la petite

Jag har tre petites här hemma. Deras framtid är för mig oviss. Ett beslut måste tas snart, liv eller död. Annars har jag helg just nu, om veckorna luktar jag gris. Det är fint! Har varit med om lustiga händelser denna vecka. En gris dog i princip i våra (s + jag) armar, alldeles efter att vi behandlat henne. Det var märkligt. På kvällarna läser jag Anne på Grönkulla eller tittar på LOTR extended grejemojer och så fint är mitt liv för stunden!

Ack mitt arma väsen

Idag hängde jag tvätt ute på sträcket. Åh, det var lycka. Har fått bonn-bränna. Jag satte mig ute för att äta frukost och läsa lite Anne på Grönkulla, men jag kom in alldeles precis. Mina ben är vita och lite mindre vita helt enkelt. Drömde om Finland inatt. Det var alldeles underbart, men ändå sådär konstigt som det brukar vara i en dröm. Det var jobbigt att vakna. Men jag är glad åt vädret, och imorgon är det APU igen. Det känns bra, saknar grisarna. Ska äta mat nu, känns bra att jag orkade skriva lite. Ha det bra!


Suomi och jag!

Vad jag vill

Tumblr_l9rb9fruyj1qcsk7wo1_500_large
Dansa

Tumblr_llbm7y27lj1qfxc7io1_500_large
Ha en gris som min alldeles egen. Åh finaste.

Tumblr_lgbs5icfgv1qg3f1io1_500_large
Kunna spela fiol.

Tumblr_kzhkvumtzw1qarhwko1_500_large
Eller dragspel. Men helst båda.


Att Ruth får sina bäbisar. Men sen vill jag inget hellre än att det inte blir några. För när jag kommer se dem, då kommer jag aldrig kunna låta någon ta dem med sig och göra dem illa utan att hamna på mentalsjukhus. Men jag vet att det måste ske. Aj, mitt hjärta gör ont. Lite som idag när jag och S behandlade en gris med andningssvårigheter så det hette duga. Hela hans kropp arbetade för att få i sig luft. Jag kunde inte titta på honom. Jag hoppas för hans skull att han är död nu.

Ha det så fint!

Ett otroligt inlägg

Grisar och sagan om ringen upptar all min tid. Helt otroligt att jag ens sitter här, men då vet alla. Jag lever!

Min far


Jag älskar pappa och han blev nu idag 42 år.

För ett år sedan

Då låg jag i princip i blöt som det blötdjur jag var. I min säng. Åt fel håll, och snyftade i min kudde. Pappa satt och klappade mig på ryggen och mamma satt i soffan med korslagda armar. Jag uppmanade alla att göra något för sin egen skull, för det gjorde jag. Men än idag när jag tänker på matte och kemi, då får jag något som liknar andnöd. Ska man känna sånt när man tänker på ett ämne? Den här kvällen för ett år sedan bestämde jag mig för att aldrig mer gå NV efter sommaren. Ett bra och ganska stort beslut, för jag gjorde det för min egen skull. Och jag har inte ångrat det en sekund. Ville bara skriva lite om det, om hur fort ett år går, och hur mycket bättre livet känns just ikväll. Jämfört med 2010:s 11 maj kväll.

Jag är lite larvig och sentimental. Men glad! Ha en bra kväll!


2010:s upplaga av moi!

Me and my accordionMitt fönster blommar över.

Min klänning är bland det finaste jag äger materiellt.

Min lilla helg. Jag känner för att spela dragspel. Imorgon är det kompledigt för igår. Men jag ska gå upp samma tid på morgon som vanligt, och följer med S till örebro och hennes tandplågare. Sen ska vi gå igenom lite affärer och se fram emot den sista riktiga skolveckan. Whioohi!

The falling leaves drift by my window

Jag är döende. Så känns det i alla fall. Kanske inte döende som på riktigt döende. Men på något sätt känns jag döende. Det finns känslor som inte borde få finnas. Men jag är glad för att min familj är hemma från spanien. Men inte glad för att vi måste till skolan på lördag och visa runt nior. Och sen showen då. Dem kan lika gärna trampa på mig. Aj vad jag inte är glad idag. Imorgon är det nationella prov i engelska. Är så sjukt nervös.

Tumblr_lkiufscvgx1qaphz7o1_500_large

Tumblr_ld4tqucvpu1qb8ugro1_500_large

Tumblr_lihj5cnwxx1qzfxnuo1_500_large

4730098879_c1895c982d_z_large

3692566848_b9d8aed03e_large


Tumblr_lh5a6uhdnt1qabj53o1_1280_large
weheartit.com
20-tal är fantastiskt fint. Blir lite gladare.

I never sleep


la douleur exquise


Nu har S åkt. Det är ganska tråkigt, sitter och känner mig lite konstig. Inte riktigt på topp liksom. Vi har haft kul, hon och jag! Vi tömde ICAs croissanthylla och åt upp dem till frukost, vi var ute på promenader varje dag. Den längsta gick runt medinge, tog tre timmar och måste ha varit längre än 1 mil. Längs vägen stötte vi på största myskogubbarna. Vi är fortfarande nyfikna över vad dem gjorde vid gamla ladan. Vi har suttit på altanen med värmeljus och terrassvärmare varje kväll och ätit god mat och vi har spelat wii. Och nu är hon borta. Jobbigt!!!

RSS 2.0