Och så var jag snart på väg

Måste fixa nu, åker strax mot biosalongen. Ha det chill pill!

In my eyes I'm not lazy, in my face it's not over

Idag: Arbete hit och dit, plocka tvätt, tvätta kläder, plocka disk, städa toaletten (BLÄ), fixa käk, städa rum, slå in paket, bråka med sara, bli sams med sara, beställa pizza, äta pizza.

Desire: Dusch, klappgröt och en bra film! Helst LOTR men har dem ännu ej i mina ägor. :(

Min bror blir nio imorgon. Han och jag satt nyss och beundrade vår skönhet i camen.



stunning!


Alla känner apan, men apan känner ingen

Sitter och har så förbaskat ont på läppen. Helt galet! Men hjälpte mamma att tvätta sin pärla (bil) för en stund sen och för att få vatten till det var jag tvungen att sticka ner skallen i ett rör som går ner i någon brunn pappa hittat i skogen. Charmigt, en gång tappade jag balansen och katastrofen var ett faktum. Men jag kom upp, mamma fick sig ett gott skratt. Tvätten är plockad också, och jag och Sara har käkat klappgröt. Jag hade glömt hur gott det är! Senare ska jag slå in någon grej till Adam. Han blir ju trots allt 9 imorgon! Tiden går för fort.

Och imorgon ska jag på bio!

Ögongodis


Denna jäkla bild på James Franco satt uppklistrad på en stor del utav båten och jag övervägde att seriöst slå sönder rutorna och sno en av dem. Helt galet.

I skrivande stund sitter jag fortfarande i pyjamas fastän dagen lider mot sitt slut. Jag har varit all by myself hela dagen, men nu har större delen av familjen kommit hem. Har glott på TV ett bra tag, är bra seg. Ikväll blir det nog som vanligt någon film. Avslutar med det. Bye!

Crossing

Suomi/Finland




han stod för det mesta av underhållningen om jag säger så



One day in Helsinki


Jag skulle lätt kunna bo i Helsingfors, så jäkla fint.


Go get them tiger

Nu fortsätter kvällen. Med film, oväntat! Jag är fortfarande mer död än levande så jag har inget val. Och den som tackar nej till Orlando Bloom och Johnny Depp i samma film bör söka hjälp. Ha en fet kväll!



Jag har återvänt!

Hemma nu från kryssningen som var förbannat rolig! Trött som ett svin, somnar till och från. Och så har jag sveriges värsta magknip. Vad gör man då? Jo man laddar upp med lite kaffe, choklad och film. Det ända jag orkar med denna söndag. Ingen bild, skriver kanske sen, om jag inte somnat. Bye!


Stupid papercuts

Vädret är ju så bra som det kan bli, imorgon drar vi, jag är så förbannat danssugen så min syster fick sig en redig uppvisning, joey har fått en ny haircut. Livet är precis som det ska vara. Skit ballt!


Praktiskt och bra i alla fall...

Kanske hinner skriva lite imorgon, so long!


Scoff/Nirvana

Gick upp klockan nio idag, självmant! Mamma förtjänst till stor del skulle jag tro. Har ätit frukost och plockat ur och i diskmaskinen och lär nog dammsuga snart. Men sen vill jag ut i solen, lyckades få största bondbrännan igår. Solen måste ha något emot mig för jag vette fan hur hon bränt mig? Imorgon åker vi också, jag är så taggad! Får inte glömma att packa, det brukar vara rätt vanligt i den här familjen. Typ börjar packa sista dagen...
GIVE ME BACK MY ALCOHOL

adios!


Nattfilm


Filmen är slut, amanda grät men johnny är så jäkla snygg så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Jag och Edward Scissorhands tackar för oss
.

in bloom

It's better to burn out than to fade away

If cats could talk, they wouldn't


Jag har nyss varit uppe i backen och busat med min katt, tigerjäveln rev mig! Sen gav han mig blicken att nu jävlar leker du med ödet. Då gick jag in.. Men nu gör mamma och pappa käk, känns som att det skulle göra susen. Annars ruller det på, jag har fastnat i Vittula-boken. Kan inte sluta, men jag och böcker är ett hopplöst fall. Och midsommar är räddad för min del, det blir kryssning och jag är lycklig för att ändå få sätta min fot på finsk mark även om det inte var planerat. Synd är att jag inte får åka till stugan, det är nästan det är som är finland för mig. Men man får vara glad för det man får. Älskade Kotiranta, buhuu.


I've got a little girl singing on repeat in my head, oh

En aning mer händelserik dag idag, mamma våldsväckte mig vid nio? Galna fruntimmer, men snäll som jag är så klev jag upp och förtärde frukost. Sen kom någon på att vi skulle spela kubb, så medans mamma var till F(röv) så hann jag utklassa både sara och adam. Men när mamma kom hem började solhistorien om hur jag och sara vart totalt krossade av mamma och lillebror. Förnedrande skulle jag säga, vi var näst intill okontaktbara under en halvtimme.


En mallig vinnare, en kung som fått ögon, och jag höll på att dö av solsting så jag fixade lite schysst dricka med ishjärtan. Och tröståt blåbär efter nederlaget. Poor me!


Desire to inspire

Alltså jag måste få långt hår snart... Man kan ju göra så himla mycket med det!
http://www.shinylittlethings.com/wp-content/uploads/ashley-olsen.jpg

Uppsättning korgflätningBusig uppsättningLockig asymmetrisk uppsättning
Okej, jag kanske tar i en aning. But you get what i mean.

Idag har varit lika händelserik som igår skulle jag tro. Bara film typ. Denna gången såg jag Pieni Merenneito(Lilla Sjöjungfrun). På finska såklart, men jag är i princip uppväxt med den filmen och pratade i princip flytande finska när jag var plutt så språket är inga konstigheter alls.

Sara vill ha godis och glass. Typico. Jag ska sluta med alla sådana gifter, men hur lätt är det när hon sitter och maler? Man blir ju inte klok på henne, nu tjatar hon på mamma om det också? När ska hon förstå?
Måste styra upp detta!



Don't fucking tell me what to do

Musik på mitt rum, kaffe och snart en film på ingång. Jag ligger i denna dag, ordentligt. Denna dag har vart seg faktiskt, skulle utan problem kunna sova bort den. Som min syster gör just nu. Snart intar jag sängläge och glor på alice in wonderland, hoppas den är bra.

Alltså sådant här berör mig långt in i själen av någon anledning...?
evening star/arwens destiny

Jag satt och klickade på kameran, resultatet kan kanske diskuteras...


The naked truth, bye folks!


Gårdagen i mestadels bilder


pose bitches, pose!

Jag har länge undrat varför vi är så onormala hehehe...


I'm leaving on a jetplane, don't know when I'll be back again

Om mindre än en timme anländer Sophia i sin limousin och självklart hoppar jag in för en vidare resa mot Johannas place. MYCKET trevligt för jag saknar dem så hemskt mycket. Sem kommer väl mamma och hämtar mig och S också men jag orkar inte tänka så långt riktigt. Jag ska bara koncentrera mig på att ha kul. Vem vet när jag ser dem igen?
Nu måste jag verkligen hitta något att ha på min kropp, men jag har beslutsångest som vanligt över kläder. Allt annat är typ fixat. Förutom håret, men hår är överskattat i min värld verkar det som. Blir aldrig riktigt som jag vill...
Där är dem hehehe.



whatever it is it's just a mystery

Razorlight har regerat mitt huvud hela dagen. Och jag klagar inte, tvärtom. Jag förvandlas till en feel-good tönt som typ hoppar och dansar. Om livet känns hårt då lyssnar jag på Razorlight helt enkelt. Lyssna så förstår ni säkert
America

I can't stop this feeling i've got

Who needs love

Bara exempel sådär. Jag tycker i alla fall att dem är MMMM!
Kaffe sitter bra fint i min mage, men jag måste trappa ner på riktigt. Till och med jag tycker det börjar gå lite till överdrift om jag ska vara ärlig. Kanske kan vara ett bra nyårslöfte tjugoelva? hehehe. Almost got ya.
Jag tror jag måste ta tag i lite skit på mitt rum nu, produktivt till tusen. Det går bra nu, kompis.

Thunder/åska/bajs

Härligt, den mörka himlen kommer närmare och närmare Höjden. Vinden sliter i husknutarna och det låter som spöken härjar utanför altandörrarna. Summer in Sweden. Jag har precis druckit kaffe och dragit min bror ur sängen. Han har fått för sig att sova hela dagen eftersom han ska på party ikväll hos grannen. Anteckna att han är nio år.
Nej fan nu öppnar sig himlen över oss. Man skulle kunna duscha ute...? Fast nu kom haglet. Tror jag skippar duschen.
Som tur är har jag inga särskilda planer för dagen. Fast imorgon får ovädret gärna hålla sig borta, då ska jag iväg och fira Johanna som fyllde i typ förrgår (?) tillsammans med Jennifer, Sophia och Angelica. Bra fint!

Nu ser det ljusare ut bortmot horisonten!

http://www.freewebs.com/lord_ofthe_rings/TTT/TTTOrcsugly.jpg
Desire of the day:
Inte orcher, som ni kanske förstår. Men alla sagan om ringen extended version - filmerna i min hand skulle inte sitta fel. Speciellt inte en dag som denna.

Adios people!

Undra vem jag skulle vara om du var jag

Jag hittade fula bilder på mig och sara från typ... september/oktober?




breathtaking. Måste vart tiden då jag överkonsumerade idomin. Liksom, kolla läpparna?

Alldeles precis nyss ringde jag och pratade med någon trevlig snubbe på specsavers, nej jag bokade tid för synundersökning. Så att jag har det ur vägen när jag ska få mitt efterlängtade traktorkort. Can't wait. Eller? Nej men det måste ju göras, även om jag hatar att sitta där. A, U, M, Ö osv. osv.
Men jag och mamma ska i alla fall åka till någon mattaffär (?) och kolla efter våtrumsmatta till badrummet. Hela skiten ska ju göras om. Bra fint!

Snart måste jag få på mig kläder, kan inte åka till Linde i pyjamas. Även om jag skulle vilja...
Plus mitt besöksrekord. Keep up the good work! Adios!

A friend is nothing but a known enemy/kurtcobain

Jag plockar lite kläder i mitt skyffe/rum/hål och gungar ikapp till Nirvana. Så förbannat underbart. Denna dag har vart helt okej faktiskt. Har mest sysslat med hushållsarbete om nu det är helt okej. Jag brände mig såklart när jag lagade mat. Jag måste helt enkelt acceptera att jag är värdelös på matlagning. Nu vart det emolåt. Måste byta.


Rape me.



Film sen. Bra fint!
bye

There are people who have money and people who are rich

- Coco Chanel about money






New clothes, and they where all free. Awesomeness.

 


All along the watchtower


There must be some kind of way out of here
Said the joker to the thief


Igår fick vi massa kläder från mammas jobbarkompis. Helt sjukt snygga kläder! Jag och Sara var som barn på julafton, och min garderob är mer välfylld än någonsin tidigare. Bra fint!
Inget direkt långt inlägg, måste hänga tvätt och slänga in fläskkotletterna i ugnen. Jag känner mig som lillmorsan. Plus att jag hatar att laga mat. Verkligen hatar, jag lyckas alltid skära, bränna eller skala mig själv. Igår lyckades jag göra misslyckade makaroner? Makaroner! Stackars Adam fick äta mat som skulle kunna klassas som kattskit.

http://www.listzblog.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/troy_main.jpg
Igår kollade jag på Troja, i just love it.

Skriver troligtvis senare, so long!

En påminnelse om dödens ständiga närvaro

Klockan 09.30 frontalkrockade en personbil och en lastbil på nya vägen. Föraren av personbilen avled. Alldeles hemma hos mig nästan. Jag ryser. Det är för nära, på tok för nära. Jag säger inge mer än nu räcker det.

Nu ska jag laga lite krubb till mig och min broder, då vi är dem ända närvarande här hemma. Pappa jobbar, mamma är i Örebro och sara är på moppekurs. Hoppas dem kommer hem snart..
Och till maten ska jag glo på extramaterialet till Pirates of the carribean, titta på Orlando HEHE! Tänka på lite annat än på verkligheten som är allt för grym ibland.


Och med det säger jag ciao!


Alla världens storheter väger inte upp en vän

Höjdens hundar - in action!

Max



Joey



Dem kallar honom vacker?

Mammas Buddha. Jag är avis, ja.

Det är ett mirakel att jag fick bilder på Joey. I vanliga fall är det omöjligt, tro mig!



En plats i solen

IDAG släpptes kents nya singel. Hela albumet kommer 30 juni. Jag och pappa lär boka, för just nu har jag redan gått i taket för längesen. MÅSTE HA.


Gamla ullevi - kent
Jag saknar som vanligt ord.


En plats i solen, jag blir galen! AH

Hoppas ni har det lika galet och hjärtklappande som jag! BYE

Melodies and desires


Craving:
- Sagan om ringen. NU.

Bara det att jag inte har dem. God kväll!

Now your sheets are dirty, the streets are dirty too

Elin Ruth Sigvardsson spelar i högtalarna och jag typ... försvinner. Så himla fin musik! Kaffet är i alla fall uppdrucket och jag har fortfarande pyjamas på mig. Lite sådär tjusningen med sommarlov. Fast det tycker ju inte mina föräldrar därimot... Fast däruppe är det typ damp just nu. I huset alltså. Lite saker som behöver styras upp, fast jag tror inte det finns så mycket som jag kan göra för tillfället.

Jag har förälskat mig i mammas nya bil. Speciellt när man kan koppla in mobilen så musiken kommer ut i bilhögtalarna. Jag föll på en gång, hårt. Så jag ska övertala mamma så hon låter mig övningsköra i nya pärlan... Vem vill köra i hennes gamla skump-skump när man kan åka med stil och klass? Nej precis!


EeÄlin ♥


So long people!


Old times, new times.








OMG brunthår


Ungern


no coments at all


Thailand


åh, catfish!


Någon tycker det är lite varmt i Thailand och någon behöver färga håret.


Thailand


Thailand


Thailand


HAHAHAHA ...


Thailand


Thailand

Thailand


Thailand


Ungern MITT RÖDA HÅR :')


Ungern


Ungern, varför stalkar jag kameran?


Ungern


Ungern - huset?


Crazy chics!











~

Hmm, det vart ju en hel del. Väldigt mycket från Thailand, men jag har ju knappt laddat upp någon innan. Fina fisken!
Snart kommer antingen mutti eller vati inklampandes. Stensäkert! Men jag känner för att vara uppe länge för en gångs skull.

Goder natt!

Pull yourself up and dance 'til you drop, I'm your baby

Sitter på mitt röda rum och myser. Har tänt ljus, lyssnar på helt satans fantastiska sagan om ringen låtar och maxen slumrar i min säng. Helt perfekt lördagskväll faktiskt. Fast en sak fattas... godiset! Jag har varit utan godis för länge. Och mamma kom nyss in till mig och påpekade att det var längesen vi var ute och gick eller cyklade. Tack sa jag. Nu lättade du mitt samvete mutti! Fast hon har ju rätt, tyvärr. Måste se till att det blir ändring på den fronten.


musiken, ljusen, hunden. Love!


dålig/ful/plutamedmunnen/cam-facelook. Lev mä't.

Förresten har jag kommit över saras USB-minne. Muheheh, kan tänkas komma lite smaskiga nygamla bilder från då och nu. Plus att jag redan hade fina gamla bilder sen innan. Wait and see!

So long, yes so long!

Load up on guns, bring your friends

Amanda le! Jo, min design får duga för nu har jag tröttnat på allt klickande... So this is it helt enkelt!
Plus att jag tänkte käka lite mat nu med min familj. Dem har gjort maten, fint säger jag (:


Snacka om att jag skulle dö för snubben. Hundra gånger om.

Ha en bra fet kväll!


Jag är precis på väg att slå något sönder och samman

Åh, jävla design! Jävla Gud och göra så jag föddes i en okunnig kropp. Jävla allt!

This circle never ends, just face it don't pretend


renarder´s rappe mandarin
max


Nu ställer jag frågan, vem jävlas med mig?

Nu är det så att min super design syns inte på den gamla (jävla) datorn. Åhå vad jag älskar datorer. Fuck you your fucking fuck. Typ så.

Snart ska jag käka kycklinggryta med min familj. Mamma har haft i thaikryddor och jag tror jag kommer börja gråta när jag äter det. Så förbannat saknar jag stället. Vad jag snackar löst-prat.
Måste ha en bild i varje inlägg, annars blir det för naket HAHA!

http://www.tuckborough.net/images/mouthofsauron.jpg
Felicia skickade videon när Sauron dör. Och man får även se hans utomordentligt vackra mun. Kyss på vänner!
HAHAHA kul kille det där egentligen! Rätt söt.

BYE!

Dags att mobba mig om du inte gjort det tidigare

Skratta på. Åt min design alltså, jag har gjort den själv fast notera att den inte är klar. Men den är faktiskt bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag vart bara så förbannat trött på den gamla vanliga så jag tänkte varför inte? Och jäklar att det är kul och sitta och klicka fram och tillbaka. Men svårt!
Och jag stängde min lilla blogg ett tag där också, bara så länge. Men nu är den baaack! Grattis hovdamen!

Kaffe är inte mindre än mitt liv just nu. Börjar bli som back in the days. Jag som trodde jag trappat ner, men det kan jag ju glömma.

Och snart kommer nog pappa hem, med vårt nytillskott som denna gång är en BIL! Wihoo! Han tvingade mig ut på moppen i regnet, han tvingade mig att skjutsa honom till F (röv) så han kunde ta bussen till stan. Bara tanken av pappa i en buss är skrattretande hahaa! Jag vet då icke varför.

http://www.rockfoto.nu/image/20060714_200703_70083900.jpg
ballaaa till tusen!

Bye homies!

Gaze on me lady of gold, rewaken my slumbering soul

- Lothlorien

Gud har återigen blivit ond mot mig. Bara för att jag är fattig PLUS snål. Och inte har något sommarjobb. Fast jag skulle kanske hjälpa morbror med hans öga. Men jag vet inte riktigt vad jag kommer tjäna. Jag är i alla fall i dödligt behov av pengar, min pappa vägrar låta mig spara sagan om ringen EXTENDED version på datan och jag tror jag går och hänger mig. Då kom han på den geniala idéen att jag kunde köpa dem. Bara det att de oklippta versionerna kostar ca 379 kronor styck!!

http://cdon.se/media-dynamic/images/product/000/481/481501.jpg http://www.bengan.com/tips/images/2tornen.jpg http://cdon.se/media-dynamic/images/product/000/442/442183.jpg

Någon som kan hosta upp 1100 riksdaler till moi?
Nej, jag ska fan spara! Detta är prioritet ETT! Jag måste ha dem! Jag ger mig inte förrens dem är i mina ägor.

Äh fan nu ska jag käka! Ha det fint!♥

HAHA fan vad coolt det vart!

?

I can't remember yesterday

Okej, nu har jag slitit färdigt. plockatvättplockaurochidiskmaskinendammsugagåutmedkomposten
plus att jag är fullkomligt förtärd av myggorna, de små satarna festar rent ut sagt på mitt blod.
Så nu vill jag ha:

¤ lugn och jävla ro

¤ chips

¤ Film: Armageddon



grymma liv är ju med, amazing x100470

ha en fet kväll!

In the ashes you shall crawl


by sara - sister

Måste säga att igår var helt WICKED! Så jäkla lyckad G-fest så jag tror jag... jag vet inte vad jag gör! Helt perfekt med fina människor. You are awesomeness ♥
Tyvärr har jag inga bilder ännu.


Vädret här på höjden är ju sådär helt okej. Så jag förstår inte riktigt varför jag sitter här och degar. Fast börjar bli lite kaffesugen, så man vet aldrig. En kopp på altanen kanske? Inga fel.

Ha det prima, byee!

Ey dear homie, sluta garva så förbannat!

Jag känner mig som en riktigt disaster. Hmm, pinsamt, men jag har försökt mig på bloggdesign... Jag är HELT ny inom ämnet, men jo visst går det framåt. I något man skulle kunna kalla myrsteg. Och ja, jag har en testblogg, men nu får aldrig reda på adressen så ni kan skratta åt mig hihi!

Nej snart måste jag börja göra mig fin (går ens det? Tvekis hihi) för vid klockan sex åker jag till mina kära homies och terrar dem. Nej vi ska på gymnasiefest. Dance the whole place apart, lätt hänt!
Men jag ska försöka fixa mig lite mer än vanligt, just nu likar jag shitttt HEHE!

Så nu hoppas jag på en prima kväller, hoppas alla andra får det med!
Höres när jag kommer tillbaka!




Måste säga att jag älskar min vati och mutti också!♥

sprak och byee!


Oj så förvirrande!

Nu har jag kastat mig in i något jag inte riktigt förstår mig på. Återkommer senare.

Åh så fin fin fin, ja så fin fin fin

Då var vi framme vid dagens höjdpunkt. Lord of the rings - Retur of the king.
Så stavas mästerverket hihi! ♥


Kurtan har inte direkt något med filmen att göra meneli men han är
coolis ändå ;D 

Ha´t priiima!
BYE


Jag har kommit på att min blogg är rätt ful och I need money

Inte fan har jag något sommarjobb heller... vart är jag på väg? Min mutti 
är lite citron-sur för att jag inte fixat något hehe. Men jag tänker liksom
sommarlov=ledig. Men det skulle sitta bra fint med klirr i kistan!

Förövrigt har jag totalt gått ner mig i sagan om ringen, jag kan inte sluta
titta! Typ bästa filmerna jag sett eeever!

Just nu läser jag Populärmusik från Vittula, och jag minns ju hur filmen var.
Men jag kan inte rå för att jag sitter och asgarvar, det är lite skräckblandad
förtjusning över det hela. HAHAHA alla jävla snorkråkor och sårskorpor är
ju grose, men ack så skoj x) eller är det jag som är typ... dum? hmm...


Ikväll ska jag glo på den sista filmen :') omg HEHE


Om man ändå kunde få vara lika snygg!

Out again people!
Sprak, bye!

Åh min hals har rymt till ondhetens dal

Jävla dator jävel. Drar till le city tonight to hang out. Välbehövligt!

Le Vismut is in the house

Imorse skrev jag ett inlägg på lite mer än några rader när hela
datan kraschade. Åh vad jag älskade datorer då!
Allt försvann givetvis.

Men nu på morgon har jag i alla fall skickat min broder på fotboll
och kollat klart på första sagan om ringen filmen. När jag så
överlycklig över att ha dem skulle se den andra insåg jag att den
saknade ljud vilket också var fallet med den tredje. BIG kakaduu
och så var jag argis igen. Men jag hoppas att problemet snart är
åtgärdat!


Lika söt som alltid. Nästan lika snygg som...


EH, han är... sådär liite snygg bara

Mina skadade ben läker bra, bara en update sådäär!
Ssprak, bye!!

Ibland känner jag bara för att PUNCH someones face

Åh livet är härligt just nu! (L)

Idag glodde jag pch jenny på Sommaren med Göran, MYCKET bra film
måste jag säga! Verkligen våran humor!
Sedan vart det såklart Sagan om ändringen på youtube. Så kul så ibland
vet jag inte vart jag ska ta vägen riktigt... Och självklart fick jag
mersmak på sagan om ringen, så snart ska jag ta och krypa i säng och
titta på första filmen :D alldeles för längeli längesen jag såg dem!




MUHEHE

Nej, get the movie started!
Ha en prima kväller, sprakkkk och bye!♥

OH VILKEN HÄRLIG DAAA!

Åh fy skruttan så varmteli varmt det är outside :O en sådan dag
då man känner förlåt-men-jag-förvandlades-precis-till-en-pöl..
men varör gnällaa? Sommerli sommar (L)

OM en och en halv timme ungefär skuttar jag iväg på min far
beyond cool moppis igeen. Men inte till skolan, utan till jenny
penny plutt. BRA BRA.

Mina ben är... jo dem är väl OK. Men inte mer. Det gör
forfarande ont på dem...
Nu ska jag få saker gjordaa.


åh, who's that handsome guy? det e jag.. söteli söt
eller är det träslöjds janne?

sssssssssssprak, byyye!


Elin Ruth Sigvardsson och Lars Eriksson

http://larser.blogg.se/images/2009/elin_lars_press_pic1_photo_cred_karl_thelander_large_56139681.jpg
Kombon är sehr gut. Muchos.

People say I'm all over the place, but I just love to dance

Har städat mitt rum, nu är det fint och väldoftande. Lakanen är bytta,
det är underlibart!! Mattan är dammsugen, allt tollar-hår är avlägsnat
och man kan återigen se att det faktiskt är ett tiger motiv på den.
Jag har gjort lite cola åt mig själv, den var OK. Inte mer. Men vad
gör det? Livet är mer än OK, det är huvudsaken HEHE!
Nu ska jag glo på film, på min nya TV. Eller, den har ju några år
på nacken men på mitt rum är den ny. Åh, den är rätt snygg också..


En taggad bild på mig och pelliii från Kvinnerstadagarna då alla
pjäsmänniskor went crazy. För jag känner för att go crazy nu.
Jonna har tagit bilden förresten ;>

Imorgon ska jag besöke en gammal go vän, nämligen...

... min utomordentligt snygge friendo jenny, hihihi! ♥

Filmen ropar efter att bli sedd.
I'm outeli out, sprak ja bye!

Sitter och funderar över kaffet vart flyga hän

AAAAAJ mitt ben!! Förbannat vad ont det gör, hoppas jag inte
typ... förblöder ;o ahaaaaj !!

Förutom att jag håller på att spy pga blodet på mitt ben (jag
har skärt mig om ni vill veta, hmm det där kan misstolkas...
jag har skärt mig av misstag, när jag skulle behandla mina
apben. Klantigt jag vet jag veeet, men så är det) eh, vart
var jag när jag så otrevligt avbröt mig själv? Jo, jag sitter
och dricker kaffe och lyssnar på pppparamore på altanen.
Jag är självuu hemma, mycket skönt faktiskt! Men vati
slutar jobba om ett tag, jag har beordat honom att köpa
nya plåster. ALLA våra är slut ... Och jag vill INTE förblöda.

Åh härliga sommarlov, och vi har tillochmed fint väder! Livet
är totalt på min sida (förutom skärsåren) och det bara
värmer i mig. Mina hundar ligger och solar sig, åhii
i love them :') även om dem är korkade... sådär rätt
ofta ;)

Alltså mitt ben, jag kan inte släppa det. Ser ut som en
krigsskada!! Gud hjälpe mig!
Nu skall jag sluta tjata. Männsker, tro på min överlevnad!
AAAAJ, jag försökte skölja dem, åååh!

Jag måste städa mitt rum också, en true mess... SEN SOLA
MED G.N DAGBOK. hihihi
För det er sommer.


åh I wanna be on top. AH FAST NE

byeli bye och sppppprak! ♥

Tribute to Kvinnersta

♥♥♥♥♥♥♥ 
KK
asssss
Miss Foe
gossebarnet in action








Helga på WUC, med kaffet som höll oss vid liv...
Min fickparkering HEHE (L)


pelliiii











Trääktor








Ungefär såhär pigg är man när man haft kemi...

...och här visar hon sin manlighet
ååh, älskade stålhättaskor...

Det var lite sådär jobbigt att säga hejdå till alla..
Gudeli gud vad bilder! Nu orkar jag inte riktigt mer ... hehe.
Men bra fina är dem i alla fall! Även om det bara är en sommar
kvar innan alla träffas på samma ställe igen så känns det ändå
sorgligt. NUTS. dEt äR soMMarLOv Nu aMaNDa. Sommarlov.
Gagaga. Nu vill jag ha kaffe och en bra jävla film!
Ha det braeli bra för det ska jaggg!
SSsprak und BYE!♥

OMG ända in i Guds cykelbyxa

Hur gick detta till? Helt plötsligt är all skit över. Jag fick G i både
matte B och kemi A. Åhiii!! Jag klarade deeeet, och efter sommaren
är jag en DV2 istället för DVNV2 eller vad fan det nu kallas. Jag har
inte ens koll på vad min gymnasieutbildning heter. Men jag har helt
enkelt inte brytt mig att fråga heller hihi.

Imorgon är det sista dagen i ettan, och det nalkas sovmorgon för
1A, i alla fall för dem som är klara med allt. Och det är jag. Turis.
Men i alla fall så ska vi samlas efter lunch i djurhuset och avsluta
där, och sedan blir det TÅRTA i typ matsalen?
Och sataaan vad jag kommer sakna allt. Jag ska vara borta från
skolan i typ två månader. Jobbigt ahaa.


Virtuella tredjedelen av 1A hihi

Senare ska jag plocka in lite tvätt och glo på film. Fast jag ska ju
dammsuga också... om jag orkar. HEHE

Sppppprakar iväg återigen. BYEE


RSS 2.0