Sputnik

Menee åh. Hade en bild på min krejsi-ajs (crazy eyes, fattarniii?) kylskåpsmanet jag köpte igår, men hittar den inte nu bara för det... Köpte en typ kamel, men när jag kollade på nätet så insåg jag att det fanns med gris också...palla palla äpplen typ...
 
Har jobbat halvdag på bruket nu på förmiddagen, och ikväll ska jag eventuellt en sväng till grisarna och se om någon bäbis tittat fram. Innan det ska jag på finska kören med ukki, för första gången på 158 år tror jag. Götddt.
 
Köpte en bok igår (köper alltid helvetesböcker, dem ruinerar mig, en jävla förbannelse.)
får sputnik.
 
Ha dä bra!!!

Tjarå

Dricker grönt te med mintsmak och det smakar himmel, oooch äter äppelbåtar till frulle. Är ledig idag! Ska till stan med Stina, vi ska till Fröken Brogrens veranda. Älskar det stället.
 
Skål!
 
Det är en finlandsvensk film på tv. En flicka som hoppas omkring på myren och hennes äiti står och gormar på muminsvenska ELINA DU KAN DRUNKA, SA INT PAPPA DET??! Jag typ gemigfinland.
 
Det har verkligen varit vårväder de senaste dagarna, med sooool och dagsmeja. I go like:
Tumblr_mhg6bq8cyq1rpduwho1_500_large
omgomgomg haha. pretty pig.
 
vi hörs, deer riders!

There are echoes in the garden

Tjingelingpling deer riders. Igår jobbar jag hos grisarna, men så fort jag kom hem var jag solljus-rusig så jag, Adam, Ludvig och pappa drog på oss skidor och drog ut i skogarna. Glömmer ALLTID hur oförskämnt vacker min skog är, grön och feeet. Bästa skid-skogen. Idag jobbade jag förmiddag på bruket, var helt sluut när jag kom hem. Men tänkte "jäkla latmask" och drog ut själv. Man måste passa på att leva när det är sol.
genom skogen, ut på gärdet och förbi bääärssons lada som ramlat ihop. RIP fina barndomsminne.
Ser ut som Lotta på Bråkmakargatan när jag åker, bakhalare skidor får man leta efter. Och så har undertecknad inte åkt på längden de senaste 5 åren. Kan vara en anledning.
Efter en tur i skogen åkte jag till en bänk som står i kanten av en kohage. Hade med varm choklad och pannkaka. Kunde nästan ha gråtit nostalgitårar, som att vara barn på skolutflykt.
Kände mig dock lite ensam till och från, så jag gjorde en fransman i snön. Vet inte om ni kan urskilja mustaschen och baskern. Qui no merci. merde. Typ.
Vi tog gruppbild i solnedgången. C'est romantique.
 
Sade adjö till bänken och åkte vidare över gärdena. Solen hade nästan gått ner och dimman kom krypande så jag skyndade hem.
 
Nu har jag huvudvärk och lyssnar på tvättmaskinen. Ska lägga mig och vila en stund. Bara VILA. gött.
 
Baletten är inställd imorgon. Dö. ba dö.
 
Hörs pusse!

Apa taggad psykbrud

Hej deer riders. Sov typ 3 timmar inatt men var üüüber löcklig när jag fick åka till grisarna PLUS att SPH dygnade och kunde smsa med mig vid 5 på morgon. Hon lever rockstar life, min finaste vän. Om jag ändå alltid hade 24 timmars tillgång till na.
 
Efter grisarna åkte jag till mummo och ukki och fikade. Önskar min morfar kunde få bli frisk nu. Han satt med fleecejacka och huttrade, och såg...gammal ut. Har aldrig sett honom så förut.
Så jävla jobbigt
 
Men imorgon ska jag tillbaka till grisarna. Nästa helg är det grisning <3
 
Oj. Ser lagom taggad ut. Har faktiskt sovit middag, men nu ska jag äta mango och kolla på thailandsresor. VILL ÅKA.
 
PUSS

Tu y yo a la fiesta

x Äter gröt med plommon och kokos. Ska fan börja leva på det.
x Jobbade till 23:30 igår och kom hem som ett vrak. AHHMEN tror ni jag kunde sova? Låg i sängen i vad som kändes som förevigt och lyssnade på Infruset och ba döööö.
x HAHA lyssnar på Bailando med paradisio. Min dröm ju. En båt och pastellhår och hej då verkligheten.Blir lite konstigt lycklig av den, tänker på mig och syster när vi var små pluttar och snurrade i fotöljen fort fort. Min syster <3 hon kommer få sova hos mig när jag flyttar, precis när hon vill. kommer sakna naa.
x jobbar eftermiddag idag igen, men imorgon ska jag till GRISARNA. Äntligen.
Hqdefault_large
0_largeParadisio_-_bailando_large
Åh gemiiiig.
 
PUSS!

how they glimmer, those butterflies

Flåt för alla listor hela tiden, men är så trött..
Haha, klockan ät 11.36 och jag ser ut som en vrak ännu.
 
Hur har din dag varit?
Hittills är dagen ganska ung, men har hunnit snooza 10 gånger, gått på solig morgonpromenad med jyckarna, tänt i pannan, druckit mycket kaffe och sådant. Jobbar eftermiddag idag mää.
 
Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?

Hette alltid Amanda i mammas mage, men om jag hade blivit pöjk skulle jag heta Erik.

Vilket är ditt största beroende?
Människor och kaffe.

Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt?

Att tvätta antar jag haha. Folk tror jag är störd när jag säger det.

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?

Schizofreni, är jäkligt rädd för det.

Vad beställer du på krogen?

Tequila eller cider.

Vilken är din största skräck?

Att resistansen mot antibotika ökar hos flera otäcka bakterier. Och miljöhotet. Fattar inte att sådant här inte tas på större allvar i världen. och att något ska hända min, aaah klyschigt men sant.

Hur gör man för att ragga på dig?

Man skrattar med mig, säger att grisar är världens vackraste djur och frågar om min favoritbok. Om personen i fråga har bruna ögon ELLER ser ut som Björn Dixgård gifter vi oss.

Vad har du funderat över på sistone?

Mycket på allt mest för att inte behöva ägna specifika tankar tid. Knas jag vet, men typ lägenheten, min morfar, huruvida jag är vegetarian eller inte (vilket jag nu är som alla vet), varför jag som nittonåring är galet kär i en kändis som man är när man är 14 osv.

Vad var det konstigaste som hände i helgen?

Jobbade hela helgen, tragiskt för inget konstigt hann hända.

När skäms du?

När jag inte kan alfabetet på jobbet och alla skrattar. Exempel när jag trodde O kom före N och R före Q.

Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft?

Nej fy fan. Har varit riktigt bakfull 2 gånger och har hatat det mer än krig typ. Just då alltså.

Vem är den mest kända människa du talat med?

HAHAH ååh skäms NU. Linda Bengtzing... Har sett svenska kändisar på stan och så, men hon är den enda jag pratat med. En gång gick jag dock nästan in i Anders&Sören (ni vet, Sunes pappor) i Örebro och de skrattade gott åt mitt ansiktsutryck. Älskar dem, de är 1000 gånger coolare än Linda, sorry.

Vilket uttryck använder du lite för ofta?

Gött, fint, alltså, vafaaan.

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?

Du har alltid med dig så konstiga saker. Hade med mitt broderi och kiwi till skolan.

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?

När jag går ut till bilen, låser upp den, sätter mig och ska starta. Glömmer alltid nyckeln i dörrlåset och måste öppna dörren igen. Otroligt harmlöst men blir alltid lika irriterad.

Vad gör du när du är ledsen?

Håller det inne hela dagen, har små ventilationsstunder som när jag är på toa, på bussen eller så. Sedan gråter jag när jag är ute på promenad eller ska sova. Gråter sällan eller aldrig framför folk.

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?

Min hallonklänning och mina röda converse. Japp.

j38VZm

Har du någon gång slagit någon?

Nej haha. Ärligt talat har jag nog aldrig det. Inte ens min syster när vi var små. E snell.

Vad ser du fram emot just nu?

Ganska mycket tills när jag flyttar, och nästa gång jag är ledig så jag kan träffa SPH.

PUSS.


Inte ljuset av snö

Är så galet trött idag. Vaknade av klockan vid 09:00 och ba NOWAYYYY!!? Men klev upp och käkade megafrulle (bästa med att jobba eftermiddag) och sedan gick jag och lade mig en stund till. Lyssnade på mjuusiq och kisade mot förmiddagsljuset och tänkte dä ä sool, dä ä sool. Inte ljuset av snö..
 
Jobbar som sagt eftermiddag idag igen, ska försöka hinna hänga tvätten, äta zucchinisoppa och träna baletthopp innan dess. Förresten så skar jag nästan av mig toppen på tummen igår när jag ska tomat. Ser ut som en krigsskada (ok, inte direkt.) På jobbet skrattade de och sa att där fick jag för att jag var vegetarian. Talade inte med dem på flera minuter.
 
Vi höres, pöss!!!!!

19 Februari

Morgon!!! Min vapendragare och jag gjorde stan igår, med råge. Köpte mig en efterlängtad röd soffa på Myrorna för 800 kronor. 800! Den kommer passa perfekt i lägenheten. SPH och jag kände efter hur det skulle vara att dricka vin i den och den fick mer än godkänt. Jag passade även på att tömma Åhlens lager på Mando diao skivor.
Tumblr_mgy6d6bnf71qjwxgno1_400_large
Kände mig som 14 igen när jag stod i kassan och tryckte dem mot mitt bröst och tänke MIN MIN MIN.
 
Vi fikade på Fröken Brogrens Veranda. Finaste i stan. Åt en bakelse som gjorde psykiskt ont att äta upp.
RIP. Du va underbar.
 
Ska duscha nu,  börjar jobba 14.00.
HÄRRÅ.
 
PS. blev väl gudmor inatt. Till Elvira. :'''') DS.

Freak me out

HEj,ska snart till öret med SPH. As apabra. Har till och med borsta håret!!! Färgade lite ljusare igår, i luggen mest, den lugg jag har vill säga. Vill ha rosa, rött, oranget, grönt, blått hår. Allt. Trött på trött hår.
Ser så like-a-mess-ig ut. Är egentligen super glad. Lyssnar på Mando diao och har blomma i håret.
 
HA´T GÖTT.

The state of dreaming

Hej! Kom nyss hem från jobbet, vaknar varje morgon och ba SNAAART är det vår. Snart. Och på jobbet ser jag ut genom fönstret och ser snöflingor...
 
Går från
Tumblr_mi9hgn2nbs1r7cgw7o1_500_large
 
Till:
 
Och slutligen:
Tumblr_mi9xn9yu7r1r3hzyao1_500_large
 
Inom loppet av 5 sekunder. Måste. Ha.Värme. Nu.
 
Idag sa min chef att han beundrade vegetarianer. Jag typ "...:'''')".
Ska duscha och tvätta kläder, ASSO LIVET ÄR SÅ SPÄNNANDE.
Pusss.
 
 

We've got nothing to live up to

Det är så jävla tungt ibland, att alltid försöka vara glad. Men min blogg heter hjärta&smärta och ibland känner jag mig så i obalans med min kropp. Som om mitt inre är större än skalet och ständigt expanderar och bara vill UT. Ska därför fokusera på sådant som släpper mig fri en liten bit i taget. Sådant som gör mig glad. Sådant som får mig att glömma bort att min visdomstand spränger sönder mitt huvud eller att min morfar är sjuk. Bort, bara bort.
 
MAT. sött och salt, börjar till och med gilla att laga mat.
Tutti-fruitti-stuffed-french-toast-marla-meridith-img_5920-copy_largeFruit-egg-quinoa-parfaits-img_1431_large
2b08e0478d960c49880fff353bd0161b_h_large
Tumblr_mib49bcovd1s5nboqo1_500_large
 
Pastellfärgat hår. Blir så lycklig av det.
http://data.whicdn.com/images/52514891/tumblr_mib5p8ABjQ1s5vid4o1_500_large.jpgTumblr_mi9x17ziim1rf4cxno1_500_large
Tumblr_mib69gx8tp1rnez4yo1_400_large
Tumblr_mib3clynfv1qdbwkio1_500_large
 
Manliga könet (inte själva könet, you pervert). Just nu är det bara Björn Dixgård. Min ideal-man.
Tumblr_kx6tmaxhck1qacijbo1_500_large
L_largeTumblr_lgrygcf09o1qcpc5ao1_500_large
Tumblr_lktyx5wrvh1qcpc5ao1_500_large
Tumblr_l3ijzgxnwb1qacijbo1_500_large
 
Regn. På sommaren, saknar svala sommarregn och regnbågar mot ömsom svarta ömsom soliga himlar.
Rain_large
 
Hjärtsläpp. Ibland vaknar jag upp mitt i natten och minns roliga minnen. För inte länge sedan ploppade denna bild upp i skallen på mig.
Without me you got it all *
asso, jag mår i l l a -.-
Har typ nyss vart ut
med hundarna
och dammsugit
jiippi ! (y)
min syster gapar
på mig om varma
kläder, bäst
jag går och kollar :)
Gott Nytt år alla ! :D
(hahaha) 2008-amanda. Det sjuka är att jag alltid stör mig på bh:n i bakgrunden. ALLTID. Varför drar jag upp det nu också??? Hjärnsläpp. Men jag gillar minnen i alla fall. Bilden är 5 år gammal men ändå kunde det ha varit igår.
 
Mår bättre nu, lider nog av allas våran vän PMS. Humörsvängningar eller inte så måste man släpa sig till jobbet, jobbar sent.
 
Pusssss deer riders. Förlåt. Ni äger.

jabadabado

1. Hur gammal är du? 19 år ung, tack.
2. Hur gammal känner du dig? 12. Otroligt barnslig i vissa lägen.
3. Vilken film såg du senast? Ååh har inte kollat på film på länge känns det som. Sist jag satt ned med min familj framför tv:n såg vi serien Les Revenants, Gengångare på svenska. tyckte den var super bra och spännande.
4. Är du besatt av någonting? Alltså typ, färg. Jäkligt skrikiga pasteller, samt balett och grisar antar jag hahahahah. Gosh.
5. Är du rädd för blod? Nä, inte när jag får ett pyttesår på handen och det blöder lite. Men om någon skulle kapa av mig handen skulle jag väl inte tacka och bocka direkt .
6. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Sitter på Tallhöjden och dricker kaffe och lyssnar på Morgonpasset som snart är slut. Pappa visslar. Hundarna tuggar på stora ben. Jag sitter på våran kökssoffa som egentligen inte är så bekväm. Det är stökigt i köket.

7. Vilken färg är dominerande i din garderob? Vit tror jag.
8. När vaknade du i dag? Vid nio, jobbar eftermiddag.
9. Vilken är din favorithögtid? Halloween och jul.
Tumblr_mewz2lfsy81rp758wo1_500_largeTumblr_mff58spsvm1qzk2upo1_500_large
10. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Sommar-Finland eller Thailand.
11. Vad lyssnar du på just nu? P3.
12. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl? Hemma-gjord müsli, lättfil, pasta, kaffe och grönsaker.
13. Vilka världsdelar har du varit i? Europa och Asien.
Thailand.
14. Snarkar du? Nej, pratar knappt i sömnen. Är så tråkig.
15. Vilka yrken har du provat på? Grisskötare och labb. Har praktiserat på fårgård, grisgård, med köttkor, med en veterinär, på hunddagis, kinaresturang, dagis, ålderdomshem, café, och kyrkis.
16. Hur går du helst klädd? I leggins och min vita stickade tröja. Eller allraaa helst i pyjamas.
Tumblr_mgo9xkw70r1rund96o3_250_large
17. Vilket stjärntecken är du född i? Skyttens. pangpang
18. Vilket är ditt favoritgodis? Choklad, bläckfiskar, kola-rallybilar. Äter ju dock bara choklad nu för tiden.
19. Vad har du på dig just nu? Min vita stickade tröja, avklippta shorts, rosa tofflor, trosor och bähåå.
20. Vilken är din favoritaffär? Lagerhaus och second-hand butiker.
21. Vad har du för storlek i kläder? Det höll alltid mamma koll på när jag var yngre, och sedan rann det ut i sanden.
22. Hur många gånger har du flyttat? Ingen gång, flyttar hemifrån om 1½ månad. (läskigtjajaja)
23. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Både och, älskar att vakna tidigt och äta låång frukost, men är gärna uppe längre om kvällarna när jag är ledig.
24. Vad åt du till frukost? Tomat&ost smörgås, två döstora glas med kaffe, lättfil med müsli. Avslutade precis frukost, den varade i 1 timme och 17 minuter.
25. Är du blyg? Nej, växte ifrån det. När jag var lite flicka var jag så himla blyg så jag visste inte vad som skulle bli av mig.
26. Vad heter du i andra namn? Viola, Johanna. Älskar mina namn.
27. Vill du gifta dig? Vill inte gifta mig idag, men kanske i framtiden.
28. Var växte dina föräldrar upp? Min far är från Finnåker och mor föddes i Skåne men flyttade till Fellingsbro och växte upp där. TUR DET!!! Hade inte mummo och ukki flyttat till Sverige hade mamma bott i Finland och jag hade inte varit här. Ödet.

29. Har du, eller har haft, något smeknamn? Lanta, as I told ya before. Eller det är bara pappa som säger så.
Adjöken.

Don't be here now, don't be here anytime

Hej fina ni. Det är hjärtdagen idag. Jag firar med att glo på en live-version av Mando Diaos How we walk från Tyskland då Björns överläpp dröjer sig kvar lite vid mikrofonen och han blundar och höjder händerna och säger come on, come on, come on och jag bara går under om&om&om igen. Pallar inte Gustaf och Björn. Faaan.
 
let'smakesweetpornonthefloor-känsla. Kolla vid 4:45.
 
HADE fina blomman i håret igår kväll när jag skulle till Tuvis.
Dock snöblaskade det lite på den medan jag väntade på bussen så jag ba tänkte:
FUCK SVERIGE. med all rätt.
 
Nu ska jag äta upp äckliga bananen och plöcke tvätt. Just det, jag är vegetarian nu. Hoppsan.
KISSSS
 
 

AHHH DETTA ÄR AWESOME

En äääkta rörlig gif. Gif-nörden i mig jublar halluleluhjaaag.
 
Missbrukar.
 
Tuva bjuder på vinkväll delux ikväll. älskartt.
 
Pusss.

Push push puuush

IR7CTx

Jag sa till mamma :
 
Jag har magrutor.
 
Någonstans.
 
Låter det inte lite som poesi???
 
Tar min bil till bussen, hon har inte fått något namn än. Tror på Polly. Får se hur det löser sig...
Puss deer riders.

Like savage horses kept within

Hej, flååt, hann inte skriva igår. Eller ah. Sov väl lite längre än till fem på morgon, plockade massor av tvätt, bakade blåbärspaj, stickade klart halsduken, skruvade ihop soffbordet och dreglade över Gustaf Norén typ. Hade fullt upp.
 
Pretty pretty eh??? Mitt hår ser så apfint ut också, varför får jag inte alltid se ut sådär?
 
Idag har jag läst i en fin inredningsbok jag köpte i vintras.
Får sputnik, så fint. Boken heter Från loppis till salong, och jag vill rusaaa till Myrorna och synda/fynda ah typ.
 
Jag vet någon som ska på balett idag. JAAAG. Har inte strechat eller någonting på de två veckor jag inte varit på baletten, kommer ju dö. Dock börjar min rygg bli bättre efter grisen, har lärt mig min läxa. Åh balett.
 
Tumblr_m2yhoqkhak1qei38z_large
yayyy.

Vi hörs, pöss!
 

I want to stay on this train.

Hejjj. äter lunch.
gKUs5h
Min kropp tackar mig.
 
Har gått och blivit halv-vegetarian (min familj hatar mig) men kan inte hjälpa det. Det är psykiskt, Sitter i huvudet och jag tänker bara på mjuka öron och nosande trynen när jag ser fläskfilé. Äter inte ens godis med gelatin. Daim går bra dock. Mycket bra, ett liv utan choklad är som ett liv utan trosor. Något fattas. Allt blir kallt och jävligt annars.
 
Så kan vi passa på att tacka och bocka min rygg. RIP. Den blir nog aldrig sig lik igen efter att jag släpade en 100-kilos gris 10 meter till en sjukbox. 10 meter. Det tog 40 minuter. Han kunde inte gå själv, och mina klena armar orkade dra ungefär 0.5 centimeter per drag. jesusgud.
 
kolllla fina tesilarna. Mmmmmys.
 
Imorgon är min första lediga dag på 152 år. Ska bli lite skönt bara.
Vi hörs nog då, deer riders. Pusse.
 

Hej trött

HÄJ! Jag äter banan, kom nyss hem från jobbet. tycker det är ok att jobba sent när man får börja 11.00. Men imorgon jobbar jag hos grisarna. Får se om bäbisen jag visade i förra inlägget lever... <3
 
Stickar en persikorosa halsduk, är heltgaaalen i den. Stickar heela tiden. Varför är det så beroendeframkallande? Lade av med broderier när det enda jag kunde tänka på var korsstygn, och nu håller samma sak på att hända med stickning. hjälp mig.
 

Min mor och syster rakar mustaschen... hjälp mig.
 
Tumblr_mf4b93yr2u1qc80h7o1_400_large55muw_large
Tumblr_m6rbaqtw6i1rticnco1_500_largeTumblr_mdvnnhwy6v1r0fviso1_500_large
Tumblr_md9193ralo1qhly7xo1_500_large
(döööööör)
dä här e ja. så infernaliskt trött. Ska skutta i säng bland nya lakan och sticka och sedan bara sooova.
 
PUUUSS.

En dag på jobbet

Hej deer riders. Idag har jag jobbat gris, och kommer hem under rimliga tider haha. Hinner blogga då. ni är så fina.
 
MEN, jag fick lite tid över hos grisarna och mös då mest omkring och typ åhjagärsålycklig-filosoferade. Dokumenterade då lite hur det kan se ut en onsdags-eftermiddag när all skit-rakning och halmning och liknande är avklarat och man får tid för mys.
Här är Rigo. Han är min son. Ni kanske minns...
Här är han och jag dagen efter han föddes, i november. (förstår om folk bojkottar min blogg efter detta ha ha. Han är min dock. Det har jag bestämt.)
den här krabaten får mitt hjärta att panikgråta. Han är så sjuk. Jag avskyr känslan av att ha gjort allt som står i min väg för att han ska överleva men ändå vet att om han överlever natten har han tur. Eller otur. vet inte ut eller in, vill bara att han ska vara frisk, älskade.
 
TYP det underbaraste som finns. Svanssss.
hjhsi
Kolla hur näsan rör sig i sömnen... :''''''')
 
GE MIG MJÖLK DÅ. Det finns alltid en gris som gör såhär varje gång man går förbi. Tröttnar aldrig på det.
giugt
Den här kullen har haft det så fruktansvärt tungt ända från början, 6 av deras syskon har dött bara de senaste dagarna. Nu är de 5 kvar och som tur verkar dem mycket bättre.
hej mys <3
Kliar.
Gick ut i lösdriften och möttes av DETTA. Det ser så skönt ut. Dör.
 
Åhjesus vilket nörd-inlägg. Ni kan ju skrolla förbi om ni dör av uttråkighet. Det här är i alla fall bland det finaste jag vet.
 
Efter jobbet åkte jag till Erikshjälpen, BÄSTA GÅNGEN EVER. Hittade sååå himla fina saker till lägenheten, typ en porslinsgris, tesil som såg ut som ett hus osv. Visar sedan när jag lugnat ner mig. LYCKAAAA
Tumblr_mdez9gnpfk1qld9iuo1_500_large
Typ så, ja.
 
Äter skorpor och förödas över det fakta att jag missar balett två veckor i RAD. Skjut mig. Kommer aldrig överleva.
Image001355714519539kdl906_large
Då känns det genast lite såhär. Blaah.
 
ha det så himla fint deer riders.
 
 

Hälsningar

Grisarna hälsade till er!
Tumblr_lcs23gba1p1qbxut3o1_r1_500_large
 
Sitter och klurar på det fakta att jag kommer jobba 12 dagar i rad.
 
JAG VILL HA: En gristattuering (ärjagseriös???)
Tatuaje-puerquito-adorable_large
waaah.
 
En egen uggla. Den skulle heta Gottfrid.
Tumblr_mhal9om7ey1s45xojo1_500_large
sorry I just died brb
 
Någon av dehära håren
312382_252011561595563_333679670_n_largehttp://data.whicdn.com/images/49394822/485981_381552158608293_1115120111_n_large.jpg7128962733_4a934f869d_z_large
 
och slutligen gustaf norén stört bums nu.
Gustaf_155738504_large
Tumblr_lyrj86fun01qcpc5ao1_1280_large
Tumblr_lz4wnwpfgo1qfacd2o1_1280_large
Tumblr_lxt1qcp7qv1r4jpifo1_400_largeTumblr_lq5esgd79n1qjmwydo1_500_large
alltså jag orkar inte, jag orkar inte att han orkar vara så het
dördördör
 
ska sova nu, ha det bra!!!

Jag är fasen helgonförklarad

Hej deer riders, sitter och tåflörtar med en nudelätande padda (minsyster). Hon sörplar så gulligt. Har nyss kommit hem från jobbet, började hos älskade grisar imorse och blev klar vid ett-tiden. Efter det åkte jag direkt till Korsnäs och duschade bort min underbara odör, och sedan jobbade jag där till klockan slog feeeem. Fedddt med jobb. Måste ju tänka på min egna själs överlevnad när jag flyttar den 1 april (får sprätt i benen varje gång. Att jag ska bo själv i mysigaste bäbis apartmenteeen, koka kaffe, baka paj och filosofera ohämmat.) Knäppt.
 
Här är jag igår.
Mådde mycket bra, även om inget var perfekt. Mina läppar vittrade sönder, kolla noga så ser man idominkletet, min hals dooog och min mage är ständigt NR2-NÖDIG. Så fruktansvärt oglamosröst FLÅÅÅT. Har ju dock börjat inta mjölk igen, efter farbror doktors varnande ord. Orkar inte lyssna på doktorer. de ba dä gör då int ont å så gö de dä.
 
Ni måste se detta.
7Gz9S_
När ni tröttnat på att se mig äta frukt kan ni la säga till. Gross jag vet.
 
Imorgon blir typ precis likadan som idag. Hoppas ni har det så himla bra deer riders. Ni äggger.
 

RSS 2.0