You're such a heavenly view

 
har varit på erikshjälpn och köpt asgöttiga kläder osv. Ska iväg till tallhöjd nu och klippa till luggen. Ser fan knappt inget längre. Och imorgon ska jag på homeparty hos Angeliqqq.
 
ah puss hej

mymla

en gång i tiden kunde jag hålla dig i en hand. Min bästa
 

i en värld som är hopplös och sjuk

God dag! Vaknade för en timme sen typ. Åt pizza till frukost, mina matrutiner kan ju bara dö haha. Dricker kaffe nu och försöker få Sara och mor att träna med mig.
 
Igår satt jag kvar uppe på höskullen och kollade ner på mina flickor efter att jag gav dem torrfoder och halm. Älskar lugnet haha. Kan sitta så hur länge som helst.
Mysigaste djur.
 
IGÅR var det premiär för vårshowen. Vi militärer var aspepp, och vår lärare Julia var stolt för Marie (som hela skolan är uppkallad efter) sa att vi hade så bra utstrålning och att vi knappast kunde vara nybörjare. Alltså spricker av galen glädje.
Jag och Therese innan vi skulle ut på scen. Höll på att kaskadspy av nervositet.
 
Ikväll är det föreställning nummer 2, och imorgon blir det två till. Ah peppet. Är lite ledsen, vet inte om jag kommer kunna fortsätta på street till hösten. Älskar det.
 
Vill gå ut. Det ser ut att vara perfekt väder ute. Det är säker blåsigt och jävligt. Vill ha det såhär:
Relax
Wanderer | via Facebook
Untitled
åh faaaan.
 
Snart kommer sary <3<3<3 kram
 

om vi klarar oss undan

kan inte sluta lyssna på kents din enda vän och dricka körsbärsvin en simpel kväll som denna. har legat i sängen i två timmar och kollar på mönstret i tapeten. är helt slut. fick min diagnos klockan 17.00 idag. ajjemän. nu ska det vända.
 
planerar en lång jävla resa till thailand i höst. ta mig dit nu. annars har jag inga planer förutom att eventuellt bli sjöman nästa år. det enda monica nämnde idag var "meeeen, du behöver ju inte säga upp dig. du kan ju...ta tjänstledigt.....?" orkar inte haha.
 
kramys

ve & ack, hjärtattack

Är på Tallhöjden igen. Ska nog sova här. 5:e natten i rad. Bra Amanda. Mår bara dåligt av att vara i lägenheten just nu. Här är min familj som ser till att jag äter och som säger att jag fortfarande bor här också. ♡♡
 
Överansträngde hela mig igår på streeten, vi struntade i uppvärmning och stretch för att hinna repetera koreografin så mycket som möjligt. Ska aldrig göra det igen, kan knappt gå idag. Höften är värre än någonsin, och min massör hade tid med mig först den 4:e juni. JA VAD ALLT GÅR BRA. har galen mensvärk också. Att vara ätstörd och ha mens är en enda ond cirkel. Haha. Ni anar inte hur skönt det är att kunna skriva öppet om det dock.
 
Skata älskar verkligen inte mig. Det är Mymlans syster. Kan man inte tro. Mymlan är apkåt för tillfället och skriker mest efter boyz och blir arg när alla våra 4 kastrerade hankatter vänder henne ryggen. Ack.
 
Ska nog ut på en stilla promenad och försöka på pensionärshöften på plats igen, så här kan vi inte ha´t.
 
 

Some people are so poor, all they have is money

Hallåj! Det har hänt saker.
 
x Har trotsat min otroliga gym-fobi och börjat gymma med mor, syster och Stina. Helt otroligt.
x Har berättat för Monica på jobbet att jag tänker säga upp mig efter sommaren. Mitt läskigaste samtal ever. Monica sa att hon skulle släppa iväg mig, bara för att jag skulle inse att det var grisar jag skulle hålla på med och komma tillbaka...<3333 Tar vara på varenda minut nu.
x Just nu vill jag inget annat än att bli sjöman. Tänkte söka till Försvarsmakten, men är nog inte där ännu. Man måste vara stark både fysiskt och psykiskt. Jag känner mig på samma nivå som denna just nu:
Nawww :')
En liten klut typ haha.
 
Så jag har ingen aning vad som ska hända i höst. Tänker för en gångs skull ge mig själv betänketid och frihet. Jag kan göra vad i hel ve te jag vill. Skiter i pengar och allt sådan bajs. Det löser sig.
PJ
Typ så.
 
Skulle önska att det var lite såhär dock:
 Best friends❤️
eternal sunshine of the spotless mind | Tumblrvintage | via TumblrCosy Mornings:)Some peoplenature | via Tumblr
♡
alltså blir lite övertänd. Vill att allt ska hända. Nu.
 
Såhär såg förresten min Valborg ut. Min frövifamilj var till Linköping på röjröj men jag jobbade. Hade galen separationsångest.
 
Och i fredags blev:
DETTA....
...till detta! Bara strunta i mina crying eyes, stod i morgonsolen på jobbet dagen efter samtalet med Monica och lät mina känslor ba dra iväg med mig. Slightly emotional haha.
 
Igår var jag hemma på Tallhöjden och sprang i skogen och klappade på den mustigaste katten i hela storkommunen (MINST).
Syns inte här. Men den katten har verkligen varken nacke eller midja.
 
Ska dra på streetdance nu! Show om två veckor wazzaaaaa!
 

RSS 2.0