Non je ne regrette rien

Jag plockar tvätt och lyssna på Edith Piaf. Fantastisk kvinna. Imorgon kommer SPH hem till mig, ska bli himla nice! Och på kvällen kommer förhoppningsvis några av karamellerna och har trevligt med oss! Idag blev jag och S klara med vårt låtsas företag så nu är vi ungefär lediga varje måndag. Mitt jobbiga liv fortsätter. Hej då!


Edith ångrar inget.

Mina spartanska dagar

Bloggen utsätts för ytterligare något som liknar vanvård. Jag har varit lite upptagen med att ha lov. Jag har gått på fina skogspromenader, sprungit med mamma så jag känner att jag lever, varit till staden med S och handlat fina klänningar och hattar och skor osv. Fast mamma skrattade åt skorna, men när gör hon inte det?
I lördags var jag och Max på äventyr i de djupa skogarna. Vi gick till perssons lada och sörgde över att den snart ramlar ihop helt och hållet, vi följde stigar vi inte riktigt visste vart de skulle ta oss, men tillslut kom vi fram till det finaste stället i trakten vid bäcken där det finns en lite söt bro. Max badade och var omöjlig att få med sig upp. Dit skulle jag kunna gå varje dag och bara sitta. Dessvärre har jag inte kommit på ett projektarbete. Mår lite dåligt när jag tänker på det.
Just nu har jag nyss hängt tvätt uppe i backen för andra gången i år. Det är så varmt och skänt ute så jag blir helt knäpp. Jag lyssnar på fin musik, amelie från montmartre-musik. Det funkar inte att lägga in på bloggen längre. Så tråkigt. Le moulin är fantastisk. Och Sur le fil och La valse d'Amelie med. Lyssna på dem.

Ett vemodigt avslutPå dagen satt jag på våran stökiga men behagligt varma altan och läste ut Sagan om konungens återkomst. Slutet krossar mitt unga hjärta. Nästan värre än filmen. När mina svulla ögon lugnat ner sig så diskade jag och tvättade kläder. Sen kom både mamma och sara hem så jag slapp vara själv nu på kvällen. Ikväll ska jag och mamma kolla på tv, och som sagt imorgon så tar jag och S en tur till staden. Ha finaste kvällen!

Vintage stories

http://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_691634_F_1.jpghttp://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_822429_F_1.jpghttp://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_819938_F_1.jpghttp://www.kappahl.com/ProductImages/KAW_449140_F_1.jpg
kappahl.com
Släpar med mig SPH till storstan imogon. Det här måste jag se på riktigt.

Bon jour mon cheri


Det gör ont när jag ler. Det gör ont när jag äter. Precis i gränslandet där läpp blir mun och tvärtom sitter en minimal blåsa som gör att jag ser fruktansvärt plågad ut. Nu är jag ursäktad!

Jag sitter just nu och lyssnar på musik. Klockan tolv ska jag åka till Linde (på moppe!!!) och fika och bowla med karameller. Fint med lov! Stod på altanen och borstade tänderna, det var så himla varmt! NU är det verkligen verkligen vår!

This is how I want it

Let’s get out of this country,I’ll admit I am bored with me,I drowned my sorrows and slept around,When not in body, at least in mind.We’ll find a cathedral city,You can convince me I am pretty.We’ll pick berries and recline,Let’s hit the road, dear friend of mine,Wave goodbye to our thankless jobs,We’ll drive for miles, maybe never turn off.We’ll find a cathedral city,You can be handsome, I’ll be pretty. What does this city have to offer me?Everyone else thinks it’s the bee’s knees. What does this city have to offer me?I just can’t see.
.la douleur exquise
(as always)

Åt min första macaron igår. Det var ett stort ögonblick. Min syster sa åt mig att sluta säga åh åååh ååh hela tiden. Hon skämdes, men jag kunde liksom inte riktigt hjälpa det. Idag ska jag på kalas, och ikväll ska jag ta det lugnt. Jag hade så himla trevligt igår. Filmen var över förväntan men samtidigt hemsk. Jag övervägde att lämna salongen vid ett tillfälle och återkomma när det hemska var över. Mer säger jag inte.

Djungelkorvar

Idag ska jag

x hänga tvätt
x vara allmänt glad och gladare
x se elefantfilmen med mor och syster
x fika (fuskar lite)
x vinka av och sakna far och bror

Det är det ända jag kan komma på. Igår gick jag i temporärt ide. Såg på Emil i Lönneberga och Ronja Rövardotter. Astrid Lindgren var fantastisk. Är lite avundsjuk på Ronja Rövardotter. Sen kollade jag och mor på en fransk film och grät lite till den. På måndag ska jag bowla med karamellerna och fira SPH. Fina dem!

Fint 30-tal!

Paris, Je`taime
Helst skulle jag vilja vara i ett vårigt Paris just nu. Men jag har påsklov och inte mycket att klaga på. Fast vädret skulle ju kunna bättra sig. Och jag skulle vilja äta ordentligt, inte en massa bovetegröt som lägger sig som en klut i magen på mig.

In pursuit of happyness

Jag ligger lite back. Förlåt förlåt! Imorse när jag vaknade hade mitt hår kommit till liv.

Det stod lite överallt. Jag har försökt reda ut det, men det håller liksom lite på sin sak. Mina ögon är lite av söndergråtna för att jag och sara kollade på Le premier jour du reste de ta vie (omg jag kom ihåg!) och den var så himla braa! Och sorglig förvisso. Jag var till staden i fredags med SPH och då köpte jag en box med fyra franska pärlor. Filmer alltså. Har slukat hälften. Såg Jules et Jim i fredags och den var förvirrande, men svartvit och fin. Maräng (ruth) är med stor trolighet dräktig. Hon är så tillfreds med allt. Ligger mest inne och sover eller putsar sig. Jag har ingen kommentar till det. Vårt zoo har för en vecka utökats. Farmor och farfars beagletjej Assa bor här. Hon är söt! Fullt hus och snart är det påsklov. Går 3 dagar nästa vecka så jag överlever nog. Och så har jag fått sommarjobb. Ibland spirar hoppet.

Imorgon fyller S 18 år. Är inte avundsjuk, när man kan vara ung och sjutton...

Shoot me with the pain


Fin låt. Bra och dålig dag, var nervös för genetikprovet men det gick väl bra skulle jag tro. På väg hem blev jag förföljd, nu är jag glad. Min blogg är väldigt sorglig, under all kritik typ. Åh det var så varmt idag, synd att det blåste bara. Ha det finast!

I like to go in the woods and be feral


På tal om inget. Mitt hår är... schitzofrent ungefär. Lita alla möjliga färger. Inte rosa som tur är i alla fall! Mamma säger att jag är mångkulturell. Är det bra? Ska se hur det ser ut när det torkat, om det behövs mer kulör. Ha det så fint så länge, jag ska göra mitt bästa!

Douleur


Mitt hörnskrivbord är borta. Ganska så tomt men det trivs bättre nu på systers rum! Hoppas att det gamla fina kommer in på mitt rum snart!

I mitt fönster är det däremot mer liv. Det växer så det knakar! Gurkor, physalis och annat trevligt!

Mtt nattduksbord har fått en duk. Lägg märke till den gamla sigarrasken. Den är fin, nu vet ni det!

Lite kaos på rummet, men ändå himla kul att få lite förändring. Är ledig imorgon, ska nog färga håret. Hoppas inte att det bli rosa. Ha det fint!

I'm dancing for dollars

Jag sitter hemma och försöker komma på saker att fördriva tiden med. Inte lätt, skulle vilja dra in det gamla skrivbordet ute i boa, men för det första så klarar jag det inte själv och så är vädret under all kritik. Har instuderingsfrågor och en labrapport att göra. Fy! Imorgon ska jag troligtvis färga håret, är rädd. Nu ska jag vända hjärnan ut och in, måste göra något vettigt!

Kramade min ruth igår, påminner mig ännu mer om hur jobbigt det skulle ha blivit om hon inte kommit tillbaka.

RSS 2.0