Sista dagen

Gott nytt år finaste ni.
 
Om en timme kommer Angelica och hämtar mig. a w e s o m e.
 
Hoppas ni får en finfin kväll. Imorgon är det 2013!!!!!! PUSS

Söndag.

Hej. Igår efter jobbet åkte jag och mamma till min gammelmormor. Hon är så jävla vacker. 87 år gammal och dement. Men alltid lika härlig. Hon tog mina händer och sa att dem var kalla, så hon värmde dem mellan sina. Fina mummo.
 
Idag ska jag på the hobbit igen, med SPH bland annat. Får inte nog.
 
Jag lyssnar på Hanna Hellquists vinterprat, den människan alltså. Om ni inte sett Jakten på det perfekta livet ännu på STVplay, KOLLA. Visserligen finns inte alla avsnitt kvar men de gör inget.
 
Jag är kär i Kíli. Waaah.
 
Vi ses, pussss.

En allmän önskan

Idag regnblaskade det något fruktansvärt när jag kom hem efter jobbet. Medan jag lagom munter traskade mellan stallen ville jag ha vår. VÅR.
Typ:
x Läsa ute i gräset. Eller under spirande solstrålar mellan trädens grenar. Eller på en filt vid en sjö.
x Blanda hemmagjord vanilj&fläder-saft.
x Gå sena promenader och glädjas åt att det är ljust nästan tills det ljusnar. (?...ha)
x Grilla. GRILLA. Åååh.
 
Ah typ. Nu är jul över, och efter nyårsafton kan snön börja smälta och ge plats åt varmare tiden igen. Tackar.
 

MVH blaskäckelsverige-trött 19-åring. Hör min bön.
 
Dricker lite vin nu med mor och far. Ska dö i soffan, pöss!
 
 

I don't want, I don't want to, I don't want to go home

Imorse kom jag hem. Jag tillbringade jul i Finland, mysigaste. Alla dagar flöt samman, vi åkte pulka i midvinter kyyyylan (-24), jag läste sista HP framför kaminen, julen kom och lika snabbt var den över. Allt i Finland. Jag älskar det landet.
 
Jag hade med min kamera, i vanlig ordning kommer konstiga ögonblick.
Första kvällen spelade vi kort med massa tända ljus för att väcka stugan till liv. Det var super kallt, men jag hade tjockaste raggsockorna med mig.
Direkt efter frukost dagen efter, rusade vi ut i snön. Jag var stum, sneglade mest upp mellan träden där solen steg och önskade att jag kunde stanna här. (för evigt)
Vi åkte pulka, kraschade in i  träd och stubbar, frös nära på ihjäl och hade så himla kul.
Mitt hår frös.
Det blev inte ljusare än såhär om dagarna, sjön fick aldrig riktigt känna solljus. Jag halkade omkring efter att de andra gått upp och filosoferade. Varje gång jag är vid stugan i Finland, förstår jag inte varför jag bor i Sverige. Jag hör ju hemma där. Vad jobbigt allt är ibland. Eller?
På julafton åkte vi till mammas morfars grav och tände fina ljus. Mamma var 9 när han dog. Det är sorgligt.
Sara blev julgalen.
Jag hade juligaste koftan jag äger.
Vi åt massa fin mat, sara fick mandeln, tomtemor och tomtefar kom farandes och överraskade oss. Jag och sara peppade sönder. Jag fick 50 nyanser av honom i julklapp. Tack mor och far. haha, dog. Mamma sa att jag antagligen inte skulle våga köpa den själv. True true.
Efter glögg och vin hos grannen var jag lagom mysjultrött. Dansade hem genom snöfall och somnade bredvid Sara. Fina fina jul.
 
Förresten. Läste ut HP- the Deathly Hallows idag. Det tog år och dagar känns det som, men sträckläste nästan hela boken i Finland. Började ju läsa någon gång i oktober, då när inget var som det skulle. Jag kunde inte äta mat och jag kunde inte läsa, kunde inte slappna av. Det har släppt nu.
 
Det blev bra.
 
Grät som ett jäkla barn igen, när boken tog slut. Fattar inte vad det är med dem böckerna som bara klibbar sig fast, kan inte hjälpa att jag blir så berörd.
Dumbledore. Älskade.
 
Åh, jag gillar inte när jag inte har tid med bloggen. Då kommer allt helt osporadiskt och osammanhängande och super känsligt och fjantigt. Jag är så jäkla töntig.
 
Nu vet ni i alla fall, jag hade det bäst i Finland. Och att jag saknar det, och HP. Hoppas ni hade finaste julen. Imorgon ska jag jobba. PUSSS
 
 

Farvääääääl.

Fina läsare, jag flyr landet idag. Ses i mellandagarna. God jul, ät massa gott. Det blir ett nytt år igen.
 
PUSSSS.

Mitt liv börjar inom kort.

Alltså. Ikväll var så jävla bra. Jag skiter i att jag inte klarade uppkörningen. Jag skiter i att jag inte har fast jobb. Jag skiter i att jag inte vet vad jag ska göra med mitt liv. Jag har de bästa människorna.
 
Mina karameller. Dem kom hem till mig nu ikväll. Jag lagade all mat ( för första gången) helt själv och dem sa att det var super gott och jag dog lite i själen. Sedan öppnade vi julklappar och allt var bäst, av Jennifer fick jag en blyerts teckning av mig själv, som hon ritat. Hon är magisk. Denna bild målade hon.
Älskade Jennifer. Hon får mig att känner mig suuuuper fin.
 
Resten av kvällen drack vi vin med lime och hallon i, vi hade tänt massor av ljus, vi höll tal till varandra och berättade om de mest roliga och underliga minnen vi hade från våran tid på Kvinnersta, jag grät en skvätt och så kramades vi. När jag och SPH har ett eget hus ska vi ha sådana här kvällar JÄMT. Och hör sen.
 
Mitt huvud snurrar så jäkla mycket och karamellerna har åkt hem. Önskar dem var här. Försökte få upp några bilder men det gick inte så bra. Får väl bli i morgon. Alltså kan mina vänner komma tillbaka????
 

Imorgon är det uppvisning på baletten, wehoo! Ska dricka lite mer vin och sakna mina finaste.
 
Hejjdå.
 

Weirdness

Hej! Jag sitter och dricker te och lyssnar på tvättmaskinen. Vardagslyx... Började i alla fall dagen med att följa med syster ut till bussen, jag älskar att promenera på vintern. Allt är vitt och vackert och friskt. Gillar det.
 
Senare ska jag på till stan och försöka hinna med lite mer julklappar innan baletten. Efter den ska jag och mor till faster på glögggggkväll. men det får allt bli tidigt ikväll, 08.00 imorgon har jag uppkörning. Imorgon vid  denna tid upplever jag antingen en av de största dagarna hittills i mitt liv, eller så är jag lite besviken. Ja. Det går som det går.
 
I morgon eftermiddag är det sista luciaträningen, och efter den ska jag och SPH på The Hobbit. Vi har väntat för evigt ungefär.
23874_10151187371946094_714217710_n_large
!!!!
 
Ha det bäst!

I'm so in love with december

It_large
it's like you're screaming
Tumblr_m063qlvdvp1qffkwto1_500_large
Tumblr_meriprct7c1rivty6o1_500_large
Tumblr_mdoy19ksb01qhjw3ko1_500_large
Tumblr_maxfhmikov1ryifdho1_500_large
Tumblr_me5bg2kwbk1qciesyo1_400_large
 
Ah. december < 3

Don't let yourself go

Hejjjj jag klarade uppskrivningen igår. (såsköntsåjagdör). ska bara ladda upp inför uppkörningen på onsdag.
 
Det här var min tårta!
regnbågstårtaaaaa.
 
Så här lycklig var jag igår innan uppskrivning. lycka lycka.
Imorse var morgonen såååå vacker hos grisarna. älskar vinter!
 
ska jobba i morgon med. Veckan som kommer kommer bli så feeeet. Övningskörning, uppkörning,balett,luciaträning,luciaframträdande,bio (THE HOBBITTTTTT AHMAGAAD!) som vi väntat) och massa gris. Allt på en gång, jag slipper i alla fall vara rastlös.
 
Nu lyssnar jag och min familj på Everybody hurts och jag dricker viiiiin. hoppas ni har det fint.

Jag dör.

 I morgon skriver jag upp. Är trött på att leva med min hjärna. den jobbar mot mig.
 
eeew. Hoppas ni har det finare. Adjö!

Today is your birthday

Idag fyller jag 19 år! Fick paket i morse av min familj och sen kollade vi på julkalendern. Jag älskar att fylla i december. Idag har jag balett men efter den ska vi fika regnbågstårta, dåndimpen!
 
Ger mig själv den här låten. Den är galennnn.
 
I söndags hade jag och Tuva vinkväll.
Vi stängde in oss på mitt rum med en bag in box, åt upp en hel mögelost, pratade viktiga saker, pluggade körkort, visade varandra balett och taekwondo övningar. Vid tre somnade vi, och sedan kollade vi på American horror story mest hela dagen.
Jag åt salta katter också.
Efter julkalendern läste jag HP en stund. Födelsedagslyx.
 
Hoppas ni har det bra!
 

RSS 2.0