I'll be lost until you find me

åh jesus. Bråvalla var lite som att flytta hemifrån en gång till. Man bara gör va fan man vill, dricker vin till frukost, dansar galet i leran och kramar främlingar bara för att man älskar samma band. Hade ingen, verkligen INGEN, röst under alla festivaldagar, låter fortfarande som en hes kråka när jag pratar. Blev förkyld dagen innan vi åkte och att åka på festival var kanske inte den bästa medicinen. Men kul var det. Har varit hemma i ungefär 2 timmar och allt känns redan som en avlägsen dröm.

Men. (detta gör sjukt ont att skriva) Jag missade Paramore. Jag satt fast i bilkö och drack grön Sours direkt ur flaskan tillsammans med Elin för att vi var så fruktansvärt stressed and depressed but welldressed över att vi antagligen skulle missa Paramore. Vilket vi gjorde, vi kom fram precis när dem slutade spela. Men vi lovade att NÄSTA GÅNG, DÅ JÄVLAR.
Bråvalla visade sig inte direkt från sin bästa sida först, vi fick stå på en provisorisk husvagnscamping för att den riktiga blev full. Kul. Ett fält på 20 minuters gångavstånd ifrån festivalområdet, men vi snodde en VIP-parkeringsskylt och kom över det.
 
Och en sak jag inte kan fatta är att Rammstein var bland det BÄSTA OCH MÄKTIGASTE på hela jävla festivalen. De spelade första kvällen och jag följde med de andra för att dem ville se Rammstein. Det hade precis slutat regna men hela festivalen låg i mörker och vi var lite sena men när de första tonerna hördes började tusen tusen tusentals människor tokspringa mot scenen och vi med och alla rusade det snabbaste dem kunde och sedan var allt eld och musik och helt galet. Så surrealistiskt. Är fan kär i upplevelsen.
fy. fan. ta mig dit igen.
 
Senare på kvällen såg vi Macklemore och det var också helt galet. Jag och Elin åkte universums äckligaste karusell, tänker inte berätta mer än att vi åkte stundtals uppochner och jag hade uppriktig dödsångest och vill aldrig se den igen.
Det här är Elins rygg dagen efter, tillsammans med 50 000 andra. Alla dessa människor.
Emil körde på.
finaste becks och elin.
 
Ja, detta är i en Bajamaja. Men grejen är att vi spraya mitt hår blått och det var himla festligt till en början, men nu två dagar senare utan dusch så var det väldigt gött att få tvätta bort det. Jag såg 100 år äldre ut.
 
Pöjkarna slapp vara törstiga.
Det var mycket häng vid husvagnen, vi blåste såpbubblor och stället blev risigare och risigare. Allt jag ägde var i princip lerigt. Men vi var en fin liten konstig familj.
 
Alltså.När vi såg Hoffmaestro och dem spelade The Storm, DÅ började ett gäng på typ 20 pers bara springa fram och tillbaka i publiken när nanananaaa delen kom. Jag och Rebecka var mitt i det, och vi sprang och sjöng och hej och hå. Vad är det med att springa tillsammans med okända människor som gör mig så lycklig?
Ibland såg himlen ut såhär.
En gång såg jag och Elin ut såhär. Jag var lerig för jag hjälpte en kille som låg i leran och bara inte kunda resa sig och kans kompisar lämnade honom där. Moderskänslor. Han lerade ner mig fullkomligt och spillde ut min cider men jag fick honom på fötter igen i alla fall.
 
Och sedan blev klockan mycket och jag missade början av Mando Diaos konsert, stod i säkerhetskontrollen och grät när vakten frågade om jag kommit i målbrottet för att jag var så hes när jag bad honom skynda sig att kontrollera mitt armband. Gick på konserten själv. Kunde inte ens applådera. Var som en jävla 14-åring och vägrade slita blicken från Björn. Han var drop-dead gorgeous och jag kunde inte fatta att det var han. Han hade en lång röd rock och sjöng så jävla vacker och jag ville stå där alltid.
Ha ha, känner mig så fånig. Älskade Mando Diao, så himla fina låtar och så himla fin Björn.
 
Har bränt sönder nyllet, det syns inte så himle möe. Men det känns, tro mig. Min rygg är också tvärdöd efter hopp och skutt och spring på ett lerig flygfält. Men allt har varit så sanslöst kul.
 
 
 Nu ska jag hämta rebecka och så ska vi handla mat. Fy fan vad fint med riktig mat !!!
KRAM
 
 
 

You are a moment of peace in a riot

Mina kära karameller. Vi firade traditionsenligt Johannas 20:e födelsedag med marängtårta och kubb (4:e året i rad!!). Min present var en drös med godis eftersom ungen i princip lever på det, en spade hon kan leka med i sandlådan (ha ha hahaa) Babe-filmen (alla presenter från mig måste inkludera grisar), en morot och en toarulle som jag skrev TA INGEN SKIT PÅ. It's a war. Hon får sona för Justin Bieber-nallen hon gav mig i 19-årspresent.
Sophias kort till Johanna var så himla råroliga, det tyckte inte johanna dock. Jag skrattade så jag spräckte revben alltså.
Jag grimaserar och väntar på kaffe.
Angelica och Sophia, ska framkalla denna bild så himla hååååårt
Och slutligen kom Jennifer och det blev dags för tårtaaa
Jag skrattade åt Sophias berg. Vi fullkomligt AVGUDAR denna tårta, stackars Johannas mamma måste göra den varje sommar åt oss.
 
När regner gav sig spelade vi kubb, och SPH var hot teacher.
 
Mitt lag vann tre gånger i rad (hur känns det Johanna, huh? HUH??!)
 
Java hejjjj!
Astrid krossade mitt hjärta, hon blev snabbt räddad från regnet och flyttade in i inomhusbur.
ysDVHt
gungeliguuuung.
 
Efter kalaas åkte jag, Sophia och Johanna vidare in på stan för att äta på Pitcher's. På vägen stannade vi och köpte partyhattar. Helt normalt ja ja.
 
fy fan vad folk stirrade, I guess it was pretty unswedish, yes indeed*
 
SnBg03
babes
drack en så överjävligt god drink. gawwwd.
 
Efter det bowlade vi!
vem. fan. har. storlek. 52??? dagens mysterium
 
♡ karamellerna är som fucking sockervadd. älskar dem så möe.
 
Ikväll fixade jag rosa ballonger i taket.
också som sockervadd. mysss
 
nu är klockan mycket, imorgon ska jag kanske till stan och köpa bråvalla-grejer. Om en vecka är jag redan hemma därifrån. Om en vecka har jag sett Paramore. I'm like:
(3) TumblrUpravit | Blog.cz
(23) TumblrMinionsfunny gif | Tumblr
kawaii | Tumblr
typ.
Paramore | via Tumblr
 
KRAM OCH GOD JÄVLA NATT

Ain't it fun?

nu tusen år senare, (några dagar) tänkte jag visa bilderna från fiiiiinlandet. (tack SPH för uttrycket!!!)
 
Allt började med att min gammelmormor dog och min familj, som egentligen inte skulle till Finland i sommar, bokade resan dit. Helvi ville begravas med sin man, och han är begravd i Finland.
Här är min mentally retarded familj (-sara, hon var ju redan på plats som ni vet) på båten och vi var tämligen vid gott mod.
Jag och skärgården. Sedan började det regna och jag var inte ett dugg ledsen över att lämna sverige åt horisonten.
 
PLÖTSLIGT var vi i Finland och det regnade ännu mer där, men jag var gla och trött.
Här var det mitt i natten och vi var snart framme vid stugan. Galet sliten.
 
Enligt min familj är man inte i Finland förrän man passerat den lilla lokala affären som ligger 2 kilometer i från stugan. Euforin när man passerar affären alltså, den är obeskrivlig. Jag försökte ta kort på ögonblicket.
Klockan var 4 på morgon och jag och Adam skrek i kör FINLAAAAAND
Jag tog INGA bilder från begravningen, det fick några andra stå för. Jag grät mest och tänkte Mummo jag saknar saknar dig dig.
Jag, Sara och Johanna skapade oss själva ett uppdrag att försöka hinna med det vi brukar göra på 2 veckor på 3 dagar. Det inkluderar att gå till affären, vilket vi gjorde. Annat vi gjorde var att åka till Kuopio, OCH:
 
Åka ut med båteeen. Älskade sjö och älskade Johanna och Sara.
En sketen dag var vi tvungna att åka hem igen.
Jag och Sara i kvällssolen på båten. Finland visade sig från sin bästa sida. <3
 
det där stället är magi.

svearike

åh vad taggad. Anlände till detta land i morse och är så trött efter en jobbig begravning. Har
jag förresten nämnt att jag HATAR att lämna Finland. Ah just det har jag. Förbannat.
 
ska visa bilder en annan gång, ska kolla på the virgin suicides nu. den verkar knäpp.
HÄRRÅ
 

veggo neggo

saknar baby sister galet mycket, bor inte med henne längre men hon åkte till Finland före mig och jag vill vara där med henne. and dat red hair... </3
 
Ska åka på massage imorgon, ÄNTLIGEN! Var på grismöte nu ikväll, vi fick gå runt och kolla på en gård och sedn bjöd Skövde slakteri på käk. Som enda vegetarian bland alla andra grisbönder kände jag mig sliiightly lonely vid salladsskålen. Hähe.
 
Tänkte försöka hinna skriva imorgon, sedan åker jag till Suomi. PUSS

om jag faller ikväll

ALLTSÅ. det får fan vara nog. Upptäckte precis att min BH har slitagemärken efter bröstvårtorna. ÄR DETTA NORMALT? gud hjälpe mig och mitt storbystade arv.
Tumblr_m76ggdk6ab1qa7fy2o1_500_large
 sorry, I'm from Vulgaria. ( det är alldeles för sent för att blogga )
 
Är så himla slut, jobba hela dagen och på eftermiddagen bjöd Stina på mat och vi kollade på svensk film om gubbar som simmade konstsim. Sedan en snutt på THE VOW, channing my dear lord God allt.
Large
nä jag orkar inte
 
I lördags var jag på inflyttningsfest. Superb, åt god mat (min egna paj hahaha, all andra åt lik) och drack drinkar med ....GLOWSTICKS. casual no no.
 
köpte förresten sådana där göttia sugrör på Lagerhaus, ska harom på Bråvalla.
Gris.♡
 
Ja ja, i alla fall. Vi drog ut på krogen efter maten i lördags och hängde på uteservering och blev fullständigt konsumerade av myggäckel. Sedan gick jag och Stina och dansadä och jag träffa en grabb med ett Gunde Svan citat över bröstet. Han bjöd på cider och jag ville gifte mig med honom men han viskade ta hand om dig och stack. Det är melankoliskt att vara ung.
 
Dagen efter var jag trött, somnade med ansiktet i mitt broderi, med boken över näsan etc.
ja,sådär.  beauty/beast after a splendid feast. at least
 
är så himla gla i just denna stund. THIS ONE GOES OUT TO YOU
Large
precis så gla.
 
kRAM
 

latest

Här med förklarar jag mitt internet dödsförklarat. Och om det någonsin börjar leva igen tänker jag döda det WITH MY BARE HANDS, YOU HEAR ME?
 
Sitter hos mor och far igen, har släpat hit datorn så pappa får ta en titt. ska flytta ut i skogen till en stuga utan el och ba fuck modern society.
 
det har hänt en del sen jag sist satt här och sa snaaaart funkar mitt internet igen.

x i måndags tatuerade jag mig. (ja det var det roliga jag nämnde hehe)
fedddt. gjorde inte så himlans ont faktiskt, skulle kunna göra det igen.
 
x I tisdags var jag, Tuva och Stina på pitchers och satin och jag dansade tills jag trodde jag skulle stryka med. Satt mest på gatan och kände mig fulländad.
så himla fina vinögon.
ÅÅH när vi åkte taxi hem så sprang två rävungar över vägen så chauffören fick tvärnita och han vände sig mot mig och utbrast "SÅG DU?? SÅG DU RÄVBEBBIS?" precis så, rävbebbis. allt kan ha varit det gulligaste den kvällen.
 
x På onsdagen hade jag och Tuvs picknick i gräse, tillsammans med änderna.
you prettyyyy
snart så tröttnade dem på att tigga mat så då la de sig hos oss och sov istället.
 
OOOOCH så ska jag på festival aahaa. Om 20 dagar åker jag med jonas och beckkks till bråvalla och det är tamigfan inte klokt. I måndags kom det ut att..... PARAMORE kommer. Alltså min jävla ungdom är fulländad. Även om jag inte är lika galet hängiven som för tre år sedan så spillde jag ut halva min yoghurt i tatueringsstudions soffa när becka smsade det till mig i måndags, så jävla lycklig blev jag. mamma skämdes sönder dock.
Large
Large
äeeh orkar inte. SÅ GALET MEGA TIME OF MY LIFE
 
och...
ska
mando diao spela.
♡-attackkkk
1809cc4b4e5001b90f7ec8_large
 
om en vecka är jag i Finland. Stannar bara i några dagar, begravningen är på lördagen. Ska ta vara på varje sekund, ta avsked av finaste mummo, basta och bada även om det spöregnar. Åker hem en liten stund ♡
 
puss fina ni
 

RSS 2.0