I told you to be patient

Efter 4 dagars ledighet är jag tröttare än någonsin. Ska aldrig gå på balett bakis igen, ALDRIG. Hade frossa hela vägen hem i bussen, tog en tokvarm dusch och slocknade i sängen vid 23:45. Vid 11:45 idag ringde stina och väckte mig. Prick 12 timmar alltså. Det händer inte ofta vill jag säga. Tur jag ska till grisarna imorgon.
 
Jag och stina var i alla fall på campus 48 i lördags, i regnet, i trängseln. Dansade ingenting vilket sög, men pratade med fölk och fin kille avbröt mig mitt i en mening och sa "jag kommer ångra mig om jag inte kysser dig ikväll". dog den filmiska döden.
 
Nu har jag precis ätit frukost, (prioriterade disken som blivit 5 dagar gammal framför ALLT annat) och ska snart kolla på stinas lägenhet och sedan ska vi hit igen och göra paj. Fredrik kommer nog också.
 
bäj bäj!

bakisdag

bakis som fan idag manda är oxå bakis. nu är fredrik här och vi pludrar hennes lägenhet hihi.
 
jag vill ha godis.....
manda vill ha mat....
fredrik vill ha cigg
 
 

to forget I'm missing you

Förlåt älskade ni. Får panik  när jag inte hinner blogga fyyy. Men nu är jag ledig tills på tisdag.
 
under den senaste tiden har jag:
köpt rosor till mig själv. haha my sad story
sa adjö till min käraste halsduk efter en lång, kall vinter tillsammans. Den har liksom varit mitt trademark. Nu får den gå i ide tills nästa vinter.
Igår var jag på ikea med mamma, Köpte allt som fattades till lägenheten, typ en matta, diskställ, knivar och en golvlampa osv osv.
Fick upp min tavla också. Så himla mycket göttigare det blev nu!
Det ser ut som att JAG bor här nu. Mysepyse. (ser ni grisfärgen på min arm haha? skadad)
 
Ska diska undan disken nu, sedan ska jag åka och hämta mina syskon och så ska vi på utflykt i bergen, yayyy!!
 
PUSS

It's a no no mission not to love you so much

Sitter med solen i ögena och känner mig så jävla ful hahehö. Hade kunnat sova för resten av mitt liv kändes det som när jag vaknade imorse, men jag var moraliskt stöd åt Ellen på ICA och sedan kom mor och syster  hit och fikade. Medan jag kokade kaffe och planerade att ta det lugnt ikväll så insåg jag att det var söndag. Det innebär extra balett-träning klockan sex. Hej då lugna kväll. Kommer. Dö.
 
Min bok är fan galet bra. Vill inte att den tar slut. Därför får jag bara läsa i snitt varannan dag. Och så har jag målat en blomma på benet, bara för att väga upp alla hemska blåmärken. Lite fint måste man få ha't. Har ett blåmärke på vänster bröst. vafaaan grisarna???
 
Jobbar måndag, tisdag,onsdag och torsdag hos grisarna nästa vecka. Bäst! Imorgon är det finska kurs på kvällen, tisdag är det balett, och på torsdag kommer kanske syster hit och sover <3 Fulle rulle.
 
Ska försöka vila innan baletten, annars går det aldrig.
kram på er!

Å ikväll känns livet som glas, skört men oh så klart

TACK GUD FÖR SOL. Dä var tamifan på tin.
 
Igår hann jag bara hem från jobbet när jag insåg att Sophia snart skulle komma och hämta mig, så jag la i högsta växel och drack bland annat vin i duschen. Måste hinna typ.
 
Sedan åkte vi på bästa resturangen och dit kom Johanna och Angelica. Jag slog rekord i instagrambilder under en kväll. Någon gång måste man.
 
En fin middag, Angelica blev bland annat med instagram hon med! Hon tog raskt dessa:
Här är jag och SPH oss själva.
Här är mitt vin slut haha.
 
Innan jag och SPH drog oss hemåt drog vi en repa med hennes bil (HON VAR NYKTER OBS OBS) i de lindesbergska skogarna ackompanjerat av vrålhög musiqq, Sophia gasade istället för att bromsa när det kom dödsgupp och jag satt bredvid och skrek KIDNAPPA MIG, TA MIG VAR SOM HELST.
 
Sedan kom min fina mamma och körde hem mig till Frövi (fy fan vilket operverst namn min byhåla har, ska döpa om det. Det får bli...PANTERDALEN. Efter min favvobok som liten unge.) Hon sa att hemma hade dem pausat Let's dance bara för att mamma skulle kunna hämta mig, då fick jag ett trasigt samvete men mamma sa lugnande vi gör fortfarande allt för dig, även om du inte BOR med oss längre. emotional overload.
 
Gick hem till Ellen sedan, och där fanns folk och vin och musik. Panterdalen kan.
 
Ska käka brunch med Ellen senare, när vi båda vaknat. Jag ska dricka kaffi nu!
Fina deer riders.

Uppvaknandet

vaknar till detta. Ska äta marmeladmacka och glo på morgonpasset och försöka undvika att gå under av gråhet. Kanske börjar jag läsa i min nya bok, den verkar lovande. Eller lagar någon fin mat (för ovanlighetens skull) och ba fuck vädret.
 
Hoppas ni har det bäst!!

peppet.

60693_378962268846634_269588650_n_large
521830_514731058584051_1546724674_n_large
Tumblr_ml1w7cukpd1qg6rkio4_500_largeTumblr_mle1p2qbp01rfv1eeo1_500_largeTumblr_mle0hdnmee1qbnzz9o1_500_large7ksexyjz_large
jorden snurrar och jag blir fan åksjuk

De första varma strålarna om våren

Hela dagen har varit pissetråkigt grå, ända sedan jag gick upp till grisarna vid fem imorse. Och så plötsligt...
...är den där. Solen. Saknar stickande strålar i ögonen sådär varje dag.
 
Kom hem från jobbet vid halv tolv, och efter att jag tagit en dusch tänkte jag bara vila lite. Vaknade två och en halv timme senare. Tur, nu orkar jag åka på kalas hos SPH ikväll i alla fall. awesuuume
 
Är rå galet taggad på nästa helg. är ledig då. ska på resturang och sedan krogen med karamellerna på fredagen, och på lördagen är det 20-års fest.
 
Ska försöka borsta håret. Det är fan relaterat med livsfara. Wälcome to da djungle.
 
KRAM

Det finns ingen poäng med å va fri längre

 
Här är bäbis som föddes ute i lösdriften i torsdags och som fick sig ett bad för att han var så nedkyld. Det ser nästan ut som han ler :')
 
Jag och Tuvs kollade på naturprogram om djurbäbisar. Vi tokdog.
Sedan gick vi på långpromenad och myste mös mysad what evs med hästar!
 
Idag har jag jobbat och ska ta bussen till Linde och köpa mig en ny bok. Haha.
Ha dä bäst!

Här bor jag

IohWUG
 
Mitt kök var kaos och min säng har inget överkast så därför uteblev dem haha... Men så där ser övriga lägenheten ut.
 
Tuvishhh är här, vi har precis avslutat brunch som bestod av allt från bröd, jordgubbar, vindruvor, choklad och kaffe. Mycket braaa, igår lagade vi mat och drack vin. Nu kollar vi naturprogram, mys!!
 
Jobbar gris imorgon! Bäst. Häst.
 
PuSSS
 
 
 

Dä göttiaste jag vet

...är att mota gris och monica sticker ut ett dammigt huvudet ur en dörröppning med tio grisar framför sig och utbrister JÄVLAR VAD FINA GRISAR! Äntligen kan vi stå för våra små monster.
 
Eller att min släkting Jonas och hans flickvän spontant bjuder på kaffe och jag blir kvar i timmar och pratar om att leva.
 
Eller att vi äntligen börjar få till koreografin på baletten och våran lärare säger bra tjejer med sann uppriktighet i rösten.
 
Eller att jag och Tuva ska laga mat och dricka vin imorgon kväll. Tar ut min helg då eftersom jag jobbar lördag-söndag.
 
Eller att ni kollar hit även om jag typ dött. Känner mig lite odödlig.
 
gjorde en ful awkward gif igen. ni skaaa få se min lägenhet snart åxxxåå.

we are infinite

Tumblr_mkte6t188b1s69t55o1_500_largeTumblr_mkbpbxkabk1qlh3d2o1_500_largeTumblr_mknesxnjyi1s58g1lo1_500_largeTumblr_mkhkhqad1b1s46rl6o1_500_large
(haha sista bilden är jag på krogen)
Såg The perks of being a wallflower igår. ASA apa bra den var. Ja guu ja, se!
 
Idag vaknade jag på sveriges tunnaste madrass, fick låna göttigaste tröjan för att jag frös ihjäl, (snö, varför världen varför??) och sedan åkte jag hem och bakishängde i soffan. Har kollat på The notebook och grät tills jag fan trodde livet var över. Att vara bakis, ha mens OCH kolla på snyftfilm resulterar i obotlig depression för resten av dagen.
 
Nu har jag tänt ljus och väntar på mor och syster som ska kika förbi. Måste laga mat tills grisarna imorgon, ååh fy orkar inte.
 
Härrå babes

Mörrön.

Dagarna rullar på, överlevde tuffaste veckan hos grisarna. Har umgåtts med fina människor, senast var Kamilla här igår och stannade till halv tolv på kvällen. Vi lyssnade på ett kassettband som vi spelade in som typ 9-åringar. Helt himla galet roligt.
 
En kväll fann jag en kompis på väg hem från affären. Han klöste mitt ben när jag slutade klappa. Saknar katt.
Idag hade jag sovmorgon, ser ändå ut som ett offer. Har mest legat i soffan och glott på morgonpasset, men klarade nyss av att ta mig an diskberget.
 
Idag ska jag hem till Tallhöjden och tvätta hade jag tänkt hahaha...e fan störd.
 
Vill dansa, har ingen att dansa med ikväll ååh dööö.
 
Härrå!!!

Jag kan bränna dig som du aldrig bränt dig

så taggad på livet efter 11 timmar hos grisarna, hårdaste veckan under hela omgången. Min bokhylla har i alla fall kommit nu, och jag har mirakulöst nog fått ledigt i helgen. Ja. Ledigt sa jag, Orkar inte vad underbart.
 
Att flytta hemifrån är fan omtumlande. Ni äger deer riders.
 
Ska stanna under filten resten av kvällen, imorgon jobbar jag nog elva timmar igen.
 
PUSS

I don't get it, I'm not drunk

kan fan inte sluta lyssna på denna låt. den går jäämt på radio hos grisarna, och jag ba dör.
 
Har nyss kommit hem från Angelicas lya. Där samlades äntligen alla karameller efter hundra miljarder år och vi lagade mat och pratade. Saknar varenda kotte redan :(
 
Snart kommer stina en sväng och ska kolla in lägenheten!
 
Hoppas allt e finast!

RSS 2.0