Det luktar slaktad kalkon vart jag än vänder mig i detta hus. Synd att det är så förbannat gott att äta. Känner för att stänga in mig på rummet och rita, lyssna på musik och vara osocial. Produktivt! Men det är typ dagens känsla. Blir förbannad när telefonen ringer och folk som inte ger en andrum. Okej, nu känner jag hur otrevlig jag är. Men ibland är det så, trött på allt. Jag tror det finns många som känner igen sig.
HEJ!


I cut your little heart out. 'cause you make me cry.

Walking On Broken Glass
såld

Long cold winter

x praktiken är bra, förutom dem hundar som sliter armen av en.
x känner för att, ja banka typ. Min slamkrypare till syster gör mig galen. Hon carefaceade mig. Wow, coolt...
x lyssnar på pavarotti, underbart!
x ska rita snart, egentligen har jag två psykologi-uppgifter att fixa (vilket jag nästan glömt) men tar tag i det vid ett senare tillfälle...

Emotional bitch

Andra dagen på APU:n idag, orkar inte förklara.

x kom hem med huvudvärk, kände för att kräkas
x efter att ha proppat i mig kaffe och ibumetin låg jag och tröck i sängen
x provade mina nya målar-pennor. GOSH (rent ut sagt) vilken skillnad. Helt klart värt pengarna. Skuggorna, allt förbättades!
x har klippt klorna på min hund för första gången utan hjälp av en annan människa. Helt klart framsteg!
x my hair is a mess, let's go bold. Nej men seriöst. Trött på skiten.
x igår åt mina katter blåbärsrulltårta. Lika normala som jag.
x höstlovet närmar sig, hoppas veckorna går fortttt!ögat är målat med pennorna, det andra med en valig blyerts. Dock är den inte klar på långa vägar... Hela bilden består av skuggor, så jag har ju att göra!

In my head, everything is nothing

Är klar med båda engelskauppgifterna. Inga mer uppgifter på fyra veckor. Underbaraste underbara. Sitter på mitt rum och lyssnar på finaste musiken och funderar på vad jag ska hitta på. Antingen ritar jag eller så hjälper jag mamma med hennes lampor på en gång. Så är det överstökat. Fast kaffe skulle inte sitta dåligt... Seriöst, mitt huvud består av hundra beståndsdelar av ett organiserat kaos, om någon fattar.


tyrant,
stör mig lite att The last song-soundtracket är så jäkla bra. Men bara lite.


thailand

 


Lost in cyberspace


Rörigt på rummet just nu, spikar och donar. Improviserar och låter allt komma till mig. Härliga dag!

Let's crash into october

x har äntligen fått arslet ur vagnen och städat mitt rum. Nu går det nästan att hitta saker igen!
x håller på att tvätta paltor men är osäker på om jag gjorde rätt...
x jag har ytterligare planer för mitt rum MUMS.
x insåg att jag komemr vara borta en hel månad från skolan efter som vi ha APU i tre veckor plus lov på det. Rätt    fint faktiskt!
x jesus, tror inte jag är riktigt klok.
music is magic, bye

SPARETIME

Hur ser din drömpojkvän ut? Eh, jag har inga direkta krav. Anteckna dock att charm golvar mig. Har du fått en kyss den närmaste veckan? Tyvärr inte. Hur lång är du? 164 cm ovan jord är en uppenbarligt trolig gissning. Vilken är den senaste film du sätt? AH. Skäms nästan, men Hundtricket. Alexander Skarsgård är en anledning. Filmen i sig är... sådär. När såg du senast din mamma? Cirkus en och en halvtimme bak i tiden. Vilken är din favoritplats? Svårt, men finland är en av favoriterna. Hur stor är din säng? Liten. Vad sover du i? T-shirt eller linne. Tycker du om kina mat? Det ända som slår det är thaimat. Vad är romantiskt enligt dig? Att dansa tillsammans, mysaa, att inte kunna ta ögonen från varandra. Sånt skit. Kan du prata några andra språk än svenska? Är hyfsad på engelska, förstår finska men pratar aldrig förutom i mitt huvud och när jag är tvungen och sen en gnutta spanska. Plus att jag kan säga toalett på ungerska. Vad spenderar du helst pengar på? Böcker, musik och film. Vill du har barn i framtiden? Ja det vill jag. Vad skall du göra imorgon? Inte ett skit. Dansar du i bilen? gott det går, om det är dansvänlig musik. Vem är den roligaste människan du känner? Min pappa eller Sophia. Dem ligger på samma nivå som mig. Gillar du någon just nu? jag gillar många, men inte direkt någon på det sättet. Vad är det första du lägger märke till hos det andra könet? Seriöst, jag har suttit i tio minuter nu, och kommer ändå inte på något bra att skriva. Lämnar det osagt. Ditt favorit sällskapsspel? Rapakalja typ. Om det nu stavas så. Skulle du själv säga att du är lycklig? Jag skulle säga att jag inte har så mycket att klaga på, så ja. Vilken är din favorit glass? Ben & Jerry's. Tycker du om att mysa/kela? jaaaa. Är du en beroende människa? Jo, men av bra saker. Skulle jag tro i alla fall. Dina favorit svordomar? Åh herregud, sådana har jag inga. Vad har du ätit idag? Restlunch i skolan och pannkakor nu. Saknar du något för tillfället? Pengar och idiotiskt men bra sällskap. Vad skall du göra i helgen? Fortfarande ingenting. Vilken är din sämsta egenskap? Min ibland osociala sida. Den ogillar jag. Hur imponerar man på dig? Man spelar ett gudomligt pianostycke. Är det för svårt så är man bara sig själv, det är asballt enligt mig. Och vad har du för ringsignal? Kiss with a fist - Florence and the machine. Sover du helst ensam eller med någon? Med någon är inga fel. Vad fick dig att ordentligt skratta senast? Sophia när hon gav till ett av sina frustrations vrål och bad ett par bilar att hålla käften. Min mage är inte riktigt i kondition för sådana upptåg. Vad skall du göra efter att ha svarat på dessa frågor? Lyssna på musik och suga på känslan av att det är fredag.

 


Räddare i döden

x kommer aldrig förstå växt och djurlivs häftet, provet imorgon ger mig ångest
x kaffe är dagens räddare i nöden
x jag vill åka på road trip, iklädd hippiekläder och en cigg i mungipan.
x upplysning; amanda är inte normal
x har bytit ut projektorn, BABE snälla funka!
x jag älskar min säng, sova, drömma.
x jag hatar när alarmet 06.10 drar igång.

helt sådär, vet inte vad jag ska säga. Så fint

http://1.bp.blogspot.com/_s_rSLEG7PjQ/SXObSlnRXxI/AAAAAAAAC4Y/RiSGdzELjYs/s400/fields+of+gold+8.jpg

Impulsiv

Så får det vara helt enkelt. Tills vidare, igen. ÅH vad jag är velig.

Psychological damagex är i skriande behov av pengar och höstlov. Lär inte få något av det på länge
x förstår ingenting av psykologiuppgiften. Klingar noll innanför pannbenet.
x har rött hår. Jag känner mig verkligen som jag då.
x slurpar kaffe, lider av ångest och tristess i skrivande stund, måste plugga men orken tynar.
x vill ha enorm kyla nu. Kommer ångra mina ord, jag vet. Men nu spyr jag på värme.


Sveda

x Mitt hår målas snart
x åker och förbereder inför imorgon i eftermiddag med mamma
x vill ha höstlov
x vill gråta som ett barn

feeling for today

UM, HI?

DA bara för att jag har skrivit klart växtochdjurlivs-uppgiften. Tog mig nästan tre timmar, men klar är den i alla fall. Känns som att mina ögon är fyrkantiga men sånt får man leva med, är annars allmänt kaffesugen fast jag veta att jag borde trappa ner en smula. Har lyssnat på florence and the machine live (på youtube tyvärr..) och jag blir lika överraskad varje gång. Kvinnan låter lika bra live som på skiva, om inte bättre. Otroligt!

Annars ska jag
x slöa ikväll, inga planer
x försöka göra lite engelska för jag råkar tycka att det är skoj
x ladda inför söndagens agilitytävling, om det nu går
x städa lite på mitt förfallna rum. Det är skitigt.


jag fattar inte att jag inte gillade mitt hår där. Och posen är världsklass!

RSS 2.0