Flow machine


http://www.culturewhores.com/wp-content/uploads/2009/11/flowMachine.jpg
oh, lord what's the use? time after time i think it's just no good

Viskning från ett papper

1. Orkar inte plugga, är osäker på hur detta ska sluta 2. Jag behöver vård, jag är onormal 3. Mitt rum är ett frågetecken, och inte fan lär det bli någon säng 4. Jag dagdrömmer för mycket, kan knappast vara hälsosamt 5. Måste lämna tillbaka projektorn och be om en ny, varför är man så beroende av teknik? 6. Jag förstår mig inte på mänskligheten idag. Gör jag det överhuvudtaget egentligen?

GUD mobilen ringde, varför vill jag alltid kräkas då? Jag funderar, skriver, raderar och skriver igen. That's life. For now.

D£sire

Ladugårdstjänst

x Magplask i leran (sophia lyckas med allt, ink näsblod)
x fransktalande kor, enligt oss
x avföring, avföring och åter igen avföring
x mitt hår kommer stinka i en vecka
x jag vart kär i jerseykalven, om den dör, dör jag.
x min hals känns svullen, tidig kväll ikväll eftersom det var stjärnklart när vi gick upp i morse...

http://www.rolfsbild.se/husdjur/Jersey/970919-04%20jerseyko.jpg
jerseykon, världens finaste ras. Bonnvarningsmätaren står i höjden men låt den göra det.

Baken är som smaken / Sophia Karlsson

Har nyss sprungit med mamma och eftersvettas som en idiot. Men annars är jag redo och sitter och väntar på att Sophia ska hämta upp mig så glider vi vidare mot skolan igen och sover där. Imorgon är det ladugårdstjänst, jehuu. Jag höll på att bli ihjältrampad av en ko förra gången. Hoppas bara vi inte får rummet i källaren utan typ toalett... Då sover jag hos lamorna!  Nej men man kan ju alltid hoppas på att det blir trevligt. Skriver imorgon om jag lever! BYE!

I just can't take reality right now

Min hals har ihjäl mig, min bok är inte längre i mina händer. Bara tanken på allt gör mig otaggad, så jag slänger ihop en kopp rött ekologiskt te och dricker med gott samvete samtidigt som jag inviger min nya bok. Sen tar jag tag i livet imorgon. Så får det bli. HEJ

Jag älskar att ha ont i halsen

Halsont hela natten, då blir man lagom pigg när skolan kallar. ÅH! Plus att jag läst ut sagan om ringen boken och måste lämna tillbaka den, aah smärta. Men sophia kommer i alla fall, och det är jag sjukt tacksam för. Vi ska redovisa om akvariet idag. Yey...
Hair update: Fortfarande blondt. BYE

Random shit

Eftersom den förra designen uppenbarligen hatade mig så fick det bli en gammal, tills jag orkar ta tag i en ny. SUCK. Min syster står och gör pannkakor, och jag är klar med pluggandet så för övrigt är tillvaron väldigt bra! SO LONG!

Pluggsöndag♥

Tar nya tag, psykologin är avklarad. Fast jäklar att den var svår! Så nu ska jag gräva fram lite mer kött på benen inför akvarieredovisningen imorgon. akvaristik STRIKE


worlds greatest

En allmän protest mot skönheten
Ingenting fungerar, min mobil dör, headern funkar inte, mina syskon växer aldrig upp. Och jag är ful i rampljus, damn

Daily life and fucked up conversations

Idag har jag:

x vart så arg så jag grät
x gjorde en drömfångare till mamma
x Hatat teknik plus elektronik
x lyssnat på världsklassig musik (florence, LOTR)
x studerat rummet med ficklampa och konverserat med mig själv på engelska
x Haft beslutsångest, bl.a över alla jäkla tavlor på mitt rum. Hälften står på golvet ...
x Ätit mat i ett mörkt rum och konstigt nog såg jag ut som en fyraåring efteråt
x försökt sy kläder, det slutade med att tyget klipptes i mindre beståndsdelar
x tänkt att jäklar vad temperamentsfull jag är idag

http://img.listal.com/image/587459/600full-florence-and-the-machine.jpg
I must become a lion hearted girl ready for a fight

Hot reds

Skrev ett kort inlägg igår om hur mensvärken golvade mig så jag fick så vackert åka hem dubbelvikt från skolan, men när det inlägget skulle postas bestämde internetuppkopplingen att ta sitt eget liv. Men nu är vi still going strong! Kom nyss hem, hann med en lite sväng till stan och handlade hårfärg innan bussen gick hem så snart blir jag fin om skallen! Förhoppningsvis. Päronen ska snart åka till örebro och handla någon ny sladd så att jag äntligen kanske kan få projektorn att fungera... Jäkla teknik. Dricker kaffe och äter vindruvor, upptagen som alltid. Nej, framtiden väntar. HEJ!

http://www.mysupermarket.co.uk/Images/ExternalImages/ProductsDetailed/57/159557.jpg?ts=634044961480
red, mmm, drowl, mm!

Chocolate for president

Känner för att förgås. Tar med mig choklad och kaffe och glor på film när jag ändå håller på, återuppstår imorgon. BYE

Ett konstaterande

Jag är inte gjord för den här världen

Song for amandaMy precious.

Well well, jag är galen i skorna. Sen finns det säkert dem som reagerar som min moder gjorde och asgarvade (inombords), bara för att jag hade hittat ett par skor som jag gillade. För en gångs skull! Men jag tycker dem är speciella, och dem sitter otroligt bra hehe!

Nu ska jag få arslet ur vagnen efter en sjuhelvetes dag. Akvaristik hela eftermiddagen, strikee! Måste göra psykologin sen ska jag fan dö i sängen. YEAH

Evening chat

Projektorn är min, plus dödssnygga vinterskor. Även om mamma skrattade åt dem. Men hon är inte jag. Nu står sängen på schemat. Desire of the day: Sophia för i gudars helvete bli frisk!
Got to go!

To good to be true

http://www.theprophetblog.net/wp-content/uploads/2010/08/Florence.png


girl with one eye

Identitet - noll

Vaknade efter sju idag och hade inget bättre för mig (?) så jag steg upp och tände ljus och läste Sagan om ringen i min ensamhet. Perfekt start enligt mig, med lite kaffe såklart. Har alldeles nyss skrivit klart referatet i svenskan, då känner man sig lagom perfekt. Förövrigt är jag happyhappuhappii typ. Igår spekulerade jag med vati om hur jäkla coolt det är med projektor. Då påstod han att det fanns människor som köpt sådana för en inte allt för dyr slant, och plötsligt hade han grävt fram en sötnos från teknik magasinet. I fickformat. Seriöst, jag vart kär. Denna lilla pärla är inte bara lika stor som en mobil, den projicerar upp till 50 tum och är nedsatt till halva priset. Så för 1499 laxar kan jag få biosalong i röda rummet. Jag tvekar inte. Tänk liksom mina sagan om ringen filmer... Jag ryser. Måste haa.

Aiptek Pocket Cinema V10
drowl!

Quote

Äta äpplen när man ilar, röka pipa när man vilar

- Samwise Gamgi

Låter som en bra livsfilosofi enligt mig.

Mellon


seriöst, bli frisk. Som om jag skulle vilja gå till skolan utan dig.

DV2


[strike] söte vi e, fast sämst bild ..

I'm waiting for a bird


1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

1.
Drömfångare av ett plastlock, dock ska jag införskaffa andra fjädrar och pärlor, gillar inte riktigt dem som är nu 2. En kanin som var rosa och absolut gräslig har blivit enkelt svart, små askar som fått ett ansiktslyft 3. Ljuslykta som tillslut fick bli hängande 4. Det kändes som att den svarta ramen behövde något extra. Det är alviska för kärlek, precis bilden i rubriken. Jo, jag försökte ju i alla fall... 5. NOTERA att detta inte är klart på långa vägar. Bara en liten prototyp av min fantasi. Skulle så gärna vilja ha en äldre världskarta i lite brun färgskala, som jag sen kan sätta nålar på alla ställen jag vart på. Den här är utskriven från datorn, ihop klistrad (NZ fattas...) oanpassad och eländig och ful men det får vara tills jag kommit över en bättre version 6. Bilden är sämst, men en liten spiralliknande grej. Rätt söt in real life faktiskt. Ignorera husvagnen, hehe 7. Piffelipiff på krukan. Skit ful innan, rätt mysig nu.

Detta har jag gjort de senaste dagarna. Men det är lugnt, skolan lider inte. Ännu.

Use well the days

Sitter och lyssnar på musik av världsklass, helt underbart. Är super trött, men vill inte sova riktigt än. Får se vad min slutkörda hjärna hittar på. Kom i nuläget på att jag har otroligt vackra bilder i mobilen från skolan. Kan ju ge lite exempel...
pose in tha animalhouse
undertecknad, lika iögonfallande som alltid
just hangin' on!


yo! Satan vilket onödigt inlägg. Måste kila nu, antar att jag hör av mig i morgon! SO LONG MATE!

Idioti

1. Ingen Lindemarknad, tänker inte ta ett steg utanför huset på hela helgen 2. Måste dammsuga, tråkigt så in i bomben rent ut sagt 3. Vill göra om rummet, let's go bohemian! 4. Sophia ska äta Ben & Jerry's, jäkla snorunge! 5. Hjärtat klappar på, synonymt: jag lever.


Den här låten krossar mig. Ibland är 04.59 outhärdligt för mina ögon och hårsäckar.

Djungelkorv/banan

Sitter och tänker dåliga tankar. Har pysslat sönder, men vet ej om det vart bra... Får helt enkelt se när skiten är klart. Idag hade vi akvaristik och jag sprang mest runt och tog kort. Fast vi hann faktiskt planera vårt akvarium också, jag och Sophia. Och på idrotten dog jag, men jag återuppstod när jag fick luft. Men kan inte stoppa under stolen att det var otroligt kul. Bara tjejer som sprang runt och tacklades,  me love!
Imorgon drar Sophia den jäkla guden till bondens marknad och jag måste ha engelska helt själv. Med läskiga skogs treor och hela köret. Och jag vet inte riktigt varför texten vart kursiv och inte går att ändra...?

Latero!


Slut på trams

Äter nötter, men dem lider mot sitt slut. Och i huvudet rör sig tankar som hur jäkla svårt det kan vara att hitta en vanlig metallring på ungefär 30 cenimeter i diameter. Jag har nu rensat huset, plus gårdens alla skrymslen utan att komma över något som ens påminner om det jag söker. I vedboden tänkte jag amanda, you are a fucking looser. Sen vände jag in igen. Men tro inte att jag tänker ge upp.

Förövrigt gjorde jag och Sophia en busing idag och sket i brännbollen, kändes inte riktigt värt. Men nu måste jag plocka tvätten och leta vidare. 18 fiskarter tills imorgon, strike!

I just fell in love

apocalypse angel  8x10 print
Big City Doo Print
Pound VAG limited edition print
Original collage - Miss Autumn - 8x8 inches, acrylics, handmade paper, lace, flower pressings on canvas

Jag har blivit kär i etsy. Skulle kunna sitta hela dagen och bara klicka och drömma. Springa med min mor, i love her!

Eco

Tre timmars handledarkurs. Jag överlevde i alla fall, men nu är jag tröttare än någonsin och förstår att jag aldrig kommer orka läsa växter. Jag får helt enkelt förlita mig på ödet. Har förresten crushat på camino, funderar på premunation men i dessa snåla tider gäller det att hålla stenhårt i stålarna. Fast känns synd på en sådan tidning i precis min stil...
http://www.hampvaruhuset.se/images/camino_16_omslag.jpghttp://natek.natverkstan.net/upload/733/camino_13_omslag.jpg

Sovmorgon

Åker mot skolan snart, svenska och psykologi. Nästan bästa dagen på veckan om jag får bestämma. Lektionsmässigt alltså. Hoppas på att slippa regnet när jag åker på min blåblixt. Fortsatt ångest över växterna, men då tas nya tag. Imorgon är det över. So long!

Verkligheten

Försöker få växterna att fastna i något som ska föreställa min hjärna. Jag måste vara förlorad! Sovmorgon i morgon som en liten tröst i alla fall, och på eftermiddagen ska jag och mina päron på handledarkurs. Sen är även jag ute på vägarna muhehe... Sjukt härligt att sitta där i typ tre timmar om inte mer. Flödande ironi. Nej, nu måste växterna tucktas och sedan sängen sovas i. LATERO MON AMOR

Create it / by amanda


1

2

3

4


5
1. Tavlan med ängel var blå och skavd innan, nu är den svart 2. Hemmagjord drömfångare av ett armband och massa skrammel.. 3. Småramarna har fått nya inneboende, älskar änglarna! 4. Tycker ramen är så förbaskat fin, men hade inget passande att ha i den tills jag hittade mina gamla bokmärken (sämst bild) 5. Ljuslyktor av glasburkar och servetter, super mysigt sken när man tänder dem!

Annars lever jag, var nyss ute och sprang med mamma och det kändes. Eftersvettas som en idiot! Måste plugga på de förbannade växterna. BLÄ

Kaffe och ångest

Åh spyr på alla växter, det här klarar jag aldrig! 70 växter och jag kan knappt hälften. Måste ha kaffe. Men ikväll bär det av på kalas, kan bli kul. Har fortfarande ångest över växterna. Måste ta tag i det, men kaffet först.

Yesterday

1. Tände ljus på mitt rum och satt på soffan, glodde rakt ut i luften, åt jordgubbsyoghurt och lät tankarna rulla. Rätt underbart 2. Har fått ryck och förnyar och grejar på rummet. Har bestämt mig för bohemian style, mums! 3. Klämde nyss i mig massa chips, kände att det var jag värd 4. Undrar hur fan det kommer sig att jag sitter och gör en punktlista, kommer inte fram till något vettigt. Kaos i huvudet.

Skrivet igår, innan pappa drog ur proppen. Nu ska jag plugga växter och jag har en olustkänsla i magen. Kommer inte gå bra. Återkommer!

Curious about you

Finns inget att klaga på hos denna dag, slutade 11.30 och drog hem. Har hunnit dammsuga och allt sånt. Och nu sitter jag mest och filosoferar. Nej, dricker kaffe och äter skorpor. Alltid något! Måste ta tag i rummet senare. Vet precis hur det ska vara. Då älskar jag livet. När saker går som planerat. Hoppas på en ny säng, och då kan man ju inte vara annat är glad!

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/d/da/Satellite_image_of_New_Zealand_in_December_2002.jpg/230px-Satellite_image_of_New_Zealand_in_December_2002.jpg
För tillfället har jag ett mål i sikte. Sophia vet vad.

I say Let's go bohemian


http://assets.nydailynews.com/img/2009/09/01/alg_kate-moss.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_TU_1Wmmo6sM/SYZ2tk31vyI/AAAAAAAAF6g/fMxjpLGD8VA/s400/26_07_2008_0491341001217073545_ewamarie_rundquist.jpg

http://www.thamesbrook.co.uk/productimages/53244Bohemian_glass_beaker1.jpg
drowl

Och där tog orken slut

Förbannade vattenskinnbagge. Nu är jag så jäkla trött på dig så jag stampar på dig och matar dig till katten. Nu ska jag kika på film och käka glass och förundras över mitt liv. Såååå händelserikt! Förresten är min syster inte riktigt klok!


live from redroom hihihi!

Hurricane drunk

Idag var vi i ladugården i skolan och kollade hullet på korna. Det var väl dagens höjdpunkt skulle jag tro. Just nu sitter jag i sängen, skulle skriva om vattenskinnbaggen, men har ingen lust alls. Vill lyssna på florence och drömma fina drömmar. Men verkligheten är ju som den är. Kom på att jag fortfarande har kvar Ben & Jerry's. Strike! Men mitt huvud är fortfarande tungt! Men det är väl detta som är att hålla ut.


latero, den som lever få se!

Moments

Tack daniella för att du hjälpe mig med bilden i rubriken. DU gjorde min kväll!

Fuck datorer

Jag hoppas dumburkarna brinner i helvetet! Sitter och känner mig på en smula dåligt humör. Har inte lust med något, skulle behöva plugga in 70 växter men det tar sannerligen emot. Skulle behöva semester, eller typ... gå i pension ett par veckor.

howl

FACE

A kiss with a fist

Har växt och djurliv, men vi har inget att göra. Lätt hänt att man hamnar här då! Halva klassen är till sjön och kollar på vattnet, typ. Det ska vi få göra senare, med gummistövlar på! Slutar tidigare idag för vi har ingen svenska, känns helt okej!
You hit me once, I hit you back,  you gave a kick, I gave a slap, you smashed a plate over my head and I set fire to our bed. My personal Jesus ♥


I would like to live in a movie

Resterande av min ben & jerry's plus King Kong. Leeev, hej!

http://gamehall.uol.com.br/galerias/_cinehall_kingkong/kong_iup2.jpg

Antidote

Inser att jag haft en av dem bästa av helger på länge. En god vän, god glass och historiens bästa filmer. Då känner jag livet i mig som Madicken skulle sagt. Var ute och sprang med mor nyss, benet höll ej precis som väntat och jag höll på att spy upp lungorna på vägen. Vet inte vad felet är, det typ... bubblar. Ikväll tar jag det lugnt, händer nog att jag stoppar näsan i min bok eller kollar klart på masjävlar. Helt sjuk film men måste se klart den! Har sovmorgon i morgon så, plus psykologi hela eftermiddagen. Flyt jag har!

http://images.fanpop.com/images/image_uploads/Orlando-Bloom-orlando-bloom-609354_1000_1305.jpg
suck och pust. cara

Update / morgonstunden har man hört om

Myskläder, musik, ett stort hus helt för sig själv. Antingen jobbar dem eller så är dem på fotboll. Och här sitter jag. Måste duscha, sen ska jag väl försöka få ihop lite prylar tills ikväll. Måste försöka övertyga mamma att skjutsa mig till Sophia, orkar inte åka moppe!

http://gordonandthewhale.com/wp-content/uploads/2009/07/extended-rings.jpg

http://niinja.blogg.se/images/2010/ben-and-jerrys-flavors_103473506.jpg
Ah typ. Inga fel skulle jag säga!

So tired of being like everyone else


When the cold of Winter comes, starless night will cover day
Sweeter than heaven and harder than hell

Ytterst trevlig dag i stan med Sophia, vi strök omkring och spenderade pengar. Nej, så illa var det inte. Men vi käkade på kinamuren och sen skaffade vi fram våra väskor (vi ska gå mot strömmen). Jag fick min vilja igenom så vi besökte även Najprajs. Där fann jag min pärla, Florence and the machines Lungs. Jag tvekade inte, och jag vart mer än bergssäker när jag skulle betala och det stod en rakad kille med långt skägg och tatuerade armar i kassan som drog efter andan och påpekade att det var årets bästa skiva som jag la på disken. Då vart jag nästan... stolt? Jag köpte även Kerrang eftersom paramore ofta förekommer i utländska tidningar, och i princip aldrig i svenska.♥♥♥

Stunning / bodyart

http://hangout.altsounds.com/geek/gars/images/3/9/8/5/11149445.pfsdf9.jpg

http://i3.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/-1/draft_lens4430432module31355462photo_1241484883Florence_and_the_Machine_7.jpg

http://www.thetop10music.com/phpboost/images/rock/Florence_and_The_Machine_rabbit_3.jpg


http://hangout.altsounds.com/geek/gars/images/3/9/8/5/6freelance.jpg


Snart kommer regnet som en våg och sköljer bort allt som inte är musiken

Ond dag, önskade att den skulle gå över från första början. Men nu är jag hemma och sitter med Ruth i knäet. Hon har förlåtit mig för att jag sprang runt och sprutade vatten på henne. Fast å andra sidan är köksbordet och köksbänken förbjudet område för henne, så jag hade mina anledningar. Magen värker, choklade är slut, kaffet är kallt. Förjävligt! Men får helt enkelt trösta mig med att jag och Sophia slutar vid lunch imorgon och drar till kinan och äter ihjäl oss. Förövrigt blir nog helgen rätt fin med sagan om ringen-maraton med Ben & Jerry's tillsammans med Sophia där med. Nu ska jag försöka fixa mer kaffe, sedan förvandlas till en degklump.


en av kents bästa, breathtaking

http://mittlivframtillsnyss.blogg.se/images/2010/kent-och-mamma_70081375.jpg

bye!

RSS 2.0