finast,tycker jag

 
 
ooh-la-la | via Tumblr7-
...
cute,cute,cute,cute | via Tumblr
Sunset
Facebook
R
 
puss babes

jag vill ha dig du är min du är bara min

♡ hallå. En dag nu i veckan packade jag på mig halsduk och åkte till Erikshjälpen med mor och far. Köpte en grön jacka och tre engelska pocketböcker, bland annat av Ernest Hemingway i tron om att jag någonsin kommer läsa dem (fortfarande sjukt pretto jag vet)
 
♡ Jag och John har köpt en ny kärra då båda våra kan fara åt helv. Arg. Men nu har vi en ljuv toyota. Jag köpte även en tillhörande CD. Livets bilskiva. En skiva min familj lyssnade på repeat när vi åkte till Sälen en gång i tiden.
 
♡ Skrev högskoleprovet igår. Paniksvårt. Allt kändes mest:
 
angry na Tumblrze
 
♡ Sitter och dricker vin. Lyssnar på John som spelar och härjar och pussar honom på axeln när jag får chansen.
 
God kväll.

sommaren.♡

Månaderna som uteblev ur denna blogg.
 
♡ Vi börjar vid Abborrtjärn. Jag och mina kamrater spenderade några kvällar där när det var som allra varmast i somras. Åt pizza. Drack öl. Sådant.
 
♡ Rosévin är verkligen sommarens dryck. Drack det kanske lite för ofta.
 
♡ Kvällar med popcorn och rosé ute på pensionärsplatsen.
 
 
♡ Jag gick på Rockviken här i Frövi. Det var kul! Jag, Becca och John somnade alla i min säng och dagen efter vilade vi på gräsmattan under björken och inväntade Rockvikens andra kväll.
 
♡ Fick blommor från jobbet för att vi fick diplom. Stolt grisskötare.
 
♡ Spenderade många dagar såhär:
 
 
♡ Mycket grishäng.
 
♡ Såg regnbågar. Blonderade håret.
 
 
 
♡ Möttes av rosa himmel klockan 6 på jobbet.
 
♡ Köpte nya solbrillor lagom tills hösten la sig över oss. Då åkte jag till Thailand.
 
Fin sommar.
 
 
 

flashdance.

♡ Min röda soffa är så jävla välkomnande. Kaffe är så jävla välkomnande. Lyssnar på Lana del Rey. 
bad girl
 
♡ Såg Flashdance igår. Livets film alltså. Saknade balett så hjärtat skrek.
flashdance
Flashdance
DANCE
2 Μαΐου 2013 - Google
Tokvacker dans och tokbramusik. Vill att mitt liv ska vara komponerat av Maniac jämt.
 
♡ Igår var jag till grisarna på förmiddagen. På eftermiddagen åkte jag till Myrorna för att strosa omkring med musik i lurarna och bara titta. Trodde jag skulle få panik cirkus 3 gånger, men jag överlevde. Bläddrade i böcker och letade broderier men dem hade inga fina. Hittade tusen andra grejer jag ville ha. Gröna, vackra fat, en röd sammetsklänning, James Joyce's Ulysses (pretto jag vet, men jag vill läsa den), och så där fortsatte det. Ända tills jag stod där och inte kände någonting igen. Människor passerade. Det började brusa i mina öron och plötsligt hatade jag alla världens fat och klänningar och böcker.
 
Köpte ingenting. Åkte hem. Till John. Han tröstar mig aldrig med ord, han bara håller i mig. Finns till, när jag själv tror att vi båda försvunnit.
 
Tänker inte be om ursäkt för det här. För det är så här mitt liv ser ut just nu. Tänker aldrig mer be om ursäkt för psykist ohälsa. Om inte jag accepterar det själv, då har jag ingen chans att bli fri.
 
♡ Idag ska vi på bio. Fan vad fint!
 
/pyss

3 månader senare

♡ Bröder och systrar. Jag orkar inte riktigt förklara. Men så här 3 månader efter ppsykbunkerns (nästan) absoluta död sitter jag här och saknar den så nedrigt mycket.
 
♡ Jag kom hem från Thailand i söndags.
 
Visar IMG_1047.JPG
 
Visar IMG_1049.JPG
 
Visar IMG_1046.JPG
 
Visar IMG_1102.JPG
 
Visar IMG_1050.JPG
 
Visar IMG_1059.JPG
 
Visar IMG_1104.JPGVisar IMG_1119.JPG
 
Visar IMG_1103.JPG
 
♡ Allt var fint där. Massage,maten och värmen. Bara trist att jag tror att en katastrof väntar strax runt hörnet, ser faror i allt och inbillar mig att jag fått en dödlig sjukdom. (Malaria 3 gånger och ebola 1 gång.)
 
♡ Sen sist har allt hänt. Jag är inte längre fast anställd hos grisarna, men kommer fortsätta jobba extra. Mymlan har flyttat. Min lilla. Hon trivdes inte här längre, men hon springer på ängarna och i skogarna på Tallhöjden istället. Och John bor här nu. Utan honom hade den här sommaren och hösten varit mörkare än någon annan period i mitt liv.
 
♡ Det är få saker som är bättre än för 3 månader sen. Men jag är inte ensam längre. Och jag har en kurator som är helt otrolig. Hon har verkligen skurit upp mig. Jag är inte längre låst och rädd för mina egna känslor. Hon rotar i allt det jobbiga och sedan hjälper hon mig bearbeta.
 
♡ Ska inte skriva världens stycke. Skulle ju inte skriva alls, hade jag lovat.
 
Från i somras. Hade trots allt en tokfin sommar.
 
Puss!
 

RSS 2.0