Abyssus abyssum invocat

Avgrunden ropar till avgrunden

Tänker, lika frustrerande som alltid. Fan att jag aldrig blir nöjd. Nu ska jag och sara fixa varm jävla oboy med grädde och fortsätta vårt rosa-maraton/awesomeness. bloody awesomeness.


♥love you. Även om du är den mest irriterande och otacksamma person jag känner. Bortsett från det hihih. PYSS

ha en fet kväll!

Jag vill också vara snygg


bla bla bla, promenix i stora staden U med sara. you find us there

Casual living

Idag for jag en sväng till Bor och träffade kvinnersta-prickar igen. Alltid lika härligt, och jag, angelica och sophia passade på att ta tillbaka allt vi förlorat på kubb. Vi vann alltså, och sophia stod för exemplarisk mat så det kunde ju inte bli annat än succé!
Senare ska jag åka och hjälpa morbror med ögat, och kvällen avslutas nog med en bra rulle tillsammans med sara. Fina fisken!
weyyy!


Bildbomb på Ruth






Sara har tagit samtliga bilder.

AH Frasse och Ruth kanske ska träffas snart, jag tror jag kommer svimma. Annars är jag sådär allmänt taggad på att beställa mina filmer snart, måste bara göra upp med modern min. So long!

 


S.O.S

Mamma ska tvinga mig städa i vedboa. Hon tänker döda mig :((

Återvänder, kanske....


Pride

Sitter här och steker som ett annat ägg, med Ruth i knät. Tidigare passade jag på att klämma hennes mini tass i stålburen men hon har redan förlåtit mig. Mamma hade planerat att vi skulle titta på Morden i Midsomer men dem är fortfarande ute i bastun och jag är lika pigg som en sten. Återstår att se! Nu kom dem in...

Steker vidare, byeee!


Merus In Pectum Et In Aquam

Sitter och funderar, ytterst ansträngande.
Förövrigt har jag bestämt mig för att ge Magins färg en chans. Recensioner säger att antingen älskar eller hatar man boken. Hmm...

From the west she appeared, sunlight and stars in her hair

gaah, snart är dem mina!

I skrivande stund träffas Ruth och Max öga mot öga. Jag vågar inte titta, även om jag vet att räven är snäll. Ruthis somnade i min säng igår, så där låg hon medan jag glodde på Merlin, hela kvällen. Hon är så söt så jag d ö r.
Päronen river upp mattan på toaletten, men snart drar vi nog ut och går med huliganföreningen (maxjoey). Fina grejer, nu snackar jag skit. Bye!

En konversation med min bror

Adam har en tendens att säga väldigt kloka saker även om han själv inte är medveten om det. Själv sitter jag med hakan i knät och memorerar orden. När han och jag spelade bluffstopp i Smedjebacken i veckan tyckte han att det var förargligt att han förlorade väldigt många gånger i rad. Vänskaplig som jag är ville jag få honom på bättre humör igen (jag vet ju hur det kan bli annars...) "Men adam, du måste ju våga chansa!" Han tittade på mig och sa sen " Jag vågar inte chansa, jag vågar bara vinna".



Janssons i Fågelsundet förra året, sara är fotofia ♥

Blabla, jag kan sannerligen få till riktigt konstiga inlägg. Men huvudvärken regerar mitt huvud och rummet måste saneras. Jag kan känna livet!

So let's stay up until the sky bleeds red

http://images.paraorkut.com/img/pics/images/d/dance_love_sing_live-547.jpg


jag dör lite, måste dansa!

Moments

Senaste veckan, bilderna får tala. En del mobilbilder, skratt skratt.

Coola räven

Ankomnstvädret i Smedjebacken


Min säng och adams säng/hängmatta

Placet!

Galningar

KASTA DÅ!!

Adam har äntligen hittat sin cup of tea.

Allt avslutas med en femte familjemedlem (i djurform alltså). Enligt  mig heter hon Järpenbergs Elin Ruth men sen vad Janssons tycker om det ger jag blanka i. Busigt, hihihi!

Nu ska jag käka glasssss!



There's no place like home

Hemkommen från Smedjebacken där jag tillbringat en vecka i husvagn. Men det var roligt att tävla måste jag medge, jag och räven kom 27:a och 44:a. No laughing. Det var faktiskt mer än hundra starter i klasserna, så det så! Vår husvagn är så mysig, men det är guld att få komma hem och sova i sin egen säng!

Håller på och hjälper mamma med att sätta upp saras persienner, men samtidigt springer hon runt i badrummet och kollar. Mitt huvud snurrar! Och jag kom på att om en månad har skolan börjat. Jag saknar verkligen skolan, helt sjukt!

Skriver nog senare, har några bilder från veckan och så. Och Max i en hatt, missa inte!

Polly wants a cracker



Det finns tillfällen då jag önskar att jag var mer som alla andra, att få vara en del av idealet. Att få vara vacker. Men sen inser jag hur sjukt det låter.

In the morning, you know we won't remember a thing

Åh filmen vär bäst igår, men efter kunde jag inte sova. Jag trodde det spökade, livrädd smög jag in till sara och adam och la mig på en luftmadrass. Pinsamt.

Måst greja, mamma gifter sig snart med våran husvagn och jag måste tvätta hundburar. Sing halleluhja.


beauty or the beast, det är frågan


Ignorant child

Vart en sväng till amanda och joel såhär impulsivt och på kvällskvisten. Plus affären för inköp av nödvändiga produkter.  Jag passade på att glömma moppenycklarna i moppen och fick hjärtattack på köpet men som tur var hade tjuvarna skonat mig. Nu ska jag glo på min käre PMFV-film och känna livet.


Gammal bild, men jag skulle dö för håret. Not kidding!

Måste ta ett snack med Gud och fråga vad fan han vill mig


Finns saker jag skulle vilja ta upp med honom, bland annat min otroliga skönhet.


adore

Rock'n roll music!!!!!

HAHAHA har lust med att bara slänga mig i säng och glo på Populärmusik från Vittula. Boken var grym och jag har bara sett slutet på filmen så det känns lockande. Lite finska är ju med trots allt, vilket jag gillar. Lite sådär i smyg. men säg inget till mamma, då tvingar hon mig att prata...


Välkommen till fittmyren. asg.

Just like yesterday, but today is a bit different

Kusin Amanda Karlsson har vart här sen i söndags, därför dålig update. Synd. Och jag måste tillägga att det var fina grejer med regn och åska igår. Välbehövligt! Jag förgås verkligen i alldeles för mycket värme. Just nu är jag i dödligt behov av glass och sängen. Mitt på dagen, men jag orkar inte göra bättre än att joina marsvinet på mitt rum.


adorable - I laugh my ass off om jag säger så

Hasta mañana, mon amour


Sunday, bloody sunday

Tårtan rök igår, hann bara knäppa en bild när endast en liten bit återstod.

Idag ska jag och sara måla hos mummo. Men jag överlever nog inte. Varmt! Förövrigt är jag marsvinsvakt åt Jennifer medans hon är på semester. Än så länge går det prima :) han är supersöööt

adios bonita!

Do I amuse you?

Tårtan är klar, jag är inte klar. Om en timme ska dem anlända är det sagt, om dem nu hittar hit hihi!
Nu måste jag käka sen fixa så jag ser någolunda trevlig ut!
ihii, tårta. Inte min dock...



I feel for dance dance dance

Det är synd om mig. Min nacke och rygg har gått och dött bara sådär. Jag känner mig som någon som skulle behöva förtidspensioneras. Ni skrattar jag vet. Töntigt men jag är väl en tönt.

Idag ska jag och sara troligtvis hjälpa mummo att måla deras hus. Jag gillar att måla, men jag är så förbannat klumpig. Lycka till! Usch vilken dålig musik jag lyssnar på. Varför gör jag det? Det bara vart så. Men dålig är den i alla fall, fast jag tänker inte säga vad för musik. Då blir jag till spektakel för hela slanten.
Min katt hostar. Hostar! Det lät fan som en dinosaurie som var i farten.. Bara han inte är sjuk :(
got to go, hey!


I promise not to obey

Sitter och funderar på livets fina stunder, till tonerna av paramore på hög volym. Då känner jag livet.




ibland glömmer jag hur grymma dem är

Satt nyss och klickade på kameran, mitt hår är typ vildvuxet? Pappa påpekade igår att det växer värre än ogräs. Dags att lägga sig under saxen strax tror jag. Men inte allt för mycket...


om man klickar på bilderna blir dem större, svincoolt ju!


When it comes to you, I don't hate goodbyes. Honestly I love them

Sista jobbdagen, bra fett! Klirra döds skönt i kistan mähä! Har nyss skrivit i kram-boken, en galen och röd bok som är onödigt nödvändig för mig ibland. Töntigt, men jag är väl tönt då. Jag har ingen jävla aning vad jag ska lägga mina pengar på... Jo, LOTR-filmerna, men dem har jag nästan redan pengar till. Ännu ett i-lands problem.

Nu ska jag dricka lite kaffe, och käka mörk choklad med citronsmak. Det ska vara bra för hjärtat, inte för att jag har hjärtproblem men det är bra att vara förebyggande....

Desire: Cola (!!), pyjamas och långt hår (fan vad jag tjatar...)


så förbannat snyggt
good bye!

We're back here once again

Trött efter jobbet, det var varmt som satan! Olidligt varmt alltså, usch! Men nu är jag hemma, kaffet väntar likaså filmen. Trevlig onsdagseftermiddag i sannerliga amanda-mått. I'll be back!

beloved one

A riot is a form of civil disorder

Igår slutade hyffsat bra, även om jag typ dog av depression. Jag lyckades övertala mamma att vi skulle skaffa en till katt helt impulsivt sådär. Men det hade nog inte gått om hon inte sett Saras kompis kattungar, men nu när hon gjort det var hon lättcharmad. Muheheeh! Ännu större dårhuscirkus. Ett plus som gjorde kvällen ännu bättre var att pappa drog igång kent på altanen så jag kunde dansa på gräsmattan, när det var gjort var livet betydligt lättare och jag kunde gå och sova i lugn och ro. Jobbar veckan ut, tills fredag alltså. Fint med cash säger jag bara!
Snart blir det käk, sen min säng misstänker jag. Förövrigt är det nog bestämt nu att det blir tårta på lördag hos mig med galna, brunstiga kvinnersta prickar. Alltid härligt! Saknar så jag går sönderrrr!♥

http://mlinyh.blogg.se/images/2009/coffee7_50198635_60025724.jpg
Desire: KAFFE med utropstecken. Nu.

Jag känner mig som något katten släpat in

Jobbet sliter på min nacke, datorn kan inte visa någon jävla sida, joey tjuter, Sagan om konungens återkomst är tillfälligt slut på cdon, allt är bajs. Tror jag är skapligt trött. So long!

Hey will you punch me in my face?

Jag mår inte bra, värmen fullkomligt dödade mig igår. Jag solade ett tag, insåg att det var ett misstag. Solsting skulle jag säga. Så den här dagen spenderas inomhus med lite nödvändigheter. Rummet måste städas bland annat. Tvätten hängas. Och imorgon kallar jobbet igen. God save the queen. Jag kommer inte överleva!
Nu måste jag krypa runt på knä och dammsuga en matta. Som tur är ska jag lyssna på fin, bra musik.
fettt, hej!

I have no life, no desire

Nu vart jag förvirrand, måste fundera på livet över en kopp kaffe.


ungern-bild (2009) tiden var så bra, ibland kan jag sakna det så det svider i ögonen.

LA girl, you wanted something special to talk about

Jag jobbade idag, jag som skulle vara ledig hela sommaren ... Där ser man, där ser man!
Men nu är jag mycket trött, gick upp kvart över sex... Så ikväll lär det bli film, och nu funderar jag på att slänga mig ute i solen och lyssna på fet musik. Livet!

http://www.natrusso.it/www/eventi/archivio/2008/07/tg-vado/tg-vado4/6jimi_hendrix.jpg
Let's go for Hendrix a while!♥

RSS 2.0