I'm on my own now

sitter i lägenheten och äter laxmacka och dricker liiite tre apor. hade egentligen premiär igår men då umgicks jag med mina galna vänner här i byn, dessutom hade jag ingen dator att ge ifrån mig ett livstecken ifrån. Men nu är det andra bullar. Blev med en ny Toshiba och en TV idag, OCH fryspåsar!!! Helt galet vad jag älskar fryspåsar.
 
Det är smått kaordiskt i denna lägenhet, lagom när jag tycker mig få ordning så anländer nya grejer, men nu återstår typ bara bokhyllan och alla tusen miljarder böcker får ett hem.
 
Har en tuff jobbperiod att vänta, 13 dagar i rad men det är så dä ä å va vuxen. är så konstigt lycklig.
 
kom och ät ärtor, fick typ 8 påsar av mamma.
 
det är utslaktning imorgon på jobbet...såårgligt.
 
Hoppas ni har det lika jävla bra som jag!!!

Tänkte säga hej

Hej, jag lever! Kör de sista pinalerna till lägenheten ikväll, och inatt ska jag sova där! Götteee. Älskar min lilla, lilla etta. Den är så jag. Ska köpa dator imorgon och sedan blir det bloggpremiär från min nya lya.
 
PUSSS

Mitt rum

Finaste rum. Igår kväll tog jag ner allt från väggarna, packade ner mina kläder och alla böcker hamnade i 4 ica kartongpåsar och i tre kartonger. herre jesus vad böcker jag lyckats förgylla mitt liv med under alla år. Imorgon får jag nycklarna till lägenheten waaah!! Om jag försvinner härifrån en stund framöver (vilket jag gjort under några dagar nu igen) så är det för att jag jobbar och flyttar och inte har en egen datorn ännu! Men det är bara en tidsfråga.
 
Idag ska jag till Angelica och bebis. :')
 
puss deer riders.
 
 
 
 
 
 

älskar

HAHAH alltså orkar inte med den här katten. Så jävla sjukt. Söt och arg och allt. Dör ba dör.
 

har man sett på maken

åh, sov 5 timmar i natt. Alldeles för lite, min kropp vill ha minst 8 timmar. Men det gick bra hos grisarna ändå. älskarrr'om.
 
var är min familj? kom hem till ett tyst, tomt hem och typ ...hallå...?? Bästa jag vänjer mig haha.
 
Jag kom på att min galne vän i brasilien ville läsa min blogg, jag förklarade ytterst vänligt att den var på svenska. Men jag sa att jag kunde ägna honom ett inlägg på engelska. så här we gå.
 
Hi Rigo. I hope it's raining on you, otherwise it's unfair. Here the sun's actually shining but it's cold as hell and I froze my fingers off this morning. That can't be a very common problem in Brazil. I'm not sure what to write anymore. Obrigada. Durma bem. Novinha. Haha. I'm pathetic. It bugs me that you're so much better in swedish than I am in portuguese. But you're my friend so I guess I can live with it, although you text me in the middle of the night just because it happens to be evening  where you live haha. So well. now I wrote you something in english, so keep up the good work with your swedish, so you can read the rest of my posts in swedish. Dåndimpen, right???
here's for ya
 
Hoppas är allt galet fint med er!

don't lose who you are

Jag är en obotlig samlare. Medan jag sakta men säkert packar ner mina tillhörigheter i bruna kartonger hittar jag prylar och lappar som vissa ibland fnyser åt för att jag sparar. Älskar sådant så möcke. Lever med tron att jag någon gång i framtiden kommer värdesätta det väldigt mycket. Sparar mycket på lappar.
Har den här på min säng, blir så pepp av att vakna till den.
jag veeet att detta är en justin bieber-låt och alla vet vad jag tycker och inte tycker om JB. Men hittade den på golvet efter baletten i höstas när jag tappat hoppet och tänkte att jag måste börja gilla ljuset igen. Så nu sitter den ovanför min spegel.
har skrivit ner mitt favvo-låt-citat-whatevs och det pryder mig och sara som pluttar.
rosen fick jag av jonna på studenten när jag låg på gräsmattan i stan och bara kunde inte sluta gråta.hon satt gränsle över mig, skit full och gav mig en trasig ros. ska spara den alltid.
Min friend in crime SPH kläckte ur sig roliga ord en kväll hemma hos mig. Skriver upp typ 50 % av allt hon säger för det är oftast helt galet brilliant.
 
ahvisst. nu vet ni. Varför visar jag detta haha? Ska åka på jobbet om en timme, jobbar till elva ikväll. Ska upp halv fem till grisarna imorgon wähoo!!!
pusse på er!
 
 
 

varför är man alltid så ensam

Tja och förlåt för att jag typ varit avliden den senaste tiden. I måndags åkte jag med mummo och ukki och köpte mikro, dammsugare och elsvisp bland annat. Är snart redo. Har börjat ladda, packat kartonger fulla med mina böcker och pinaler jag aldrig skulle klara av att vara utan, 
mitt rum är ett vrak haha..
 
kommer sakna så mycket.
eftermiddagsljuset i köket.
 
spionera på saris. min bästaste baby sister
hon.
gården
altanen. helst sommarkvällar med vin mä smultron
 
(kan inte sluta snyfta)
 
sättet man måste dra i handtaget på ytterdörren, doften av hemma som uppstår när man varit borta en hel dag och stiger innanför dörren, dunsen som hörs när man tar ett kliv på det enda trappsteget vi har i huset,vakna till ljudet av mamma och pappa som dricker morgonkaffe uppe i köket, sara som skrattar åt roliga klipp i rummet bredvid, pumpen som drar igång så fort någon spolar vatten, hur varje plats i detta hus är en del av mig. älskar det här huset så fruktansvärt jävla mycket så jag orkar inte ta in det. allt med det. till och med allt jag hatar. att lämna det och kalla en annan plats för hemma är just i kväll helt omöjligt. Jobbigast är att mamma visar så tydligt hur jobbigt hon tycker detta är. Igår kom hon och frågade om hon bara fick ligga bredvid mig i sängen en stund, sedan grät hon ner min kudde. Jag flyttar 10 minuter härifrån. Men det är just det, jag flyttar.
 
Läste ut sputnikälskling igår. Konstig bok, men den här delen avgudar jag:
åh. awsume.
 
Ska se Lore på bio imorgon efter jobbä. Mä SPH.
 
ska sluta tjuta, god najt deer riders!
 

but if you close your eyes

morgon.
soon it's here, that bloody morning. Vaknade och mådde så råtta, låg i sängen och lyssnade på denna låt och försökte peppa igång för en ny arbetseftermiddag. Tillslut tänkte jag man är sjuk när man lägger sig ner och gick upp. Mår himla mycket bättre nu.
 
Mitt hår är en jäkla ruggituff men vill för inget i världen klippa av det nu. Satte upp det i en kortekort frilla och såg ut som en pojkflicka.
pojk-amanda.
46544_460815053962490_59971200_n_largeTumblr_mjg0b3vkyn1r83p7vo1_500_large
alltså pojk-amanda med rosa eller blått hår skulle vara fedddtt. synd bara att mitt hår är en pest att färga i sådana färger, blir måsens skit efter en vecka.
 
Ska peppa jobb nu. PUSS
 
 

Banankaos

Gud mörrön, hoppas allt står härligt till med er! Med mig är det fan kris, håller på att bli sjuk tror jag. Mitt huvud ba dör. Halsen med. Trodde jag klart och tydligt poängterade att jag har inte tid med att vara sjuk igår. Måste köpa hundra kiwis och käka på jobbet.
 
Igår var en himla festlig dag på jobbet, jag Stina och Sandra åt pizza eftersom det var fredag kväll och vi skulle jobba sent sent. Vid elvasnåret märktes det att det var dags att gå hem för jag lade in ofärdiga plattor i värmeskåpet och sedan fastnade min banan i min halsduken. Sandra låg på golvet och skrattade vid båda tillfällena.
 
När vi gick till bilen hittade vi en död banan :(
Min halsduks-banan fick säga adjö.
 
Ska skjutsa mamma till akuten, hon mår så dåligt. Sedan ska jag till jobbet igen.
 
Puss deer riders.

It's not much of a life you're living

Vaknade upp från en galet fin sovmorgon, sms:ade med min bakisvapendragare (dä va torsdag igår SPH hahaha <3) åt en apelsinjäkel till frulle för att hålla mig frisk, min mor och min syster ligger som döda kryss. Har inte tid med det.
 
Solen ger mig sputnik.
ZUXHGE75Bnbp
what's not to love
xhtVkZ
Väckte Max. Inget jädra hotell.
 
Ska börja packa ihop mitt liv i kartonger, kaaanske får börja flytta grejer på söndag. Älskade Tallhöjden, det gör ont i mig. Men samtidigt är det så olidligt spännande. Är splittrad.
 
Jobbar eftermiddag idag, slutar vid 23.00. Kommer nog hem som en trasmatta.
Hoppas eran dag blir superbbb.

IT'S OK NOT TO BE OK

 
hÄJ deer riders. Har jobbat, dansat balett, ätit mat hos tuvis, firat mamma 43 år ung under de senaste dagarna. Ganska så fedt om jag får sägat själv. Solen lyser som den stjärna den är över gärdena, men skottade snö från bilen i morse. Alltså Sverige, kan du vakna och ba blooomma snart??? orkar inte vänta.
 
Det är typ 16 dagar kvar tills jag flyttar. Hur kunde det gå så fort? Jag är bara barnet haha.
 
Jobbar prätty much igen. Vill inte att psykbunkern ska lida för det, lovar att göra mitt yttersta.
Puss.
 

Sharing different heartbeats

Tjarå, jag käkar sallad med solen i ögonen och lyssnar på kramigaste låten.
 
Imorse vaknade jag tvärs över sängen, helt förbrukad typ.
Här insåg min skalle att det bara fortsätter i all evighet. Blev lite snurrig i skallen av tanken på hur många gånger amanda i en smutsig spegel förekommer i en och samma bild. Mindfuck mössa på. Det SORGLIGASTE var att jag tog typ 10 fula och ännu fulare bilder och tänkte "detta måste jag visa mina deer riders", dafuq liksom?
 
Kom att tänka på att jag kommer leva utan katt i min lägenhet. Har alltid, under mitt 19 år korta liv, haft katt. Vill ha Ruth. Eller en vit katt. Vita katter är som en dröm.
Tumblr_mjfsr0acaq1qiaxtmo1_500_largeR6oqtio3fja_large
dör kattdöden.
 
Har bjudit hit SPH på en kaffe ute på altanen. Ibland blir det 30 grader där ute om solen ligger på. Min fina vän. Tänkte på henne nyss, hur jävla fantastisk hon är som står ut med mig. Jag är fan galen ibland, hon ba visst amanda visst. Fann mig själv se ut såhär.
Så jevla sensitive. jag gillar sophia, punkt slut.
 
Vi hörs deer riders.

Kväller

Hade bästa kvällen med mina kåmpizar igår. Älsaroooom. Vi åt finafisken mat, jag drack som utlovat mycket vin, blev bjuden på ett glas för att maten dröjde så då passar amanda på. Vi skrattade och sedan gick vi på krogen och sedan på efterfest. Anlände till SPHs stuga vid fyra tiden och slocknade till Antikrundan. Fina liv.
Var ganska fin tyckte jag, med nyköpt tröja i drömfärgen. Tycker om att känna mig fin. Idag ser jag ut som ett ras hahaha.
 
Ska glo på mello och dricka vin med familjen. HA'T BRA

Försöker

Hade finaste dagen med mig själv på marieberg, handlade duschdraperi och sådant. NU har jag druckit två glas vin och ska snart åka till resturang och sedan krogen. MY GOD fredag. Har saknat det här lite.
 

Hoppas nu får en fin jääävla kväll!

underbarhet

i guess there's a reason why mamma alltid kallat mina ögon för koögon.
tja.
 
kan ni fatta, jag är ledig i 3 tre III dagar nu. De ba gapar undebarhet i hela mi.

Imorgon ska jag på resturang med människor, ska dricka så mycket vin, inte gå till överdrift dock, men jag ska inte tänka en sekund på morgondagen. Och efter det ska vi på krogen. Bara leva efter regeln take me out tonight, take me anywhere i dont care i dont care i dont care.
 
Mummo och Ukki var hit och fikade idag, han verkade pigg, den gamle mannen. Men hans vänstra hand var lite blå. Tycker om honom.
 
Sov gott!!

Hoppas lyckan består, en stund åtminstone

Idag var jag själv på bruket for the very föörst time, efter jobbet brottades jag med parkeringsautomaten (hatar) och sedan hade jag balett (älskar). E fanimig galen i balett. På riktigt, mår så jävla bra av det.
hopp hopp. Kan inte hoppa så fort eller högt än men dää kömmer.
 
Vi fick reda på temat till vårshowen idag.... Det kändes som såå mycket jag. Tänker inte säga ännu. Ledtråd.
Tumblr_mi6mc5ybps1r3cne5o1_1280_large
pretty exciting i kn ooow. säger mer senare.
 
Har ont i foten, ska jobba gris en sväng imorgon och efter det åker alla gris-människor till Uppsala och där ska det talas gris. Kan bli ganska bra.
 
bästa deer riders. vi höres.

mamma&jag

här fattar vi iiiingeting... Jag tror jag har koll på läget. Som alltid.
Mamma ser clueless ut, jag är tha hot teacher.
(HAHAHHA???) Jag fattar verkligen inte vad som händer här. Min hjärna typ PROCESSINGGG.
 
Härrå.

You pretty ones

Tjaråå. Var till jobbet i en och en halv timme, det var stopp på maskin så jag och Stina åkte hem till henne och fikade. Jag gosade med jyckarna.
 
How pretty? Väry pretty indeed.
 
Sedan gick vi på promenad förbi min lägenhet, räknar dagarnaaa.
 
Nu äter jag gröt med kokos och plommon as always. Ska snart ta med min framtida sambo (max) på en lååång jädra promenad. För att vädret är bäst och jag älskar att höra fåglar och isen som smälter.
 
AU REVOIR you pretty ones.

Helt onödigt egentligen

MEN. Såg det här klippet. (på Björn Dixgård, jaaa!!)
 
 
Såg ut såhär under 1 minut och 22 sekunder:
 
 
Kunde han inte bara vara ful????? Haha fan. Hans engelska är ganska kass. Varför gör det bara allt finare? Hatar kass engelska ju.
 
Ska fundera vidare.
 

They were inflamed

Jag är en colour-junkie. Samlar på mig färg och absorberar varje pust av lycka.
Köpte tulpaner till mig själv igår, har dom bredvid sängen.
Har bäddat med detta påslakan, en jäkla fröjd att somna OCH vakna.
Insåg att mina nya skor nääästan har samma färg, KOM NU VÅR SÅ KAN VI UT OCH GÅ TILLSAMMANS.
Har blivit med rosa hörlurar, fränt.
Åt detta till frukost. Mamma köpte det till mig eftersom det är gelatinfritt. Puss på min mor.
 
Var på Ellen och Jennys 20-års förfest. Bästa människor, hatar att jag aldrig kan följa med dom ut och bara glömma morgondagen. Tänker alltid "men imorgon, men imorgon". Ska bli bättring, om en månad bor jag granne med dom. <3
 
Ska till grisarna ikväll igen, fjärde kvällen i rad. Bäbisarna :')
PUSS
 
 
 

To know nothing and to know it all

Hövligaste idag:
 Att vägarna är kladdiga och äckliga och bara alldeles underbara, man svär över det men känner samtidigt att man har saknat det något fruktansvärt. Vill ha vår.
Tumblr_mih37wrpxy1rc88koo1_500_large
♡ Att jag idag vid frukost hos grisarna sa att Frida på mitt jobb (på bruket alltså) sms:at mig, och då spänner Monica blicken i mig och ser lite sur ut, men samtidigt lite sorgsen, och säger "det jobbar ingen Frida här...". Jag baaa FLÅT! Mitt aaaandra jobb. Avgudar mitt grisjobb OCH Monica.
 
♡ Att bananen är ett bär. Och en ört. Helt jäkla galet.
 
Tumblr_mgawvenfyx1rf6j01o1_500_large
 
♡ Att det PRICK IDAG är en 1 månad kvar tills jag flyttar. Fattar ni hur läskigt och bra det känns? På samma gång? Ett av det största steget jag tagit i mitt liv.
 
♡ Att jag för tillfälligt inte kan sluta lyssna på The Brothel med Susanne Sundfor, imorse när jag gick ut till vägen klockan 05:30 sken månen sådär super perfekt för att få mig svårt melankolisk, och jag sjöng THERE ARE ECHOES IN THE GARDEN, IS ANYBODY LISTENING, GOD HAS LEEEEEEFT ME ANYWAY!!!
Tumblr_mivkbxyokd1s4ducvo1_500_large
 
dä ä mars nu.
 
PUSS.
 

RSS 2.0