panika inte


har blitt mä kepa. i love it nanana.
 
Var på stan med tuvs, handlade alldeles för mycket, typ fina ringar och en klänning till Elviras dop. Hittade inget till mummos begravning...den är i finland om typ två veckor och jag ska vara där. Stugan <3
 
Jobbar över helgen nu, plus måndag. Då händer något kul också, tänker inte säga hihihi.
 
MÅSTE ta tag i min ryggjävel. gotta get this life going för nu skär jag snart av den och skickar med express till venus.
 
vill utomlands, helst thailand. ba strosa omkring och götta och bli fult bränd och svalkas av svala lakan om nätterna. GIMME
 
Puss deer riders, ni är livet

breaking

Hej. Min gammelmormor gick bort igår. Fina mummo är frisk och fri igen. Kommer sakna henne.

Mitt internet är dött för denna månad så mobilen är my dear best friend . Eller nä, det är hemskt att blogga i mobil. Men snart är det juni!
Min rygg är död igen, AH MEN NI FATTAR, JAG LEVER.
KRAMM

Dagen

I JUST HAD AN AMAZING DAY
fina fina SPH och jag var på kvinnerstadagen och nostalgivandrade i grönskan och värmen.
Sedan mötte vi upp de andra (Inte jennifer dock... </3) och åt himla god mat.
 
vi bestämde oss för att gå till stadsparken efter maten och dricka MC-kaffe och äta glass. Åt dock inte en bit för jag var så proppmätt.
Angelica fastade i barngungan och det var huur varmt som helst och jag hade så kul!
Sedan klättrade vi. haha ja vi är 20.
LINBANAAA
 
göttia dag!
 
Ska kolla på american horror story nuuu, puss!
 
 

galet lördagspepp

jag önskar allt gick lite långsammare. bara en liten gnutta, tack. Nu är det så nära sommar man kan komma men jag har så svårt att glädjas för den tar slut innan jag ens hunnit känna efter.
 
pepp. vill ha en lite konstigare värld, because it's weird not to be weird.
LargeLarge
LargeLargeTumblr_mfgne2zpfx1rftffio1_500_large
 
x Ska på kvinnerstadagen idag, kommer bli helt bedövad av saknad. ble.
 
x Satte mig impulsivt på bussen till örebro igår kväll, satt på tuvs balkong och drack vin.
 
x Just det. I förrgår var jag, mor och syster till gammelmormor. Minnena jag har av henne är så himla fina, hon bodde alltid i stugan i Finland över somrarna när jag var yngre, och hon stod alltid på trappan och tog emot oss när vi kom dit, oavsett om vi kom klockan 3 på natten. Och om någon av oss barn sparkat av oss täckena om natten kunde man vakna av att hon klev upp och drog tillbaka det. För ungefär 2 veckor sedan slutade hon äta. Nästan helt och hållet. Hon har själv sagt att det brukar gå fortare då. Orkar egentligen inte tanken på att hon gett upp, men hon är gammal och dement.
MUMMO <3
 
Efter kvinnersta ska jag och karamellerna (alla TILL Å MÄ JENNIFER! finally) gå på resturannng. fint fölk.
ta hand om er
 
 
 

dance dance dance

häj babes. Tänkte bara säga att det är tvättvecka hos grisarna igen, så tunga dagar. Är död om kvällarna. Tänkte också nämna att jag anmält mig till..
Tumblr_mjnqjxf2xn1s1qszgo1_400_large
...STREETDANCE till hösten. frea kk inn awesome. Min vapendragare SPH ska också bli med och ba jazzza. Självklart fortsätter jag på baletten <3 dans två dagar i veckan kan bli ganska så bra.
 
PUSS

inte klok idag

Försöker bortse att jag sitter i myskläder och halvblött hår fortfarande, och jag ska åka till nya parkteatern om en halvtimme. Har inte fixat lunch än. YOLOOOO
 
Haha, här sitter jag och och sjunger till Pearl jam. My latest obsession. Orkar inte köra bil om jag inte får lyssna på Pearl jam.
BUT WHY CAN'T IT BE MINEEE? jag är så melodramatisk.
stackars grannar.
 
NEJ nu måste jag skynda. ska dansa sönder scenen!!
tjarå.

Destroy what destroys you

andra föreställningen var idag. Ni anar inte. det är magi att dansa på scen...dör.
 
saknar min baby sister :( vi hör ihop likt solen och månen och havet och jorden och blomman och bladet. sara och amanda
det är så skööönt att missa paprikan och skära i fingret. efter att hyperventilerat i 10 minuter och överlevt dödsångesten så inser jag att JAG MÅSTE TA KORT. Jag blöder så himla sällan från fingret så detta är minnesvärt, blöder mest mellan bena NI VET. Åh det är alldeles för sent på dygnet för att vara anständig. Perverst.
Både igår och idag har jag legat på en filt och pointat tårna inför showerna, har fått liiite färg (kräftrött) på kroppen. Skandinaviskt påbrå tjohej.
Min balettkåmpis Thöres (hon heter therese men det är okul) är vegan och köper smoothie på enliters flaskor och tycker att om jag ändå är vegetarian så kan jag också lika gärna bli vegan och börja dricka frukt. Nej, tror inte jag klarar mig utan ost. Ost är livet.
 
Skrev min första autograf igår (ja ja det var till SPH) men det kändes stort.
 
Varför blir klockan alltid så mycket??? Har TVÅ föreställningar imorgon, yayyy. <3
 
Hoppas ni har det helt splendiddd.
 

åh orka

KLARAR INTE DETTA
 
OK, my son is in there, you can't hold down my son.  Herregud fina männsika, trodde jag var ensammaste ensam i världen att ha en gris till son haha. (min åker på slakt dock, på söndag eller måndag...<3)
 
 

het

Large
Large
LargeLarge
Large
Large
 
TJA, sparkar igång inlägget med en ung Eddie Vedder som faaan kan klassas som vrålhetast tillsammans med Björn Dixgård.  orkar inte med män. båda har sådana där brumröster. dör ba dör.
 
Håller på och tvättar, slumrar på soffan och tränar min arma rygg om vartannat. Nästa vecka kommer bli ett ståhej att orka med, tro mig. Grisjobb, finskakurs och  balett imorgon och på tisdag, plus två genrep nästa vecka och fyra föreställningar på tre dagar. Ska ju försöka klämma in ryggknäckaren också. gudars.
 
hoppas ni lever och har det fint!!!
 
 

i wear my pain everyday

Ah men jag mår lika bra som vanligt. woop woop.
 
alltså huuuur får jag mina filer i telefonen in i datorn??? Det går med min kamera men inte med min telefon. Nej inte då. Har ju massa fint att visa, till exemel bilder från min, saras och adams utflykt för några veckor sedan, och nu från igår när jag och tuva hängde på staden i spöregn. Dä va så gött. Och jag trodde jag fått sallad i min drink men det var tydligen mynta. BRAAA
 
Ringde ryggknäckaren idag. Han tyckte det lät skumt. Snälla. Ge mig mitt liv tillbaka.
 
PUSS
 
 
 
 

in no others company

TDgvAN
Sitter och kollar på resor. Blir helt flåsig, woafff. Har till och med bara sminkat ett öga haha..
 JAG KAN BA DRA. dra ba dra.

Om djuren jag älskar

Dagens finaste :'''')
 
Ibland grips jag av en sådan ömhet när jag ser mina grisar. Och sorg. För jag vet vad det är jag gör egentligen. När jag ger dem mjölk och torrfoder, när jag behandlar dem när dem är sjuka. Jag ser till att de överlever för att sedan kunna slaktas och hamna i stekpannan eller på grillen. Jag kliar dem bakom öronen, klappar på deras små runda magar och säger HEEEEJ LILLIS! Och på något sätt känns det lite lugnande att tänka på att JAG i alla fall inte äter upp dem sedan. En gång när vi skulle flytta över tillväxtgrisar in i slaktstallet strödde jag bakteriedödande stalosan i några boxar. Skrev FÖRLÅT NASSE på golvet med det röda, luftiga pulvret. Suddade snabbt ut det med foten. Dem blir snabbt stora bjässar där inne, och så kommer utslaktningen, ofta en måndag. Dem lastas på slaktbilen, åker till Skövde, skjuts mellan ögonen med en bultpistol som gör dem hjärndöda och så skärs deras halspulsåder upp. De skållas och flås. Styckas. Och äts. förlåt nasse.
 
Varför skriver jag detta? Jag har verkligen ingenting mot att människor äter kött. Men jag har nog hamnat i en jävligt trång identitetskris.
 
Kör på cherry lips ikväll.
Typ något sådant. Måste ha kul. Min rygg får mig att vilja begå självmord en gång i timmen och sverige förblir operverst. Panterdalen också. where is the pervershet???
 
Är galet sugen på detta:
LargeTumblr_mhwaqksbtx1qcocpho1_400_large
bara topparna liksom.
 
OCH typ en feeet lugg. Har inte haft det sedan minns inte.
Ahmen gött då. Hoppas ni får en fortsatt fin jesusflygdag. DÄ SKA JA! KRAM
 
 
 
 

jAG SKA INTE RÖRA DIG NU

DATOR LEVER!!!
för en vecka sedan typ, var det valborg och jag var så pepp på att dra från panterdalen. och det gjorde jag. jag och mina kåmpisar åkte till örebro och gick på klubbbben haha. sedan tog vi taxin hem och jag var lycklig och gapade åt chauffören att KÖ FORTARE, KÖÖÖR. det tog 16, SEXTON minuter från örebro till det att jag stod utanför min port. fattar ni att han körde? rakt genom natten.
 
vaknade och var inte ett dugg bakis, dock hade jag inget i frukostväg hemma. Så det blev morrisar.
 
cherry lips, right tuvaaa???
På torsdagen kom min kalv hit,fiiina max. Vi gick promenader och åt finfrukost och jagade ankor. Livet.
 
Har galet ont i ryggen, vill bara döda det. Ska ringa ryggknäckare och säga "gör vad fan du vill, vrid mig ut och in". Det rimmade inte ens. Så operverst. Ryggont är operverst.
 
Imorgon är det kortdag som gäller hos grisarna, efter det ska jag och tuvs rocka uteservering om inte himlen står i spön på marken. Då har vi uteservering inne. götteee.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

haha det där blev när jag böjde mig fram och drog på ljudet på TV:n...tyckte det såg festligt ut.
 
Jag är fan inte klok. Om snart en vecka är det dags för vårshowen med baletten. Ska. jag.dansa.på.scen? Blir yr, vill skrika CALL 911 NOW. Ni vet så i Skrillex-låten. f a n "(
 
okäj, ska sova snart. Sover för lite eller för mycket för det är som att vakna med ett världshav på axlarna varje morgon. PUSS DEER RIDERS
 

tjenaaa

Hej, jag fortsätter blogga i fånen tills min dator kommer hem (den ska funka nu enligt far ).
Har nyss kommit hem från baletten, är heeeelt slut. Har balett 2 gånger i veckan nu inför showen, fedtt med fedt. jag klippte nyss en breezer och en sallad haha. Livet.

För en vecka sedan fick jag anställning hos grisarna. Ni anar inte hur det kändes att få det samtalet från min chef. Ville skrika och gråta och skratta i en salig blandning . Fiiint.

Nu ska jag hänga med fölk sen sova som en unge, gris imorgon !!!

jo jag leveeer

Men det gör inte mitt internet till datorn. Pappa har fått kidnappa min dator, hoppas den kommer tillbaka MED internet snart. Och för en vecka sen fick jag anställning hos grisarna också. Ah men det känns bra.

Puss deer riders.

RSS 2.0